Προς το περιεχόμενο

το shring DVD που γραφω δεν μου σπαει μια ταινια.καμια αλλη προταση προγραμματος εγγρ

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κουφο μου φαινεται να κολλαει.

Προφανως δε φταιει το προγραμμα. Κατι κανεις λαθος. Αλλα δεν μας δινεις καμια πληροφορια.

Αλλη επιλογη ειναι το CloneDVD.

Δημοσ.

οταν λεω κωλαει ,εννοω οτι ειναι κλειδωμενο το DVD (καινουρια ταινια)και δεν την διαβαζει.καπου στο 50% μου λεει οτι ειναι κλειδωμενη.

Δημοσ.

Λοιπόν το λέω για τελευταία φορά,,, για την ίδια ερώτηση σε άλλο post...

περνάμε την ταινία με το FABDecrypter, και επειδή πλέον υπάρχουν κλειδώματα και κατά την συμπίεση-οπότε και κει το shrink θα σου κολλήσει-, χρισημοποιούμε το 1clickDVD pro. ''Αγόρασέ τα'' από κάπου και δε χρειάζεσαι άλλα προγράμματα πλέον και αναβάθμιση κάνεις μόνο οταν δε θα μπορέσεις να περάσεις κάποιο DVD.

Bαρέθηκα και το anydvd και το dvd43 ktl. με τα συχνά τους update

Όποιος γνωρίζει πιο γρήγορο τρόπο παρακαλώ να τον προτείνει, αρκεί να έχει δοκιμάσει τα προγράμματα που αναφέρω. Γιατί εγώ τα δοκίμασα και τα εν λόγω είναι οι προτιμήσεις μου εδώ και πολύύύύύύύ καιρό.

Φιλικά....... Ν_Pellas

Δημοσ.

Όποιος γνωρίζει πιο γρήγορο τρόπο παρακαλώ να τον προτείνει' date=' αρκεί να έχει δοκιμάσει τα προγράμματα που αναφέρω. [/quote']

Η ουσια δεν βρισκεται στην ταχυτητα αλλα στην ποιοτητα του τελικου back-up...

...αλλα ακομα και ετσι, το Nero Recode 2, ειναι το μοναδικο προγραμμα με SMP και multithreading optimisations...

Θεωρειται το ταχυτερο προγραμμα transcoding...

Δημοσ.

Όταν έχει κλείδωμα στη συμπίεση το nero recode κάνει δουλειά ή κάνει νερά? Δεν ξέρω και γιαυτό ρωτνάω φίλε zavlaka....:confused: :mrgreen:

Δημοσ.

Tι εννοεις "κλειδωμα στην συμπιεση"??

Το recode δουλευει μονο με rippαρισμενα αρχεια, λογω της αυστηρης γερμανικης νομοθεσιας...

Χρειαζεσαι και εναν ripper πριν απο αυτο...

Eιτε on the fly, ειτε προγραμμα ripping στον σκληρο...

Δημοσ.

Λοιπόν μια και δε ξεκλειδώνει το nero recode λόγω αυστηρής μπλα μπλα μπλα της μπλα μπλα Γερμανικής νομοθεσίας σας πρότεινα 2 ΒΗΜΑΤΑ

1ον FABDECRYPTER

2ον 1 CLICKDVDCOPY PRO τελειώσαμε.

Το 1clickdvdcopy pro εχει επιλογές πιο προχωριμένες τους άξιου shrink που δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά πλέον και μόλις τελειώσει αυτόματα επιλέγει το COPYTODVD ή το Nero ανάλογα με τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις του καθενός. Μια δοκιμή δε βλάπτει και πιστεύω οτι θα γίνει και δική σας προτίμηση

Δημοσ.

Epishs anti na xrhsimopoieis diafora programmata mporeis na kaneis thn idia douleia me to anydvd, pleon to kainourgio exei kai diadikasia ripping enos video-dvd! Kai einai arketa grhgoro sto ripping mporw na pw....

Δημοσ.
Tι εννοεις "κλειδωμα στην συμπιεση"??

εννοώ ότι και με το any dvd ή το Fabdecrypter ναι μεν ξεκλειδώνουν αλλά δε συμπιέζονται κάποιες ταινίες Ούτε με το clone dvd ούτε καποιο άλλο πρόγραμμα εκεί χρειάζεσαι 1clickdvd pro και μια και τα κάνει όλα όπως αναφέρω γιατί να τρέχεις κάποια άλλα ??????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...