Lemuria Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 ειναι αθλιο ολες οι εταιρειες που χρησιμοποιουν το δικτυο του οτε να πουλανε συνδεσεις και να μην εχουν να δωσουν πορτες. περιμενω 2 μηνες την ενεργοποιηση του πακετου απο την teledome . πηρα 4 μηνη προσφορα να την χαρω μεχρι τον αυγουστο και οταν ενεργοποιηθει θα λειπω. Και ρωταω που μπορω να απευθυνθω και ποιον να καταγγειλω ως καταναλωτης οταν μου λενε απο την teledome οτι δεν ξερουν ποτε θα ρθει η γραμμη κι οτι περιμενουν να τελειωσει η συνδεση καποιου αλλου για να μου δωσουν? Ελεος ρε παιδια σ' αυτην την κωλοχωρα που ζουμε! θελαμε και γρηγορες συνδεσεις και αναπτυξη στα δικτυα!!! αφου τιποτα δεν παει καλα!!! ολα ειναι σαπια
aliaser Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 brhkes kai esy etaireia gia na baleis dsl...........teledome.....
delis7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Mporeis na apeffthinthis stin EETT gia na kaneis kai esy tin katagelia sou. tilefonikos:2106151000-2106151055-2106151105. i apo to internet http://www.eett.gr
kkarab Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 brhkes kai esy etaireia gia na baleis dsl...........teledome..... Ama eixes parei connex i otenet tha eixes internet.Prospathise na akuroseis to sumvolaio kai pigaine pare kati apo ta parapano.Tora pou exeis tin megisti dikaiologia kai to dikio me to meros mou,giati an sou ti valoun kai sernetai tin patises gia ta kala.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Στο συμβόλαιο των περισσότερων εταιρίων γράφει ότι το αργότερο σε ένα μήνα από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης είναι υποχρεωμένοι να σε έχουν συνδέσει.Αλλιώς έχεις δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.
Lemuria Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Απαντω σε αυτον που απαντησε οτι βρηκα και εγω πακετο να αγορασω. Τον ενημερωνω οτι ο πατερας μου στο ιατρειο που δουλευει εχει παρομοιο προβλημα και εκει εταιρεια ειναι η tellas εχει περασει εναμισης μηνας και του λενε ολο περιμενε και περιμενε. Αλλωστε απο τηλεφωνο που εκανα στον ote ειπαν οτι ολες οι εταιρειες εχουν προβλημα τωρα. Τeledome επελεξα τοτε λογω προσφορας καλης. Το οτι ειναι teledome και οχι connex δεν σημαινει οτι καλα επαθα, δεν στεκει ο τροπος που προσεγγιζεις το προβληαμ. Ολοι στην Ελλαδα ετσι τα προσεγγιζουν ολα γι αυτο παμε απο το κακο στο χειροτερο. ολους τους υπολοιπους τους ευχαριστω για τη συμβουλη τους!!! Ευχαριστω παιδια
kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 ti sxesh exei h etairia p den exei portes h perioxh s? 8ema ote einai...apla perimenoun na zhthsoun k alloi portes wste na pros8esoun ena modem akomh sto dslam ths perioxhs s
Dr_Slump Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Η teledome δεν είναι σοβαρή εταιρία. Είχε χειρότερο πρόβλημα στην Εκάλη η κοπέλα μου. Πάρε connex.
Dikemou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Ama eixes parei connex i otenet tha eixes internet.Prospathise na akuroseis to sumvolaio kai pigaine pare kati apo ta parapano.Tora pou exeis tin megisti dikaiologia kai to dikio me to meros mou,giati an sou ti valoun kai sernetai tin patises gia ta kala. Ωραία λύση... να πάρουμε όλοι πΟΤΕ, μπας και μας κάνουν τη χάρη... Να δεις μετά για πότε θα σου τον πιάνουν και με τα δύο χέρια, με όλους τους τρόπους και για όλους τους λόγους... Θέλουμε και απελευθέρωση της αγοράς, τρομάρα μας...
schumacher_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Στο παιδί είπαν ότι πρέπει να τελειώσει η συνδρομή κάποιου άλλου για να του δώσουν!! Δεν είναι θέμα πόρτας στην περιοχή του, αλλά θέμα της teledome που δεν αγοράζει πόρτα από τον οτε... εκτός και αν ο υπάλληλος το έθεσε λάθος, ή αν κατάλαβε λάθος ο Lemuria, οπότε υπάρχει και πρόβλημα στις πόρτες της περιοχής του... Όσο για το "βάλε conn-x ή ondsl", τα πράγματα είναι πολύ απλά και συμβαδίζουν με το σκεπτικό και την κατάσταση που περιέγραψα πιο πάνω: αν η teledome (ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία) δε δίνει λεφτά για να πάρει πόρτες από τον οτε, εσύ θα μένεις με το πουλί στο χέρι... αν πάρεις πακέτο από τον ίδιο τον οτε (ή την otenet, που σίγουρα αγοράζει τις πόρτες από τον οτε κανονικά) τότε δεν θα έχεις προβλήματα λόγω μ@λ@κιών... Η απόφαση είναι δική σου βέβαια, αλλά δε νομίζω ότι ο kkarab ανέφερε τα συγκεκριμένα πακέτα επειδή έχει προσωπικό συμφέρον ή κάτι τέτοιο, αλλά για να κάνεις τη δουλειά σου... Το πώς το εξέλαβες εσύ είναι άλλο θέμα...
danaos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Τίποτα δεν ισχύει... Είναι το πόσο γκαντέμης είσαι... Κι εγώ πήρα οτενετ κιτ και περίμενα 2 μήνες.... Πριν μερικές μέρες πήρα δώρο σε μια φίλη ένα κιτ φορθνετ και το φτιάξανε σε 4 ημέρες...
capthookb Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Όσο για το "βάλε conn-x ή ondsl"' date=' τα πράγματα είναι πολύ απλά και συμβαδίζουν με το σκεπτικό και την κατάσταση που περιέγραψα πιο πάνω: αν η teledome (ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία) δε δίνει λεφτά για να πάρει πόρτες από τον οτε, εσύ θα μένεις με το πουλί στο χέρι... αν πάρεις πακέτο από τον ίδιο τον οτε (ή την otenet, που σίγουρα αγοράζει τις πόρτες από τον οτε κανονικά) τότε δεν θα έχεις προβλήματα λόγω μ@λ@κιών... [/quote'] Έχεις κάποια πληροφόρηση ενδο-εταιρική ή από κάπου αλλού και τα λές αυτά ή τα στηρίζεις έτσι στον αέρα;
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Αυτό που λέι ότι οι εταιρίες δεν αγοράζουν πόρτες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες ισχύει το ξέρω από άτομα που δουλεύουν στον ακατανόμαστο και στην Forthnet.Πολύ απλά είναι όλοι για τα μπάζα.
capthookb Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Λίγο κουλό δεν είναι αυτό; Τα ίδια χρήματα δε θα δώσει ο provider στον OTE; Υπάρχει περίπτωση με μια πόρτα να δώσει σε 2 συνδρομητές σύνδεση; Δηλαδή όλοι πέραν των otenet-ote δεν αγοράζουν πόρτες και γι'αυτό υπάρχει το πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.