Προς το περιεχόμενο

το shring DVD που γραφω δεν μου σπαει μια ταινια.καμια αλλη προταση προγραμματος εγγρ

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδή μου λές ότι το anydvd τώρα , κάνει αυτό που κάνει το 1click.... εδώ και χρόνια...χωρίς συνεχόμενες ''αγορές'' και αναβαθμίσεις.

Εγώ το πρότεινα όποιος θέλει δοκιμάζει και ίσως πειστεί από την απλότητα και τις επιλογές.

Η επιλογή είναι σεβαστή.

Προτάσεις κάνουμε για ευκολότερη γρηγορότερη και ποιοτική δουλειά

Φιλικά Νίκος.

Δημοσ.
δηλαδή μου λές ότι το anydvd τώρα ' date=' κάνει αυτό που κάνει το 1click.... εδώ και χρόνια...χωρίς συνεχόμενες ''αγορές'' και αναβαθμίσεις.

Εγώ το πρότεινα όποιος θέλει δοκιμάζει και ίσως πειστεί από την απλότητα και τις επιλογές.

Η επιλογή είναι σεβαστή.

[b']Προτάσεις κάνουμε για ευκολότερη γρηγορότερη και ποιοτική δουλειά[/b]

Φιλικά Νίκος.

Epeidi egw thelw na kanw mia dokimi , alla ta empleksa ligaki sti poreia, mporeis na mou peis pio apo ta dyo:

1clickdvdcopy v.4.x.xx

i to

1clickdvdcopypro v.2.x.xx

Δημοσ.
εννοώ ότι και με το any dvd ή το Fabdecrypter ναι μεν ξεκλειδώνουν αλλά δε συμπιέζονται κάποιες ταινίες Ούτε με το clone dvd ούτε καποιο άλλο πρόγραμμα εκεί χρειάζεσαι 1clickdvd pro και μια και τα κάνει όλα όπως αναφέρω γιατί να τρέχεις κάποια άλλα ??????

Τα προγραμματα που ανεφερες ειναι rippers...

Προφανως δεν κανουν συμπιεση...

Το τι προγραμματα χρησιμοποιει ο καθενας εξαρταται απο τις αναγκες που εχει....

Αν οι δικες σου αναγκες καλυπτονται απο το 1clickdvd pro, τοτε καλα κανεις και το χρησιμοποιεις...

Αλλα το να λες οτι κανει τα παντα ειναι λιγο υπερβολικο...

Δημοσ.

Φίλε zavlaka το 1clickdvdcopy 4.x.x.x και η pro version, κάνουν ότι και το shrink, απλά η pro έκδοση είναι πιο προχωριμένη στις επιλογές και πιο εύκολο menu. Δοκίμασε να περάσεις μια ταινία μεγαλύτερη των 4.5 GB μια 7 ή 8-9 gb διάλεξε απο το μενού του όπως έκανες και με το shrink την ποιότητα υπότιλους audio κ.τλ. και θα δείς οτι δεν ανοίκει στην κατηγορία των ripper που ανοίκει το FABdecrypter. Aπό κει και πέρα συμφωνώ μαζί σου...(Το τι προγράμματα χρησιμοποιει ο καθενας εξαρταται απο τις αναγκες που εχει....) Είπα και κάπου αλλού ότι το 1Clickdvdcopy kai to pro ξεκινάει εκεί που σταματά το shrink. Όσο για το ότι κάνει τα πάντα, αναφέρομαι στην συμπίεση.

Με εκτίμηση και σεβασμό των απόψεών σου.

Ν_Pellas

Δημοσ.

Η αποδοση ενος transcoder κρινεται απο το τελικο του ποιοτικο αποτελεσμα...

...το οποιο ειναι και ακρως υποκειμενικο...

Μπορεις να διαβασεις ενα πολυ καλο test, εδω...

http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=5309

Η ουσια ειναι οτι τα προβληματα που αντιμετωπιζει το DVD Shrink οφειλονται σε "προβληματικο" ripping...

To DVD Shrink σχεδιαστηκε για να δουλευει με κανονικα DVDs...

Οχι με "μπασταρδεμενα" εκτρωματα οπως αυτα που κυκλοφορουνε τωρα τελευταια...

Παρολα αυτα, το ποσοστο αυτων των προβληματικων τιτλων, στην Ελληνικη αγορα, ειναι 10-15%...

Οποτε, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αναζητηται αντικαταστατης για ενα προγραμμα(DVD Shrink) που παραμενει κορυφαιο(προσωπικη αποψη)...

Το μονο που χρειαζεται ειναι ενας ripper που να αφαιρει καθε "καταλοιπο" προστασιας...

Εκτος αν το προγραμμα που λες προσφερει κατι επιπλεον απο αποψης ποιοτητας και επιλογων...

Ακομα και ετσι τα $60, ειναι πολλα...

Δημοσ.

λοιπον εγω που ειμαι ο αμεσα ενδιαφερομενος,εχω κανει copy μια ταινια που ηθελα με το clone DVD,αλλα μου την εχει κανει 5.5 gb.τωρα θελω να την κανω 4,5,αλλα α/το shring δεν μου την ανοιγει β/το clone dvd γ/το 1Clickdvdcopy και το DVDFAB δεν μου δινει(η δεν βρισκω απο που)την δυνατοτητα να την μικρινω.???????

Δημοσ.

δεν το εχεις ψαξει φιλε μου μαλλον γιατι εγω αυτο χρησιμοποιω και ολες τις ταινιες τις εχει κανει αντιγραφο ασφαλειας και μιλαω για ταινιες ανω του 4.7 αν δεις τις ρυθμισεις του προγραμματος θα δεις που ακριβως βαζεις το μεγεθος που θες.

προσωπικα αλλο προγραμμα δεν χρησιμοποιω παρα μονο αυτο και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο μεχρι στιγμης.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

File N_Pellas dokimasa se mia tainia pou eixa provlima me to 1clickdvdpro4.2.x

kai dystyxws de to vlepw na doulevei. Eksigw oti edw kai 5wres prospathei na tin grapsei kai exei kollisei sto 84% (5wres twra exei paei apo to 84% sto 85%) grafwntas apo katw "skipping bad sector 4235344" [tyxaia einai ayta ta noumera] . To bad sector sunexizei kai allazei kai paei legontas. Tha to afisw na teleiwsei alla de to vlepw kai poly sigouro. To DVDShrink to minima pou mou eixe petaksei itan "redundancy check error" kai kati allo pou elege oti o diskos einai katestramenos kai de mporei na to diavasei.

Sti sigkekrimeni periptwsi fantazomai oti ayto pou exoun kanei einai oti exoun epitides xtipisei kapoia bad sector sto DVD gia na min antigrafetai (oute copy-paste mesa apo explorer ginetai) kai anarwtiemai an yparxei kapoios tropos na yperpidisoume ayto to provlima ektos apo to na katsw na dw manually poio menu(i chapter) einai ekeino to opoio einai to axristo kai na to bgalw apo to kommati pou thelw na perasei. Periergo pantws giati sto 1clickdvdpro eixa epileksei mono tainia kai subtitles (xwris alla extra).

H tainia pou prospathw na perasw einai mia palia tou 2004 me to onoma Twisted

EDIT: Opoiadipote protasi eyprosdekti

Δημοσ.

Πιθανοτατα το δισκακι ειναι γρατζουνισμενο/βρωμικο....

Δοκιμασε να το καθαρισεις καλα...

...και δοκιμασε και με καποιο αλλο drive...

Δημοσ.
Πιθανοτατα το δισκακι ειναι γρατζουνισμενο/βρωμικο....

Δοκιμασε να το καθαρισεις καλα...

...και δοκιμασε και με καποιο αλλο drive...

Den exei na kanei me kati tetoio giati tin tainia tin paizei xwris apolytws kanena problima. Episis to idio provlima to eixa sinantisei kai paliotera se pio prosfates tainies kai apla eixa ypothesei oti einai neos tropos "antikleptikou", xwris tote na dwsw megali simasia. Diavazontas ayto to post nomiza oti eixa vrei ta ergaleia gia ti lisi kapoiou tetoiou provlimatos...... Krima pou den doulepsan :(

Δημοσ.

Δεν παιζει κανενα ρολο το οτι αναπαραγεται κανονικα...

Δοκιμασε να την κανεις rip με το DVD Decrypter, σε file mode, με τις παρακατω ρυθμισεις...

Tools-->Settings-->I/O-->Software read error retries:1

Tools-->Settings-->I/O-->Ignore read errors...

...αφου πρωτα εχεις καθαρισει καλα το δισκακι...

Αν σου δημιουργησει και παλι προβλημα, δημοσιευσε το logfile του Decrypter...

Δημοσ.
Δεν παιζει κανενα ρολο το οτι αναπαραγεται κανονικα...

Δοκιμασε να την κανεις rip με το DVD Decrypter' date=' σε file mode, με τις παρακατω ρυθμισεις...

Tools-->Settings-->I/O-->Software read error retries:1

Tools-->Settings-->I/O-->Ignore read errors...

...αφου πρωτα εχεις καθαρισει καλα το δισκακι...

Αν σου δημιουργησει και παλι προβλημα, δημοσιευσε το logfile του Decrypter...[/quote']

Dystyxws pali mia apo ta idia. Oriste kai dyo screenshots apo to DVDDecrypter en leitourgia kai to log.

Akouw protaseis....

Δημοσ.

Κανε αναβαθμιση στο firmware του reader σου...

http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1750

Δεν υπαρχει καποια περιεργη προστασια σε αυτο το δισκακι...

Ειναι απλα γρατζουνισμενο...

Ασε το Decrypter να κανει την δουλεια του...

...ανεξαρτητα απο τα read errors...

θα αργησει λιγο αλλα καποια στιγμη θα τελειωσει το rip...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...