kostas.gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 ti egeine vre magges o peiraias efage mploko..akoma sta idia eimai egw ???? DSL Speed 256 Kbps Upstream, 1024 Kbps Downstream akoma gamoto....
mihalakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 s'efharisto, hsoun katatopistikotatos filtate.Ostoso krinontas apo th diakimansh ths taxititas (vasika afxisi) katalhgo sto simperasma oti mexri protinos tha eixa 384/128 sto routeraki kai gia kapoio logo kai opos les gia perissoterh statherothta me exoun kleidosei psilotera sta 448/160. Ara sthn ousia exo ipostei mia mini anavathmisi...Kati einai kai afto
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 mixalaki den einai mini anabathmisi.einai oti otan pefteis se auta ta dslam klidoneis ligo parapano.den sto kanoun doro.doro exei ginei katalathos se kapoious pou pernoun 384 grammi alla gia kapoio x y logo i grammi tous einai 1024 kai episis gia kapoio logo den klidonei oute to upload me apotelesma min rotas pos na bgazoun upload 440 peripou.oso gia ton filo apo pano sou gia ton pirea as kanei ipomoni.akoma einai augoustoss oute oi adeies tou ote den teliosan.katse na girisoun kai autoi.
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Και εγώ διπλασιάστηκα 768Κbps download - 192Kbps Upload. Γιούπι!!!!
nontasg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Έχω την εντύπωση ότι πρώτα αγοράζουμε' date=' μετά κοκκορευόμαστε για τη σούπερ ταχύτητά μας και μετά κλαιγόμαστε για την ακρίβεια που επικρατεί στο χώρο...Αλήθεια, όλοι εμείς που βάλαμε adsl, το χρειαζόμαστε πραγματικά; Αν ναι, γιατί δεν αναφέρουμε σε ποια σημεία έκανε τη ζωή μας ευκολότερη... Μήπως είμαστε τελικά consuming victims... ? [/quote'] Δεν το ξέρεις ότι οι Έλληνες είναι ανικανοποίητοι???? Μια ζωή παράπονα έχουμε και ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι..... Άν ο καθένας έβαζε ADSL πραγματικά για τις ανάγκες του και όχι για να κατεβάζει ταινίες και τραγούδια(συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου βέβαια) πίστεψέ με στους πιο πολλούς θα αρκούσε η 384........ Αλλά είπαμε,ΠΑΝΤΑ ανικανοποίητοι...................
spiteo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Γεια σας τελικα ολα τα Forum εχουν και τους εξυπνακηδες δεν ρωτησα να μου πειτε εαν λεω αληθεια για το ποσο πληρωνω, αλλα εαν με αυτα τα χρηματα μπορω να περασω σε γρηγοροτερη συνδεση.
Kandinsky Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Εγώ έχω ξετρελλαθεί. Είμαι πλέον στα 2Μ αλλά όλως τυχαίως η ταχύτητα downloading δεν είναι ούτε 1Μ.
Bougas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 εγω παντος μετα τον διπλασιασμο στα 2048,δεν πεφτω κατω απο 230!
sotos65 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Αν διαβάζεις προσεκτικά τα μηνύματα, και ακόμα καλύτερα επισκεφθείς τις σελίδες των ISP όπου έχουν τις τιμές, μπορείς να δεις ότι με 105€ το δίμηνο, ναι, μπορείς να έχεις πολύ ταχύτερη σύνδεση...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Ρε μην ακούω βλακείες,σιγά μην έκανε διπλασιασμό ο ΟΤΕ δωρεάν,είστε τόσο αφελής και ανόητοι να πιστεύετε τέτοια πράματα,στον ύπνο σας το είδατε? Συγνώμη για το "ρε".
asmilon Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Ολοι αυτοι που κατεβαζουν με διπλη ταχυτητα τους κοροιδευουν τα προγραμματα τους?? Ο πΟΤΕ υποχρεωθηκε απο την Ευρωπαικη Ενωση δε το εκανε για την ψυχη της μανουλας του. Προφανως τα εβαλαν κατω και λενε απο το να πληρωνουμε προστιμα πιο φθηνα ειναι ο διπλασιασμος...
mihalakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 kai ego sthn agglia eixa sindesh 56k otan edo eixa isdn:) de me xalase pou perimena 4 xronia kapote na pao sthn agglia gia na katevaso ta kerata mou, tote pou htan sta kala tous ta napster,audiogalaxy etc kai eixa 56k! alla ti ta leo...les kai den to iksera tetoios gkantemhs pou eimai
fragment_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 kai ego sthn agglia eixa sindesh 56k otan edo eixa isdn:) de me xalase pou perimena 4 xronia kapote na pao sthn agglia gia na katevaso ta kerata mou, tote pou htan sta kala tous ta napster,audiogalaxy etc kai eixa 56k! alla ti ta leo...les kai den to iksera tetoios gkantemhs pou eimai έλα ρε φίλε είχες στην αγγλία 56kb! φανταζομαι μιλάς απο 1999 και πριν, α και επισης flat rate, έχει διαφορά να το αφήνεις να κατεβαζει, απ το να σε πιανει το άγχος οτι περναν οι ώρες και χρεώνεσαι. και γω 56κ έχω δυστηχως δεν εχω κάλυψη εδώ.
mihalakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 2000-2001 hmoun agglia kai nai mas eixan 56ara sindesh xoris xreosh men alla kathe 2 ores epefte kai eprepe na hsoun kolofardos gia na ksanavreis grammh...ennoeitai oti apo thn epomenh xronia mphke kanonika broadband sta domatia....Tha to ksanapo.... DE ME XALASE! xa!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα