joef_gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Εμένα μου δείξανε τον ολυμπιακό νικητή εκτός έδρας στην Ευρώπη :P:P xaxa πεθανα!!!! τρελο γελιο!!!!
nmtray2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 xaxa πεθανα!!!! τρελο γελιο!!!! Μα γιατι? Αν παιξει με τον Πανσερραικο στην Ιταλια (με διαιτητη τον Καζναφερις) δεν θα ειναι νικη εκτος εδρας?
laokratwr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Μα γιατι? Αν παιξει με τον Πανσερραικο στην Ιταλια (με διαιτητη τον Καζναφερις) δεν θα ειναι νικη εκτος εδρας? εμ...ειχατε δεν ειχατε πατε να το αλλαξετε πορεια το τοπικ πρασινα τρωκτικα και κιτρινες χορευτριες...εκμεταλευεστε τον αυτοσαρκασμο του αλλου,ελεος.
aliaser Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 ο καπαμαρού στην αποπάνω foto είναι λες και παίρνει πίπα.ΗΑΗΑΗΑ
BadBoy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 ο καπαμαρού στην αποπάνω foto είναι λες και παίρνει πίπα.ΗΑΗΑΗΑ Είδες τι κάνουν μερικοί για να κερδίσουν ένα MacMini;
Lomar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 @mjmj πές στο φίλο σου να σου δώσει το ένα, μια και τώρα τελευταία ψηνόσουν να αγοράσεις ένα... Καλά για πόσο χαζούς μας περνάς ρε φίλε; Δε διάβασα όλες τις απαντήσεις, αλλά δε νομίζω να το έχαψε κάποιος αυτό! Και μόνο απο πιθανότητες να το δείς κάτι τέτοιο δε γίνεται, γιατί ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχω πετύχει ανάλογο διαγωνισμό (τα τελευταία χρόνια) και να πετύχει το ίδιο άτομο το ίδιο "τρόπαιο" σε δύο διαφορετικούς διαγωνισμούς την ίδια περίοδο, απλώς είναι σχεδόν απίθανο! Άν σε θίγω με αυτά που λέω δώσε links ή άλλα στοιχεία για αυτούς τους διαγωνισμούς! Και για να πάρεις και μια απάντηση σε αυτό που ρώτησες, κατα τη γνώμη μου αυτοί οι διαγωνισμοί είναι καθαρά θέμα marketing και έρευνας αγοράς και στόχο έχουν την προώθηση των δημοσίων σχέσεων.
mjmj Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Lomar δεν περναω κανενα για χαζο και εμενα μου εκανε εντυπωση. Δεν εχω να κερδισω κατι, απλα το συζητω και το υφακι σου 'Καλά για πόσο χαζούς μας περνάς ρε φίλε; ' να το χαμηλωσεις. Ετσι μου ειπε, ετσι λεω. Και επαναλαμβανω, ειναι φιλος μου. Γι'αυτο το πιστεψα. Τωρα απο εκει και περα, δεν εβαλα και την interpoll να ψαξει αν λεει αληθεια ούτε του εκανα τον ορο της αληθειας. Ειπα να το πω εδω στο insomnia μηπως και οντως συμβαινουν τετοια πραγματα.
Lomar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Εντάξει αφού στραβώνεις με εύλογα ερωτήματα και βρήκες εμένα εύκαιρο για να μου την "πείς" σου ζητάω ταπεινά συγνώμη, γιατί αφού μου επαναλαμβάνεις πως είναι φίλος σου (επίκληση στην αυθεντία), αυτό σημαίνει πως πρέπει να σε πιστέψουμε, χωρίς να προβληματιστούμε... :neutral:
mandipl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 γιουπιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αξιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Εμένα μου δείξανε τον ολυμπιακό νικητή εκτός έδρας στην Ευρώπη :P:P και εμενα τον παναθηναικο πρωταθλητη ελλαδος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.