Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
http://mystikes.selid.es/5/mttp9231.html

δεν το εχω παιξει ποτε..

Καλημέρα!

Το master mind είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια...

Και αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου!

Το μαύρο κουτάκι σημαίνει σωστό γράμμα σε σωστή θέση, ενώ το κόκκινο κουτάκι σημαίνει σωστό γράμμα σε λάθος θέση...

Ήδη ξέρουμε ποιο είναι το πρώτο γράμμα μας. Και μας λείπουν μόνο άλλα τρία!

:-)

Σου γράφω και μια ενδεικτική λύση - όπως ακριβώς την είχα γράψει και παλιότερα σε αυτό το thread:

To κόκκινο σημαίνει "σωστό γράμμα στη σωστή θέση". Το μαύρο σημαίνει "σωστό γράμμα, λάθος θέση".

Στην πρώτη γραμμή προφανώς το σωστό γράμμα στη σωστή θέση είναι στο m. Άρα τα 9, a, f δεν υπάρχουν στο url.

m _ _ _ . html

Aπό τη δεύτερη σειρά τρία από τα τέσσερα είναι σωστά, προς το παρόν δεν ξέρουμε ποια.

Στην τρίτη γραμμή το κόκκινο είναι για το m. Το μαύρο; Το 9 το έχουμε απορρίψει από την πρώτη γραμμή. Θα μπορούσε να είναι το 3 αλλά το url έχει τέσσερα γράμματα κι ήδη ξέρουμε ότι είναι το m και τρία από τη δεύτερη γραμμή. Άρα είναι το c, πάλι σε λάθος θέση. Τώρα μπορύμε να βρούμε και τη σωστή θέση του c. Δεν είναι η δεύτερη (γρ.2), δεν είναι η τέταρτη (γρ.3), δε μπορεί να είναι η πρώτη (γρ.1). Άρα είναι η τρίτη.

m _ c _ .html

Στην τέταρτη γραμμή το μαύρο είναι για το m. Το κόκκινο δε μπορεί να είναι για το 2 (λόγω γραμμής 2), δε μπορεί να είναι ούτε για το x το οποίο ναι μεν είναι ένα από τα τέσσερα υποψήφια, έχει όμως καθήσει στη θέση του m. Άρα είναι το b.

m _ c b .html

Kι αφού από τη δεύτερη γραμμή δεν είναι το x, θα είναι το 7. Άρα:

m 7 c b .html

Δημοσ.
Καλημέρα!

Το master mind είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια...

Και αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου!

Το μαύρο κουτάκι σημαίνει σωστό γράμμα σε σωστή θέση, ενώ το κόκκινο κουτάκι σημαίνει σωστό γράμμα σε λάθος θέση...

Ήδη ξέρουμε ποιο είναι το πρώτο γράμμα μας. Και μας λείπουν μόνο άλλα τρία!

:-)

Σου γράφω και μια ενδεικτική λύση - όπως ακριβώς την είχα γράψει και παλιότερα σε αυτό το thread:

To κόκκινο σημαίνει "σωστό γράμμα στη σωστή θέση". Το μαύρο σημαίνει "σωστό γράμμα, λάθος θέση".

Στην πρώτη γραμμή προφανώς το σωστό γράμμα στη σωστή θέση είναι στο m. Άρα τα 9, a, f δεν υπάρχουν στο url.

m _ _ _ . html

Aπό τη δεύτερη σειρά τρία από τα τέσσερα είναι σωστά, προς το παρόν δεν ξέρουμε ποια.

Στην τρίτη γραμμή το κόκκινο είναι για το m. Το μαύρο; Το 9 το έχουμε απορρίψει από την πρώτη γραμμή. Θα μπορούσε να είναι το 3 αλλά το url έχει τέσσερα γράμματα κι ήδη ξέρουμε ότι είναι το m και τρία από τη δεύτερη γραμμή. Άρα είναι το c, πάλι σε λάθος θέση. Τώρα μπορύμε να βρούμε και τη σωστή θέση του c. Δεν είναι η δεύτερη (γρ.2), δεν είναι η τέταρτη (γρ.3), δε μπορεί να είναι η πρώτη (γρ.1). Άρα είναι η τρίτη.

m _ c _ .html

Στην τέταρτη γραμμή το μαύρο είναι για το m. Το κόκκινο δε μπορεί να είναι για το 2 (λόγω γραμμής 2), δε μπορεί να είναι ούτε για το x το οποίο ναι μεν είναι ένα από τα τέσσερα υποψήφια, έχει όμως καθήσει στη θέση του m. Άρα είναι το b.

m _ c b .html

Kι αφού από τη δεύτερη γραμμή δεν είναι το x, θα είναι το 7. Άρα:

m 7 c b .html

ΑΑΑ aaaαααααααααααα τοσο καλα...

Φιλε ευχαριστω για την βοηθεια , ομως τα

ΠΑ ΡΑ ΤΑ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

μεχρι εδω ηταν.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδία ξέρει κανείς τι παίζει με τον γρίφο 102???? δεν εχω ιδέα και έχω βαρεθεί να ψάχνω.... pls λίγη βοήθεια...:

Δημοσ.
παιδία ξέρει κανείς τι παίζει με τον γρίφο 102???? δεν εχω ιδέα και έχω βαρεθεί να ψάχνω.... pls λίγη βοήθεια...:

Μπορείς να δώσεις link ή να μου θυμίσεις ποιος είναι;

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά λίγο βοήθια για το 44 ^^ αυτό με το μαστερ-μιντ..ξέρω τι πρέπει να κάνεις αλλά....δεν μπορώ να βρω...τα χω βάλει όλα, άσε που υπάρχουν πολλοί συνδιασμοί....κανα ΗΙΝΤ τπτ?^^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...