tdo70 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 eixa kourastei prin giati ekleisa 8wro me tous grifous kai eprepe na vgw mia volta na 3elampikarw gia na m er8ei h apanthsh.. thnx anyway..
Antonis32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ti tha ginei paides..pame gia to 10??(piga pros ta piso kai den eida na to evale kanenas,an kano lathos diorthoste me) http://mystikes.selid.es/10/
HaTHoR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Έλα μαν! Έφτασα και γω στο 10... αλλά κόλλησα στον πρώτο γρίφο
Antonis32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ante ftase sto 95 na voithiseis,exei na kanei me eponymia ellinikis etairias kai ego eimai Kypro...den voitha toso
Antonis32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Έλα μαν! Έφτασα και γω στο 10... αλλά κόλλησα στον πρώτο γρίφο otan les sto proto ennoeis ,tin tleftaia leksi tou proigoumenou? Kai go den thin thymomoun kai piga piso kai ksanaekana ta teleftaia gia na thymitho. hint in spoiler tag: V for ........ An les gia to epomeno skepsou oti tora ksekinas proti fora na lyneis.
HaTHoR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Για το επόμενο λέω. Ναι εντάξει, αλλά και πάλι έχω κάψει. Edit: Εντάξει το σκέφτηκα κ το βρήκα neeeext
HaTHoR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μην το συγκρίνεις σε παρακαλώ με το Notpr0n, γιατί το άλλο είναι παλαβό και άνευ ουσίας Edit: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ 95εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πλζ κόλλησα.
Antonis32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Όχι όταν τα περνάω ενημερώνω. Eisai sto 95? To ? einai asxeto,kai sou menoun dyo lekseis pou i proti afaireitai me to x stin pyksida
HaTHoR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ΘΕΟΣ!!! Η μοναδική σωστή βοήθεια που μου προσφέρθηκε. (ψάχνω κ στο δικό τους φόρουμ ;p) thanks man!
Antonis32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 ΘΕΟΣ!!! Η μοναδική σωστή βοήθεια που μου προσφέρθηκε. (ψάχνω κ στο δικό τους φόρουμ ;p) thanks man! Kai go ekei eimai.Ante na voithiseis ligo me to 96 kai exo kollisei.
HaTHoR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Α εσύ είσαι ο Αντώνης κ κει ε. Καλά είσαι.... προσπαθώ τώρα να κάνω post και μου βγάζει το ντιμπάγκ. γμτ. Κόλλημα στο 96. Edit: έχω κάψει φλάντζα. Εγώ είμαι στο 97... Για το 96: όντως υπάρχει λόγος που είναι ολογράφως οι αριθμοί, και όχι με αριθμούς. Είναι για να υπολογίζεται κάτι...
Antonis32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Α εσύ είσαι ο Αντώνης κ κει ε. Καλά είσαι.... προσπαθώ τώρα να κάνω post και μου βγάζει το ντιμπάγκ. γμτ. Κόλλημα στο 96. Edit: έχω κάψει φλάντζα. Εγώ είμαι στο 97... Για το 96: όντως υπάρχει λόγος που είναι ολογράφως οι αριθμοί, και όχι με αριθμούς. Είναι για να υπολογίζεται κάτι... Nai nai ego eimai.Min dineis simasia sto debug to post ginetai etsi kai allios. Re sy to proto pou ekana itna na metriso ta grammata stis lekseis alla den mou ekatse.tha ksanadokimaso na do..Ego na deis flantza pou ekaksa afou akoma ekei eimai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα