geioannou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδια επειδη εγω τωρα το πηρα χαμπαρι και μου αρεσει πολυ.μηπως υπαρχει καπου κανα λυσαρι (ιστοσελιδα),γιατι ειστε πολυ μπροστα και δεν εχω καποιον να ρωταω εκει που κολαω. και οπως θα φανταζεστε εχω ειδη κολησει...
_KarantI_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 geioannou ρίξε μια μάτια στο φόρουμ των μυστικών σελίδων έχει πληροφορίες για σχεδόν όλα τα επίπεδα και τα έχει καλά οργανωμένα.
geioannou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 το εχω ηδη δει αλλα εκει που εχω κολισει που ειναι αρχη ακομα δεν μπορω να βοηθηθω οσο θα ηθελα.... απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να επεσε και πολυ βοηθεια απο pm οποτε πολλα δεν ειχαν εμφανηστει καθολου....
idet2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ...δεν εχω καποιον να ρωταω εκει που κολαω.και οπως θα φανταζεστε εχω ειδη κολησει... Gia ayto yparxei akomi ayto to thread opws kai ta atoma pou asxolountai Gia pes mas...
geioannou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 τι να σας πω ρε παιδια....εγω εχθες το ξεκινησα και κολυσα εκει ποθ κολησαν ολοι την πρωτη μερα. στην σελιδα 5 εκει που ειναι η προσθεση...(δεν ειμαι και στο σπιτι τωρα να σας στειλω το link)
idet2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 τι να σας πω ρε παιδια....εγω εχθες το ξεκινησα και κολυσα εκει ποθ κολησαν ολοι την πρωτη μερα.στην σελιδα 5 εκει που ειναι η προσθεση...(δεν ειμαι και στο σπιτι τωρα να σας στειλω το link) An ayto pou eisai "kollimenos" einai ayto : http://mystikes.selid.es/msrgg.html tote den exei tipota to diskolo. Oi arithmoi prostithentai kanonika (opws kaname sto dimotiko). Twra to u+u sou kanei 2u i an to "deis" agglika "double u" Mipws ta teleytaia quote se parapempoun se ena gramma tou agglikou alfavitou (ligo paralagmeno???)
geioannou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 χμμμμμ !!! σωστα σιγα σιγα θα μπω στη λογικη. παντος βλεπω που εχετε φτασει ολοι σας και κατι με πιανει.... συνεχιζω
idet2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 χμμμμμ !!! σωστασιγα σιγα θα μπω στη λογικη. παντος βλεπω που εχετε φτασει ολοι σας και κατι με πιανει.... συνεχιζω No worries Kali synexeia....
laguna Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 19 Εχετε βρεί πουθενά στο internet pppiiixxxeeelll ? (Πρέπει να ξέρεις οτι εχει και m μπροστά... ) Ti mpixel exo dokimasi ti mmmpppiiixxxeeelll ti m3p3i3x3e3l3 Re pedia as voithisi kapios mou exi spasi ta neura
magissaki Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 19 Εχετε βρεί πουθενά στο internet pppiiixxxeeelll ? (Πρέπει να ξέρεις οτι εχει και m μπροστά... ) Ti mpixel exo dokimasi ti mmmpppiiixxxeeelll ti m3p3i3x3e3l3 Re pedia as voithisi kapios mou exi spasi ta neura Δεν μπορώ να μαντέψω ακριβώς σε ποιο αναφέρεσαι αλλά αν είναι αυτό που νομίζω πληκτρολόγησε στο google το pixel όπως ακριβώς το βλέπεις με όλα τα τριπλά γράμματα και κάπου θα σε οδηγήσει αυτη η αναζήτηση, σε κάποια σελίδα που θα σου δίνει οδηγίες. Την επόμενη φορά να βάζεις την διεύθυνση για να υπάρχει καλύτερη βοήθεια
geioannou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ειναι αδυνατον να βρω το 18. παρολο που πετυχα σε καποιο ποστ την λυση δεν μπορω να την καταλαβω. ισως να εχω αρχισει να βλεπω πουλακια.... εαν μπορει καποιος ας μου στειλει την λυση με καποια σχετικη επεξηγηση....
idet2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 @geioannou Δεν μπορώ να μαντέψω ακριβώς σε ποιο αναφέρεσαι....Την επόμενη φορά να βάζεις την διεύθυνση για να υπάρχει καλύτερη βοήθεια Opws leei kai apo panw....vaze link!!! Einai adynaton meta apo tosous mines na kseroume se pio anaferesai
areir Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ειναι αδυνατον να βρω το 18.παρολο που πετυχα σε καποιο ποστ την λυση δεν μπορω να την καταλαβω. ισως να εχω αρχισει να βλεπω πουλακια.... εαν μπορει καποιος ας μου στειλει την λυση με καποια σχετικη επεξηγηση.... Αυτή λες, έτσι; http://mystikes.selid.es/2/m523db.html Είναι τέσσερις διαφορετικές ακολουθίες... Η πρώτη είναι υπερβολικά απλή, έτσι; Και η δεύτερη βγαίνει... Η τρίτη είναι η ακολουθία του fibonacci... Και στην τέταρτη η απάντηση μπορεί να είναι αρνητική... ;-)
geioannou Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 καθησα και ξεσκωνισα ολα τα μαθηματικα που ηξερα και θυμωμουνα αλλα δεν εβγαλα ακρη. οποτε 2 επιλογες υπαρχουν,η ξεκιναω να μαθαινω παλι μαθηματικα,η μου στελνετε την λυση με ποστ και συνεχιζω....
iwantmyfrog... Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 areir telos oi mistikes selides?! ontws i 104 poli akiri.... tin 105 den ti thimame....auti me ta aerodromia einai? anw exw kolissei stin 108 grrrr.... afou idioi einai...tstststs http://mystikes.selid.es/11/mkanenas.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα