Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε αυτό το site -> (maxconsole) έχει ένα βίντεο από youtube που δείχνει τη m3 lite να παίζει σαν "benchmark" την εισαγωγή του Castlevania (που απ'ότι έχω καταλάβει είναι μάλλον απαιτητική) και την παίζει άψογα! Επομένως, αν λάβω υπόψιν και την καλύτερη υποστήριξη και για gba, μάλλον θα καταλήξω σε αυτήν, με 1 gb microSD (δε με ενοχλεί που η κάρτα μνήμης μπαίνει από το πλάι) + μια passcard 3. Τι λέτε, καλή επιλογή; Έχετε να προτείνετε κάποιο site για Online αγορά; Σκεφτόμουν discoazul, επειδή έχει παράδοση σε 24 ώρες και χωρίς πολλά έξοδα μεταφοράς, αλλά διάβασα από εδώ ότι είναι αρκετά ακριβό. Καμία άλλη πρόταση; Προσωπική εμπειρία θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν :mrgreen:

Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν/βοηθούν/βοηθήσουν :) :) :) !

Η επιλογή σου είναι μιά χαρά, εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με την λίγο "τσουχτερή" τιμή της. Η M3 Lite είναι πιό ακριβή από την Supercard Lite (περίπου 15 Ευρώ) ακριβώς για το extra hardware που διαθέτει για να παίζει τέλεια τα GBA παιχνίδια.

Εγώ πάντα ψωνίζω από το cheapmod.net. Μου τα φέρνει Κύπρο μέσα σε 4-5 μέρες (3 για Ελλάδα) και απαντάει τα e-mail σου στο 10-λεπτο. Τα μεταφορικά είναι 7.5 Ευρώ.

Δές τιμές και σύγκρινε.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Panther, πάνω που έψαχνα το net γύρω από την καινούρια μου g6 (που επιτέλους έρχεται αύριο :lol: ) βρήκα πως μπορεί κάποιος να γλυτώσει πολλές ώρες μπαταρίας εάν χρησιμοποιεί την g6.!!!

Μόλις bootάρει η g6, βγάζεις την passcard. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και στην ουσία δεν υπάρχει κάτι στην ds cartridge είσοδο ώστε να τραβάει ρεύμα.

Εάν θέλεις, πρόσθεσέ το στον οδηγό που έχεις κάνει για την g6, ή όπου νομίζεις πως θα είναι χρήσιμο. (εκτός εάν το έχεις βάλει και δεν το παρατήρησα, οπότε θα έχω κάψει όλα μου τα εγκεφαλικά κύτταρα :lol: )

Δημοσ.
Η επιλογή σου είναι μιά χαρά, εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με την λίγο "τσουχτερή" τιμή της. Η M3 Lite είναι πιό ακριβή από την Supercard Lite (περίπου 15 Ευρώ) ακριβώς για το extra hardware που διαθέτει για να παίζει τέλεια τα GBA παιχνίδια.

Εγώ πάντα ψωνίζω από το cheapmod.net. Μου τα φέρνει Κύπρο μέσα σε 4-5 μέρες (3 για Ελλάδα) και απαντάει τα e-mail σου στο 10-λεπτο. Τα μεταφορικά είναι 7.5 Ευρώ.

Δές τιμές και σύγκρινε.

Ok, ευχαριστώ πολύ! Απλά ενημερωτικά, στο cheapmod, M3-lite + PassWe 3 = 61,9£, ήτοι 92,48?, ενώ μαζί με μεταφορικά πάει 99,98? :mrgreen: .

Στο discoazul, M3 perfect lite + passcard 80,95?, μαζί με μεταφορικά 90,2? και παράδοση σε 24h με UPS. Η διαφορά δεν είναι και μικρή, συν το ότι η παράδοση είναι σχεδόν άμεση ;) . Καλά δεν είναι; :D :mrgreen:

Δημοσ.

Μιά χαρά είναι.

Το cheapmod το προτιμώ λόγω της άριστης εξυπηρέτησης της Glen που έχει το μαγαζί.

Ειδικά στην after-sales εξυπηρέτηση είναι άψογη.

Μόλις bootάρει η g6, βγάζεις την passcard. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και στην ουσία δεν υπάρχει κάτι στην ds cartridge είσοδο ώστε να τραβάει ρεύμα.

Σε όλες τις flashcard μπορείς να το κάνεις αυτό.

Αλλά δεν γλιτώνεις παραπάνω από 15-30 λεπτά αυτονομία. Το ρεύμα καταναλώνεται κυρίως από την flashcard, όχι τη passcard.

Έπειτα, καλό είναι να έχεις την Passcard πάντα μέσα, ώστε να μή σκονίζεται η θύρα και να μήν οξειδώνονται οι επαφές από τον αέρα και την υγρασία. Αν προσέξεις το GBA προστατευτικό κάλυμμα στο DS Lite, έχει μέσα του επαφές ακριβώς για αυτό το λόγο.

Τέλος, αν αφαιρέσεις την Passcard, δεν θα έχεις sleep mode. Αν κλείσεις τις οθόνες, θα αρχίσουν να αναβοσβήνουν πολύ πολυ γρήγορα.

Δημοσ.
Μιά χαρά είναι.

Το cheapmod το προτιμώ λόγω της άριστης εξυπηρέτησης της Glen που έχει το μαγαζί.

Ειδικά στην after-sales εξυπηρέτηση είναι άψογη.

after sales to lene tora???8-) .....meli stazei to stoma sou Panther sinexeia me tin Glen.....kati prepei na paizei:rolleyes:

Δημοσ.
Έπειτα, καλό είναι να έχεις την Passcard πάντα μέσα, ώστε να μή σκονίζεται η θύρα και να μήν οξειδώνονται οι επαφές από τον αέρα και την υγρασία. Αν προσέξεις το GBA προστατευτικό κάλυμμα στο DS Lite, έχει μέσα του επαφές ακριβώς για αυτό το λόγο.

Σκεφτόμουν μπας και έκανα καμία μπακαλιά για να αποφύγω το σκόνισμα, αλλά με το παρακάτω που λες--->

Τέλος, αν αφαιρέσεις την Passcard, δεν θα έχεις sleep mode. Αν κλείσεις τις οθόνες, θα αρχίσουν να αναβοσβήνουν πολύ πολυ γρήγορα.

Δεν ήξερα πως η passcard ευθύνεται για το sleep mode. Νόμιζα πως αφού διαβάζει ουσιαστικά από την flashcard θα έχει αυτή την λειτουργία. Οπότε το αφήνω σαν ιδέα. :P

Αύριο θα είναι στα χέρια μου η G6 μιας και σήμερα ΣΑΠΙΣΑ στον ύπνο και δεν άκουγα το κουδούνι που βάραγε. :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

σε καταλαβαινω:grin: καπως ετσι περιμενα και εγω να μου χτυπησει την πορτα η ups και να μου δωσει την supercard mini sd μου:grin: ηθελα παντα να κανω κατι για να μην το σκεφτομαι και με πιανει η αγωνια μου!!:grin: :grin:

Δημοσ.

Εγώ που πήρα την supercard lite το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι βρίσκω λίγο δύσκολο να βάζω και να βγάζω την microSD, βασικά μόνο με τσιμπιδάκι βγαίνει εύκολα σχετικά.

Επίσης αναρωτιόμουν γιατί βγάζουν παιχνίδια σαν το nfs most wanted για ds είναι απλά τραγικά ! :) ας μείνουν με το mario kart !

τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ ;)

Δημοσ.
Εγώ που πήρα την supercard lite το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι βρίσκω λίγο δύσκολο να βάζω και να βγάζω την microSD, βασικά μόνο με τσιμπιδάκι βγαίνει εύκολα σχετικά.

Mε το τσιμπιδάκι?????

Μα πόσο χοντροδάχτυλα έχεις????

Νυχάκια δεν αφήνεις καθόλου?

Βασικά εμένα είναι ακριβώς το αντίθετο. Θα προτιμούσα να μπαινοβγαίνει λίγο πιό δύσκολα, διότι βγαίνει πολύ πολύ εύκολα...

Εδιτ:

Κάντε μιά βόλτα από το DS topic, γιατί θα βγούν παιχνιδάρες στο άμεσο μέλλον...

Τσεκάρετε και το βίντεο του Dragon Quest Monsters: Joker

Δημοσ.

το μόνο μέρος που αφήνω τα νύχια είναι στην προσπάθεια να βγει η microSD :D και έτσι εξοπλίστηκα με το υπερ-εργαλείο (που χρησιμεύει και για jumperακια) που σας ανέφερα. δεν ξέρω αν κάνω και καμιά βλακεία, δεν έχει κανένα μηχανισμό release ή κατι τέτοιο έτσι δεν είναι ; απλά την τραβάς (την microsd:) ) προς τα έξω ;

Δημοσ.

και κάτι άσχετο ανακάλυψα τυχαία και πως γίνεται το soft reboot (πάτημα όλα τα κουμπιά μαζί!), πράγμα πολύ χρήσιμο :) βέβαια ήταν κατα τη διάρκεια ενός παιχνιδιού αλλά τέσπα...

Δημοσ.

Tί να σου πώ.

Μηχανισμό δεν έχει.

Αλλά το 99.9999999% των κατόχων SC Lite, πλήν εσένα, λένε ότι η MicroSD βγαίνει υπερβολικά εύκολα.....

Μήπως έχεις την μαύρη έκδοση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...