Προς το περιεχόμενο

Filmnet me ixo

AchIGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

So exw akousta kai katexw merika programmata gia pay - tv alla to provlima einai oti den apodikopoioun ixo? Entometa3i prokeite na alla3w tv card kai 8a imoun ipoxrews an mou sinoustasate mia kali pou na ipostirizei kai sound decoding

thanks

Δημοσ.

FILE MOY DYSTYXWS O HXOS EXEI DIAFORETIKO DECODING APO TO VIDEO.AYTH TH STIGH TIPOTA DEN YPOSTIRIZEI HXO OYTE HARDWARE,OYTE SOFTWARE(OXI AP'OSO 3ERW DHL.) KAI DEN NOMIZW NA GINEI KATI SYNTOMA.ARA TO TI KARTA 8A PAREIS DEN PAIZEI ROLO,ARKEI NA YPOSTHRIZEI ARXIKA TO CHIP THS TO PROGY POY 8A XRHSIMOPOIEIS!

AN KAPOIOS 3EREI KATI KALYTERO KALO 8A HTAN NA TO PEI

Δημοσ.

Φίλε AchIGreek είναι γεγονός ότι ο ήχος του Filmnet δεν αποκωδικοποιείται με τίποτα γιατί έχει ειδική επεξεργασία.

Ακόμα για "σπάσιμο" αποκοδικοποιητή που έχω ακούσει δεν μπορούν να φτιάξουν τον ήχο και έτσι μπορείς να δείς μόνο εικόνα.

Από ότι έχω ακούσει χρειάζεται ένα ειδικό τσιπάκι το οποίο φυσικά δεν κυκλοφορεί στην αγορά και το έχει κατά αποκληστικότητα το Filmnet.

Ελπίζω να σε βοήθησα κι εγώ για στο δήλημα που έχεις για την κάρτα που θέλεις να αγοράσεις. cool.gif" border="0

Δημοσ.

kai na prostheso oti gia na vlepeis filmnet prepei na exeis98. gia me den ksero pantos nt,xp,win2k den pezoun giati den fortonoun vxd me apotelesma na min trexei to ccd. opote i 98 i dual bout me ena partition mono gia filmnet

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...