StavrosD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Για του λόγου της καταναλωσης πορων το αληθες με καμια δεκαρια παραθυρα ανοιγμενα δειτε αυτο: Αν σου είναι εύκολο στο task manager πήγαινε στο View->Select columns και επέλεξε και το Virtual memory size Από περιέργεια θέλω να δω συνολικά πόση μνήμη τρώει (αυτή την στιγμή έχω ανοιχτό το Visual Studio 2005 με ένα απλό web service που φτιάχνω. Έχει δεσμεύσει 47,320ΚΒ μνήμης, και 119.308 vurtyal memory. Δεδομένου ότι έχω απενεργοποιήσει το Swap file, καταναλώνει 162ΜΒ μνήμης)
loupis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Αν σου είναι εύκολο στο task manager πήγαινε στο View->Select columns και επέλεξε και το Virtual memory size Από περιέργεια θέλω να δω συνολικά πόση μνήμη τρώει (αυτή την στιγμή έχω ανοιχτό το Visual Studio 2005 με ένα απλό web service που φτιάχνω. Έχει δεσμεύσει 47' date='320ΚΒ μνήμης, και 119.308 vurtyal memory. Δεδομένου ότι έχω απενεργοποιήσει το Swap file, καταναλώνει 162ΜΒ μνήμης)[/quote'] Εδώ είμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.