sotos65 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 26€ σύνολο για το adsl στα 2Mbps στο πακέτο που δίνει τώρα η Otenet +14,75€ (αν είναι pstn) το πάγιο της γραμμής = 40,75€ το μήνα τελικό σύνολο (χωρίς φυσικά τα τηλεφωνήματα) μαζί και το ΦΠΑ. Μου φαίνεται ότι κάποιοι φίλοι θα πρέπει να ψάξουν περισσότερο τι πληρώνουν, και αν θέλουν να το πληρώνουν μιας και υπάρχουν και άλλες λύσεις...
Alchimistis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Ας μου απαντήσει κάποιος σας παρακαλώ 1)αν βάλω φοιτητικό Adsl στα 512 του οτε εχει αναβαθμιστει στην Περιοχη μου Πειραιας -Κερατσινι? 2)θα προπληρώσω για 12 μηνες 140 ευρώ...θα μου ερχεται επιπλέον χρεωση κάθε διμηνο στο λογαριασμο του Οτε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
zazik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι ο ΟΤΕ μου διπλασίασε την ταχύτητα δωρεαν απο 512/128 σε 1024/ 384 :mrgreen: Γουστάρω γουστάρω......αντε να ξυπνάμε λίγο σαν κράτος στην Παγκόσμια Ιντερνετική σκηνή.
BIAP Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Aχαχαχαχαχα. Χαιρομαστε με χιλιαρα. Που μας "αναβαθμιζουν" δωρεαν. Μχεεεε.... Καιαδας ρε. [τιποτα προσωπικο με τον αποπανω. για το χαλι μας το σχολιο γενικως].
blueviper Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Παρατηρήσεις: 1) Λάθος ενότητα! 2) 128Kbps x 2 = 256Kbps, όχι 384Kbps 3) Κι εμάς μας διπλασίασαν, αλλά δε θεωρήσαμε σκόπιμο να ανοίξουμε κοτζάμ thread, θεωρώντας εαυτούς σημαντικούς. Πάρε μια ντουντούκα και ξαμολήσου στους δρόμους! Στη χειρότερη κατάθεσέ μας τον ενθουσιασμό σου σε ένα από τα δεκάδες σχετικά thread.
revil Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 καλα ρε μαγκες ενταξει μη το φαμε το παληκαρι κιολας,ενταξει δε χακεψε(τι λεξη!!!)το φορουμ,ενα thread ανοιξε,δεν εγινε και τπτ
zazik Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 ΦΦΦΦΦΦΦΦΦ......1212121212 με ακουτε????? ΕΧΩ 1 ΜΒΙΤ !!!!! ( ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ 256 ΑΠΛΟΟΥΝΤ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ps : Ο λόγος που το έβαλα εδώ είναι για να μην σχολιάσουμε το τχνολογικό του θέματος αλλά να σατιρίσουμε ακριβώς το γεγονός ότι παρακαλάμε για μερικά κβ παραπάνω.....ενώ στην Αγγλία ειχα 10 Mbit
mihalakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 ego os mihalhs thelo na ipovallo mia erothsh...kapou eida kati paromoio sto forum alla den to ksanavrikso. Eixa 384/128 otenet aoristou xronou.Prin apo 1 1/2 peripou mhna o ote eixe vgalei prosfora 512 sthn timh tou 384.Etsi apo th mia mera sthn allh eida tis taxitites mou na phgainoun apo 37-38kb/s sta 47k/s.Ipotheto oti pleon exo 512/128. Ostoso to status tou modem mou leei oti h sindesh mou einai 448/160 pou mou fainetai koulo. Apo oti ksero akoma den exo diplasiastei h taxitita giati sth rodo lene tha ginei stis 2/9. To test ths forthnet mou vgazei upload 143kbps kai download 383-389kbps. Ti simvainei edo?exo pano apo 128k upload?pos ginetai?kai ti paei na pei sindesh sta 448/160?Ap'oti ksero den iparxei tetoia texitita....
mihalakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 file alcshimisth an pas sto http://www.diodos.gr isos na vreis akrh
danaos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Έχω την εντύπωση ότι πρώτα αγοράζουμε, μετά κοκκορευόμαστε για τη σούπερ ταχύτητά μας και μετά κλαιγόμαστε για την ακρίβεια που επικρατεί στο χώρο... Αλήθεια, όλοι εμείς που βάλαμε adsl, το χρειαζόμαστε πραγματικά; Αν ναι, γιατί δεν αναφέρουμε σε ποια σημεία έκανε τη ζωή μας ευκολότερη... Μήπως είμαστε τελικά consuming victims... ?
atvelos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 ti na to kano oti diplasiastike kai to download inai to idio.
mihalakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 kapoioi isos na mhn to xreiazontai.Otan px theleis internet gia na deis ta mail sou mia fora thn hmera den to theleis to dsl...Pistevo oti oi perissoteroi apo emas edo mesa to xreiazomastan.Tora an kapoioi den mporoun na antapekselthoun sto oikonomiko varos tote as mhn to valoun. Einai thema proteraiothton. Ostoso mhpos kserei kaneis na voithisei sto erothma pou ipevala?
asmilon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 danaos αν βαλεις ADSL επειδη σου αρεσε η διαφημιση που ειδες στην τηλεοραση ή επειδη εχουν οι φιλοι σου, τοτε ναι εισαι θυμα καταναλωτισμου... Αν ομως εχεις καταλαβει την δυναμη του ιντερνετ και οι λογαριασμοι του πΟΤΕ προ-ADSL "εκαιγαν" ή κανοντας απλα μαθηματικα βλεπεις οτι σε συμφερει πολυ καλυτερα να εχεις ADSL αντι για dial up τοτε εισαι και συνειδητοποιημενος χρηστης και καταναλωτης... Επισης πιστευω πως το always-on Internet που προσφερει το ADSL, αλλαζει την νοοτροπια της χρησης του ιντερνετ για τον καθε χρηστη. Του δινεται η ευκαιρια να ενσωματωσει τις χρησεις του ιντερνετ πιο πολυ σε καθε ενασχοληση του με το pc και να επεκτεινει τις δυνατοτητες του...
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 ego os mihalhs thelo na ipovallo mia erothsh...kapou eida kati paromoio sto forum alla den to ksanavrikso. Eixa 384/128 otenet aoristou xronou.Prin apo 1 1/2 peripou mhna o ote eixe vgalei prosfora 512 sthn timh tou 384.Etsi apo th mia mera sthn allh eida tis taxitites mou na phgainoun apo 37-38kb/s sta 47k/s.Ipotheto oti pleon exo 512/128. Ostoso to status tou modem mou leei oti h sindesh mou einai 448/160 pou mou fainetai koulo. Apo oti ksero akoma den exo diplasiastei h taxitita giati sth rodo lene tha ginei stis 2/9. To test ths forthnet mou vgazei upload 143kbps kai download 383-389kbps. Ti simvainei edo?exo pano apo 128k upload?pos ginetai?kai ti paei na pei sindesh sta 448/160?Ap'oti ksero den iparxei tetoia texitita.... afou den apantise kaneis as sou po ego.to 448/160 einai 384/128 apla poles fores logo siemens dslam gia na ginei i grammi ligo pio statheri tin klidonan ligo pio psila.to idio ginetai kai me mena pou pefto se siemens 2 dslam.den exei ginei 512 akoma i grammi sou opote perimeneis.sta 768 tha pas meta.
unre@l Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Helloz! Eimai se dslam dafnis! prin miamisi ora i grammi mou egine 768! Den boro na sas po taxitites klp giati eimai sti douleia! aplos vlepo to 768/192 apo to telnet tou router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα