dimogrec Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Paides exo ta win XP Home Edition original k 8elo na rothso an kserete an ginetai na ta egatasthso se parapano apo ena PC. Exo dhladh 3 Pc, 8a mporeso na peraso k sta tria to original leitourgiko?? Epsaksa sta Faq ths Microsoft alla de brhka tpt.
Greek-Lord Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Νομιζω μεχρι τρεις φορες μπορεις να βαλεις τον ιδιο κωδικο.
dimogrec Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 eyxaristo Greek - Lord.Yparxei kaneis pou na to exei dokimasei??
manosbnb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Κάθε άδεια χρήσης των windows είναι για ένα τερματικο. ( τα office ειναι για ενα desctop και ενα laptop) η πουστια που μπορεις να κανες ομως ειναι, να εγκαταστησεις τα windows που εχεις και στα τρια, και να τα ενεργοποιησεις μεσω τηλεφωνου στην Microsoft Hellas. Με την δικαιολογια οτι κανεις format... Εγω παντως εχω 4 pc και εχω αγορασει 4 αδειες χρησης,.,.,.,,,
dimogrec Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 mm malista.. eyxaristo polu exo hdh balei to sygekrimeno leitourgiko se 1 PC k ta enrgopoihsa meso net.. 8a dokimaso k sta alla kapote (den epeigei) me energopoihsh meso thl k 8a sas po ti egine Exei dokimasei kaneis kati analogo?
The_Psycho Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 H στην ενεργοποιηση μεσω τηλεφωνου να τους πεις οτι άλλαξες motherboard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.