equi1908 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος που μπορω να βρω τα patch 1.2,1.3 με τα crack απο Razor 1911? Εχω για 1.0,1.1 και ψαχνω τα αλλα δυο. Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ετσι απλα oblivion > gothic 3 >>>>>>> two worlds οι απαιτησεις απο τους rpgακιδες εχουν ανεβει,το two worlds δεν ανταποκρινεται δυστυχως. ηταν μια απογοητευση για μενα..... :-| ασχολουμαι μονο και μονο επειδη ειμαι "καμμενος" rpgακιας
Galis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 μαλλον oblivion>>>>>two worlds>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>gothic 3
gust Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Κυκλοφορησε το νεο patch για το παιχνιδακι! v1.4! Μιλανε για πολλες βελτιωσεις! Εξαλειψαν το προβλημα με τον χειρισμο των αλογων,βελτιωση γραφικων και αυξηση αποδοσης και για ATI και nVIDIA! Δεν το εβαλα ακομα, οσοι το δοκιμασατε postαρετε εντυπωσεις!
EKTELESTES Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Αύξηση απόδοσης ΜΟΝΟ για Nvidia, που είδες και για ΑΤΙ ?? Εγω και να το βάλω δεν έχω σκοπό να κάνω 1 ακόμα restart, είμαι στις 19 ώρες 60 κάτι επίπεδο. Το καλό όμως είναι οτι σου λέει τι χάνεις και τι κερδίζεις αν βάλεις το patch και δε κάνεις restart.
gust Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Για ATI διαβασα σε φορουμ οτι η αυξηση ειναι μικροτερη της ταξης 3-8%!
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Ειδα ότι κυκλοφόρησε το game.Το έπαιξε κανείς να μας πει εντυπώσεις?
Galis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 το τελειωσα εγω.Αρκετα καλο,εθιστικο,βλακεια τελος
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 To ξέρω ότι είναι παράξενο να μιλάω για original games σε ελληνικό gaming forum αλλα θα πω τις εντυπώσεις μου γιατί μόλις αγόρασα το πιο πάνω game Πολύ προσεγμένο το κουτάκι του game με πανέμορφο manual και ενα μεγάλο χάρτη.Καμία σχέση με τις αθλιες συσκευασίες του gothic3 και oblivion.
hurin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Έχει καλύτερη συσκευασία από την collectors του oblivion???
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Από το collectors δεν ξέρω αλλά απο το απλό oblivion ναι.Δλδ εδώ που τα λέμε έχω να δω τετοια συσκεύασια και manual σε game απο την εποχή του guild wars.
FarCry Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 'Two Worlds' (X360/PC) Demo Coming August 21st Features : Offering a freedom of choice unseen in other Role Playing Games. The world literally comes to life as it immediately reacts to the player's actions and changes accordingly -offering new and exciting challenges. Strong, non-linear storyline. Players can shape their own story by choosing the path of conducting the main conflict and resolving meaningful side-quests. Spectacular and dynamically choreographed fights. The combat system combines intuitive steering, tactical challenges and movie-like visual experiences. Free and unlimited character development. Players can experiment with different careers and even reverse their former choices with the help of "career changers". Unique magic system. The Players are allowed to assemble their own magic spells. Animals to be ridden on. Players can travel and fight on various animals from horses to tamed lizards and beasts. A choice of traps and snares are at the Player's disposal making the gameplay both rich and flexible. Huge variety of items to be found. Randomly generated pieces of equipment, thematic sets and combined items offer the space to experiment and satisfy the need to collect. Wide range of beautifully rendered terrains: from high mountains to seashores and deep caves with all of the locations featuring ultra sharp texturing and stunning design. Hyper-realistic tree physics and sophisticated weather system make the world come to life as has never been seen before. Advanced Artificial Intelligence that manages group behaviour of large virtual communities. Recently expanded multiplayer capabilities will now allow 1000's of players. Symphonic music to make the experience more emotional and memorable. Extensive usage of Pixel Shader 2.0 and 3.0, HDR, multiple materials and unique shadow engine to ensure the best visuals possible. Support of Multi CPUs and Multicore CPUs, SLI and CrossFire Technology http://www.worthplaying.com/article.php?sid=44911&mode=thread&order=0
Coma_Black Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Ο Χριστός κ η Παναγία 1 Giga patch βγάλαν... Δεν την παλεύουν καθόλου.. Τα ίδια είχαν γίνει κ με το Gothic 3 μόνο που εκεί δεν πρόλαβαν να βγάλουν το 1giga patch που είχαν προγραμματίσει χώρισαν οι εταιρίες κ παράτησαν το παιχνίδι... Κρίμα γιατί θα διόρθωνε πάρα πολλα προβλήματα του παιχνιδιού... Αύριο ελπίζω να έχει κατέβει για να το δοκιμάσω
chek2fire Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Το δοκίμασα το game και μετά από ένα μισάωρο έφαγε unistall.Tι να πω,λες και παίζεις mmorpg σε single mode.Αθλια γραφικά,mob ότι νάναι,διάλογοι της πλάκας,lag!!,και ότι άλλο υπάρχει σε ένα game για να σου σπάει τα νεύρα το έχουν βάλει στο game.Πάλη καλά δλδ που έχει και όμορφο κουτί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.