tsipouro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Έκανα ένα search με αυγό ή αβγό και δε βρήκα κάτι αντίστοιχο.. Οπότε, How Two Russian Journalists Cooked an Egg with their Mobile Phones ... http://bo0kworm.multiply.com/journal/item/27 Hands free αδέρφια... Θα φωσφορίζουμε σε λίγο καιρό :mrgreen:
Nikb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/permalink/how_to_cook_an_egg_with_two_cell_phones/
tsipouro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Τι να σου πω.. μπορεί να είναι απάτη... Υπάρχει όμως και το site της εφημερίδας.. http://www.kp.ru/daily/23694.4/52233/
^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Τρομάζω με το πόσο εύκολα κατεβάζει ο κόσμος αμάσητη κάθε μαμακία.
tsipouro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Εγω, πάλι, τρομάζω με τον αβίαστο εναγκαλισμό κάθε καινούριας ευκολίας που μας προσφέρει απλόχερα η εξέλιξη των επιστημών
^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μη ξεχνάμε και την ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ που εκπέμπει η τηλεόραση.....
bandito Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μη ξεχνάμε και την ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ που εκπέμπει η τηλεόραση..... Και αν κάθεσαι κοντά κάνει μυωπία.
bandito Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Εγω, πάλι, τρομάζω με τον αβίαστο εναγκαλισμό κάθε καινούριας ευκολίας που μας προσφέρει απλόχερα η εξέλιξη των επιστημών Τα ρούχα τα πλένεις στο πλυντήριο ή στην σκάφη;
lefterhs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Και τωρα πως θα ψηνουμε τα αβγα μας? Ηταν και τα κινητα μια καποια λυσις...
aliaser Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μη ξεχνάμε και την ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ που εκπέμπει η τηλεόραση..... ναι η τηλεόραση περιέχει πλουτώνιο και ράδιο.
tsipouro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Και τωρα πως θα ψηνουμε τα αβγα μας?Ηταν και τα κινητα μια καποια λυσις... Στο καπώ ενός "κακού" αυτοκινήτου Anyway, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι η ιστορία είναι μια αρλούμπα, αλλά στο θέμα της αποδοχής των τεχνολογικών και επιστημονικών επιτευγμάτων, θα μου επιτρέψετε να είμαι επιφυλακτικός. Η εγχείρηση με Laser, για παράδειγμα, που εξαφανίζει ή μειώνει τη μυωπία, μπορεί πλέον να έχει εξελιχθεί, αλλά πολλοί από αυτούς που την κάνανε στα πρώτα της στάδια, έχουν πρόβλημα όρασης τις νυχτερινές ώρες. @bandito.. Δεν απορρίπτω την τεχνολογία. Απλώς θα ήθελα να υπάρχει πιο προσεκτική προσέγγιση στα πάντα. Ουδείς αλάθητος
bandito Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Απλώς θα ήθελα να υπάρχει πιο προσεκτική προσέγγιση στα πάντα. Την οποία ο ίδιος δεν απαιτείς απο τον εαυτό σου. Αλλιώς αυτο το άρθρο, που έχω την εντύπωση οτι το ψιλοπίστεψες, θα το είχες κάνει filter out. Αν γινόταν με δυο μπαταρίες κινητών να φτιάχνουμε φουρνο μικροκυμάτων και μάλιστα σε περιβάλλον με απώλειες, θα είχες στην τσέπη σου ένα να ζεσταίνεις το φαγητο στη δουλειά.
tzinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 xmmm εγο το διαβασα στην τελευταια σελιδα στην ελευθεροτυπια σημερα, λετε να ναι μουφα και να το βαλανε? Οτι μαμακια διαβαζουν στο ιντερνετ χορις επιβεβαιοση βαζουνε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.