Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για αναπαραγωγη mp3

heartless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θα ηθελα ενα ελαφρυ προγραμμα για να παιζει mp3s και να μπορω να διαμορφωσω τη δικη μου λιστα. Εχω το Winamp, αλλα ρωτω μηπως υπαρχει και πιο ελαφρυ απο την αποψη της μνημης. Ευχαριστω

Δημοσ.

+1 στο 1by1 για ελαφράδα και φιλικότητα. Υποστηρίζει και playlists.

Άλλα ελαφριά προγράμματα με περισσότερες δυνατότητες από το 1by1:

• musikCube - καλοφτιαγμένο και φιλικό
  • foobar2000 - μπορεί να μη σου γεμίσει το μάτι στην αρχή (ή να σε τρομάξει) αλλά είναι το δυνατότερο και πιο επεκτάσιμο audio player

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποιος player που να δίνει ήχο και στα πίσω ηχεία όταν υπάρχει surround στο pc? Με το winamp που έχω, τα mp3 ακούγονται μόνο απο τα 2 μπροστινά, ούτε καν το κεντρικό...

Ξερω οτι αυτό που θέλω το κάνει ο windows media player, αλλά δε μου αρέσει καθόλου από άποψη interface, playlists κλπ.

Καμμιά ιδέα?

thanx!

Επισκέπτης
Δημοσ.

FOOBAR2000.... saronei kai exei kai tabbed playlists ;)

asxeto alla borei kapoios edo pera na xerei: Apo to Winamp 5.11 kai meta, otan xamiloneis to volume tou mp3, sou xamilonei kai to volume tou PC genikotera pou einai blakeia.... kapoios tropos na to kanoume disable auto? ^^

Δημοσ.
Παιδιά υπάρχει κάποιος player που να δίνει ήχο και στα πίσω ηχεία όταν υπάρχει surround στο pc?

Το foobar έχει επιλογή (δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ):

foobar092preferences9yt.th.png

Δημοσ.

Ένας εκ των πλέον μη απαιτητικών audio players που τρέχει και σε Intel 80486 100mhz (DX4-100), αλλά χρειάζεται DOS και συνεχίζει να υποστηρίζεται ενεργά, είναι ο Mpxplay. Τον προσθέτω για λόγους σφαιρικότητας και μόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...