mathimatikos196 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 ΘΕΛΩ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΡΗΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ 1)ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 2)ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ 3)ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ 4)ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ) 5)ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΛΗΡΟ (40-60 ΓΙΓΑ) 5)ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΣΧΟΛΙΑ(ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ) ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΝΗΜΗ (1 ΓΙΓΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ Celeron ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ Ε-shop ΕΝΑΝ Hp Nx6110 (pentium M 730) Sta 685 ΕΥΡΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ 850 ΕΥΡΩ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Dvd ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Cd Writer ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΑΠΟ 1 ΓΙΓΑ Π.Χ 512 ΕΙΜΑΙ ΟΚ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
bgeorgalas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 αν τον θες μόνο για τα παραπάνω που λες τότε δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι πάνω από 512 RAM...μην σου πω οτι και με 256 κάνεις μια χαρά την δουλειά σου....σε αυτές τις τιμές και με αυτές τις απαιτήσεις ότι και να παρείς δεν έχει μεγάλη διαφορά....να πω απο την στιγμή που λες για μηχανήματα μέχρι 850 ευρώ....γιατί να μην δώσεις αλλα 200 να πάρεις κάτι λίγο καλύτερο που να έχει και λίγη παραπάνω διάρκεια στον χρόνο? αν μου πεις ότι δεν σε ενδιαφέρουν και τόσο οι επιδόσεις τότε μην πας καν στα 850 ευρώ...δες ότι πιο φτηνό βρείς ακόμα και με 600 ευρώ να βρεις την δουλειά σου θα την κάνεις.....αυτά! απο αυτονομία τι απαιτήσεις έχεις?
bgeorgalas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 για μεταχειρισμένο δεν το σκέφτεσαι καθόλου? α και εξαρτάται αν ο εξωτερικός σκληρός που αναφέρεις παραπάνω είναι usb η firewire....γιατί αν είναι firewire το βλέπω δύσκολο να βρείς μηχάνημα στην τιμή που το θέλεις
kitsos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 θα σου προτεινα κανα μεταχειρισμενο... 12 ιντσο που θα εκανες την δουλεια αυτη που λες μια χαρα...(αν και τα πιο πολλα παλια απο αυτα δεν εχουν επανω cd-dvd) π.χ IBM X30 . Γενικότερα οποιο φορητό και να πάρεις δεν εχεις κανενα πρόβλημα με τις απαιτήσεις που λες! κοιτα απλά να έχει firewire θυρα . Ριξε και καμια ματια σε infrared και bluetooth αν σε απασχολουν !
mathimatikos196 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Φιλαράκι ο δισκος που εχω ειναι usb αλλα το παραπαμω μοντελο που ανεφερα εχει και θυρα firewire οποτε πιστευω ειμαι καλυμμενος.Τωρα οσον αφορα το μεταχειρισμενο ειμαι λιγακι εναντιον Ευχαριστω πολυ
laptopmaniac Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δες λίγο τα παρακάτω λίνκ: 1. FSC Amilo A1655G 2. FSC Amilo A1650GE1 3. Acer 3633 4. Acer 5602 5.Toshiba M70-131 όλα τα παραπάνω σε υπερκαλύπτουν. Τα λίνκ πάντα παραπέμπουν σε scroutz. Διάλεξε φορητό και μαγαζί και καλά ψώνια. PS Αυτό το Acer 3633 έχει πολύ δελεαστική τιμή και αν και τα σιχαίνομαι τα Acer μάλλον θα το κάνω δώρο στην ανηψιά μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.