Προς το περιεχόμενο

Getright προβλημα...

empty2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελευταία, τα 7 από τα 10 downloads που κάνω είναι "corrupted", το zip αρχειο δηλαδή έχει κάποιο πρόβλημα σε κάποια bytes. αυτό συμβαίνει αποκλειστικά με το GetRight και όχι π.χ. με το NetAnts.<p>ξέρω ότι το GetRight έχει ένα feature (roll back το λέει) το οποίο όταν διακοπεί η σύνδεση και εφόσον υποστηρίζεται resume επανεκκινεί το download μερικά KB πριν από εκεί που έιχε σταματήσει. αυτό κάπου διάβασα ότι δημιουργεί προβλήματα.<p>το κακό είναι ότι πρώτον: κατεβάζω τη νύχτα πότε δεν ξέρω αν τα αρχεία έκαναν resume, και δεύτερον: αυτό δεν μου συνέβαινε ποτέ στο παρελθόν.<p>φταίει κάποια συγκεκριμένη έκδοση του GetRight; γνωρίζει τεσπα κάποιος κάτι γι' αυτό. frown.gif" border="0

Δημοσ.

Κοίτα,κάποιες φορές μου είχε συμβεί και εμένα αυτό

(χρησιμοποιώ GetRight) αλλά δεν είχα προσέξει τις οδηγίες που εχουν κάποια site ως προς το downloading που δεν υποστήριζαν το συγκεκριμένο download manager.Ίσως να έγινε κατι παρόμοιο και με εσένα.Αν είναι έτσι σίγουρα μπορείς να τα κατεβάσεις (τα αρχεία grin.gif" border="0 ) με τον explorer εκτός και αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε download manager που σημαίνει πως πρέπει να "πάρεις" άλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...