tornado Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Καλησπερα απαντες, το στορυ αρχιζει ως εξης: Εχω DSL διακλαδωμενη στο σπιτι με ρουτερ. Επισης στο σπιτι ειναι σπαρμενα τηλεφωνικες πριζες. Παιρνω λοιπον ενα σουπερ ντουπερ ασυρματο τηλεφωνο (SIEMENS S440) και ετοιμαζομουν μεσα στα αλλα να δουλεψω την αναγνωριση κλησης. Στο υπνοδωματιο που καθομαι συνηθως (και εκει εχω το ασυρματο) δεν παιζει με τιποτα, αρνειται. Το παιρνω και παω στο Χωλ που εκει εχω καρφωσει το ρουτερ και αλλαζω τηλεφωνα. Την μπακατελα που εχω εκει την αλλαζω με το ασυρματο και ..... θαυμα τα βλεπει ολα!!! Για να μην αρχιζω και ξηλωνω ρωταω μηπως κανενα καλο παλικαρι ξερει κατι παραπανω. Δηλαδη που μπορει να κολλαει η αναγνωριση κλησης?? ευχαριστω :confused:
admin.iekep Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2006 kati den exeis syndesei sosta des apo edo ti? h edo h edo
tornado Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 χμμμ τωρα που το λες.... στο υπνοδωματιο εχω βαλει φιλτρο, υπαρχει μια πριζα τηλεφωνου που δεν εχει φιλτρο αλλα συνεχιζει ετσι. Λες αυτο να φταιει??? πρεπει δηλαδη να βαλω φιλτρο σε ολες τις πριζες που υπαρχουν πριν το υπνοδωματιο???
gieboue Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 λάθος κάνεις.φυσικά και έχεις αναγνώριση κλήσης.Πως σου ήρθε αυτό???
theo37 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 λάθος κάνεις.φυσικά και έχεις αναγνώριση κλήσης.Πως σου ήρθε αυτό??? pstn+dsl αναγνωριση κλήσης δωρεαν;
theo37 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μίλησε κανείς για δωρεάν?? :D Sorry αλλά όπως ξεκίνησε to thread υπέθεσα οτι αν έχεις dsl εχεις και αναγνώριση κλήσης!
tornado Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 ρε παιδες αναγνωριση κλησης εχω στο σαλονι στο υπνοδωματιο δεν εχω. Αναγνωριση κλησης εχω γιατι πηρα στο ποτε και μου το εφτιαξε (1 κατι ευρω το μηνα κοστιζει) τεσπα παω να παρω φιλτρα να δω αν θα εχω προκοπη...
snot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 an exies pstn apla mhn xrhsimopoies spliter vale to modem kateutheian sthn priza tou thlefwnou kai sta thlefwna vale apo ena filtro
tornado Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 βρηκα το προβλημα αλλα οχι την λυση.... αυτο που συμβαινει τελικα ειναι ακατονοητο. Πηγα πηρα φιλτρα και σε ολα τα τηλεφωνα εβαλα φιλτρα.... κανω λοιπον δοκιμη και η αναγνωριση κλησης ηρθε, ωραια λοιπον αυτο ηταν..... Παω να ανοιξω το ιντερνετ..... τζιφος!!! δεν ανοιγε καμια σελιδα. παω στο σαλονι βγαζω το φιλτρο απο το τηλεφωνο επανηλθε το ιντερνετ αλλα δεν ειχα αναγνωριση κλησης!!! ειναι να φρικερνεις δηλαδη!!! η θα εχω αναγνωριση κλησης αλλα δεν θα εχω ιντερνετ η το αναποδο και τα δυο μαζι δεν γινεται δηλαδη???? σημειωση: στο χωλ ερχεται η κεντρικη πριζα και απο κει παιρνει το ρουτερ και το πρωτο τηλεφωνο + το φιλτρο. Απο κει και περα διακλαδωνεται και δινει σε αλλα δυο κουτια ενα εκ των οποιων το ασυρματο - ολα με φιλτρα. Αυτο που δεν δοκιμασα εινα να βγλω το τηλεφωνο τελειως απο το χωλ να δω τι κανει αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη γιατι συμβαινει αυτο και που μπλοκαρει το φιλτρο το ιντερνετ..... τι σκατα να κανω???
tornado Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 δεν εχω γραψει τι γραμμη εχω??? :oops: μια φτωχη pstn εχω και εχει μουλαρωσει....
qspock Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Εχω κι εγω παρομοια προβληματα. Υπηρχαν στιγμες που δεν ειχα αναγνωριση, και πολλες φορες δεν βρισκει το modem την γραμμη DSL! Φιλτρα, σπλιτερ εχουν ολα. Δε ξερω τι φταιει. Σκεφτηκα μηπως φταιει η γραμμη μου, θελει πχ κανα καθαρισμα.
user12 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ξεθάβω θέμα αλλά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με forthnet το ένα τηλέφωνο έχει αναγνώριση και το άλλο δεν έχει.Είχε κάποιο πρόβλημα η forthnet και απο τότε που το διωρθοσε έχει το ένα τηλέφωνο αναγνώριση κλήση το ένα είναι στο δωμάτιο μου το άλλο στην κουζίνα αν τους αλλάξω θέση έχουν τα αντίθετα προβλήματα αυτό που δεν έιχε αναγνωριση τώρα έχει και αντίστροφα.ξέρει κανείς τι να κάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.