Προς το περιεχόμενο

Μηπως πληρωνω πολλα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βαλει adsl περιπου 6-7 μηνες. Ειχα απλη γραμμη (οχι isdn).

Ειχα παρει θυμαμαι στο 134 τηλεφωνο και απο εκει τηλεφωνικα ειχα κανει αιτηση και μετα απο 4-5 μερες (με λιγα προβληματακια στην αρχη) ειχα μια 512 (χωρις ογκοχρεωση) συνδεση απο τον ΟΤΕ με ΟΤΕΝΕΤ, με αρκετα καλες ταχυτητες.

Ο πρωτος λογαριασμος μου ειχε ερθει αν θυμαμαι καλα ηταν 209 ευρω.

Ειχα παει στον ΟΤΕ και μου ειχαν πει οτι απο τον λογαριασμο αυτον (τον πρωτο δηλαδη) 2 ποσα (δεν θυμαμαι ακριβως, νομιζω τελη ενεργοποιησης ή κατι τετοιο) δεν θα τα ξαναπληρωσω.

Οι επομενοι 2 λογαριασμοι μου ηρθαν 170 ευρω. Απο αυτα το παγιο της γραμμης ειναι 20-30 ευρω? Τα υπολοιπα? Στον Οτε που πηγα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει λαθος. Φυσικα στην γραμμη αυτη δεν υπαρχει κανενα τηλεφωνημα. Το χρησιμοποιω μονο για adsl.

Δεν ειναι πολλα αυτα που πληρωνω?

Ακουω στις διαφημησεις κατι για "20 ευρω το μηνα" και λεω... εγω γιατι πληρωνω τοσο?

Υπαρχει τροπος να πληρωνω λιγιτερο?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

λογικα φιλε μου πληρωνεις την παροχη της γραμμης και την συνδεση για αυτο σου ερχεται τοσα πολλα χρηματα. Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και αλλαξα παροχεα και στα δυο για να φτασω να πληρωνω γυρω στα 30 ευρω το μηνα για την 512. Τωρα βεβαια εχουν βγαλει προσφορες διαφορες εταιρειες που φτανεις να πληρωνεις και 10 ευρω για τον πρωτο χρονο.Περιμενε λιγο και θα βγουν πολλες τετοιες προσφορες.

Δημοσ.

αν παρεις τον οτε παντως εχουν βγαλει μια προσφορα αν δεν κανω λαθος που λενε 27 ευρω το μηνα για 512 και παροχη γραμμης μαζι. Ψαξτο και στις αλλες εταιρειες

Δημοσ.

Loipon gia tin 384 mesw OTE grammi plirwneis kapou 19-20 eurw me fpa to mina. Sti 4net dineis alla tosa gia aoristou 384. Ara to mina einai 40-42 eurw me fpa.

An h Otenet den stelnei xwristo logariasmo alla ta enswmatwnei stou OTE tote kai me ti logiki oti o logariasmos einai ana dimino exeis:

Pagio tilefwnikis sundesis PSTN+pagio grammis adsl+sundromi ISP=kostos

(14,25*2)+fpa+(15*2)+fpa+(20*2)+fpa=34+36+48=118 teliki timi xwris tilefwnimata

An twra anaprosarmoseis to pagio tis grammis apo 15 eurw sto pagio tis 512 kai to pagio tou ISP apo ta 20 eurw sti sundromi tis OTEnet gia tin 512 tha exeis to diko sou kostos.

Δημοσ.

Κοιτα την αναλυτική που συνοδεύει το λογαριασμό. Σου λέει ακριβως τι πληρώνεις για ολες τις υπηρεσίες.

Δημοσ.

Επι πλεον εχω την αισθηση οτι δεν εχεις το bundle που είναι οντως 26 € το μήνα. Μήπως εχει λήξει και η συνδρομή μετατραπηκε αυτόματα σε αορίστου ONDSL Ηομε 512 ?

Τα κόστη αυτής είναι 24 € provider + 36 € κυκλωμα + 14 € pstn παγιο ανα μήνα + ΦΠΑ

Συνολο στη διμηνία 175 € ....

Δημοσ.

Τελικα πηρα τηλ το 134 και μου ειπαν οτι ειχα παρει χωριστα την γραμμη και χωριστα την otenet γι αυτο πληρωνα τοσα πολλα. Πληρωνα δηλαδη 118 ευρω (2 μηνες) για internet. Τωρα εκανα αιτηση και τα πηρα πακετο (γραμμη + συνδεση) με διπλασια ταχυτητα τωρα (1024) και θα πληρωνω περιπου 98 ευρω για internet.

Σκεψου..... και διπλασια ταχυτητα και λιγοτερα χρηματα.

Τοσο καιρο εγω μαλ....

Ευχαριστω πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...