adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Να κανουμε ενα ευρετηριο με τις καλυτερες γευστικες απολαυσεις ? Μίλφειγ Κωνσταντινίδης - Παπαιωάννου Προφιτερόλ-στη Βαρη το 1ο Πεινιρλι στη Δροσια ο Θεμης ή Ελευθεριαδης Λουκουμάδες-Κτιστάκης, Σωκράτους και Αγ. Κωνσταντίνου, Ομόνοια. Γαλακτομπούρεκο Γαλυφιανακης Εκμέκ Καταΐφι Κοσμικό Lemon pie : Quartier Βουλα Παγωτο Δωδωνη: Γιαουρτι
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δηλαδή διαφήμιση; Κι αν o Hal μας ζητήσει ποσοστά;
adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 θα παρει ενα ταψι απο οποιο γλυκο - φαγητο του αρεσει
Kandinsky Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Για να πω την αλήθεια εγώ είμαι αρκετά σκεπτικός με αυτού του είδους τις γενικεύσεις εκτός κι αν όντως δοκίμασα και μου άρεσε. Για παράδειγμα, αν και πλούσιο το προφιτερόλ του Ανδριά, σε λιγώνει και έχω φάει και καλύτερα ενώ και 1-2 που είχα πάρει δεν ήταν και τα πλέον φρέσκα. Άλλη κλασική ατάκα : Πεϊνιρλί Δροσιά. Δεν είναι αυτό το καλύτερο. Μέχρι πρότινος, το καλύτερο ήταν του Μπάρμπα Σταύρου στη Δραπετσώνα αλλά πλέον το έχει χαλάσει κι αυτός και είναι πλέον στα ίδια επίπεδα με τους άλλους. Άλλη μεγάλη μούφα : Σουβλάκια Καράμπαμπα και γύρω σουβλακοπιάτσας στη Δραπετσώνα. Όλοι οι άσχετοι εκεί πάνε, νομίζοντας ότι τρώνε ΤΟ έδεσμα και επειδή κάποτε ο Καρά ήταν μερακλής. Παπάρια λαδορίγανη τρώνε μια και το καλό σουβλάκι δε γίνεται λάστιχο μετά από 1-2 ώρες, ούτε η πίτα παπαριάζει λες και είναι βρεμμένο χαρτόνι. Τί να περιμένει κανείς όμως από πίτα που έχει λαδωθεί με ποιός ξέρει πόσες φορές χρησιμοποιημένο λάδι. Το καλύτερο σουβλάκι, με σπεσιαλιτέ μπιφτέκι, είναι του Παναγιώτη στο Κερατσίνι, κοντά στην Ανάσταση. Περιορισμένος αριθμός σουβλακίων διότι έτσι γουστάρει το μαγαζί. Μέχρι πρότινος δε, όταν ήταν ο γέρο-Παναγιώτης εκεί, το έστρωνες μόνος σου το τραπέζι (και σερβίριζες κιόλας)! Εννοείται ότι χωρίς την καυτερή σάλτσα έχασες όλη τη μαγεία! Πολύ καλό και φτηνό ζαχαροπλαστείο, είναι στη Βάρη το 1ο. Εκπληκτικό ρυζόγαλο φούρνου, πολύ καλός μπακλαβάς και γαλακτομπούρεκο, καλή πανακότα και κρέμες. Να φανταστεί κανείς, το μικρό το ατομικό το ρυζόγαλο κόστιζε 1,5 ευρώ και είναι τέ-λει-ο. Άντε βρες σε όλη την Αθήνα καλύτερη τιμή-αξία. Θα επανέλθω διότι το θέμα με ενδιαφέρει.
adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 στη Βαρη το 1ο εχει και πολυ καλο προφιτερολ Πεινιρλι στη Δροσια ο Μητσος (δεν ξερω αν εκλεισε ομως προσφατα) αλλιως Θεμης
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Γιαννης,φαναρια του Βλαχου,Ν.Ιωνια-Βρωμικο(ΤΩΡΑ ΚΑΙ με γυρο!!!)
Bougas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Ο βρομικος τζιμης!νουμερο 1 καντινα στην ελλαδα,και βρισκετε στην λημνο!
Tasoti Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Κaizer πως σου αρεσει αυτη η αηδια??Οταν ημουν πιτσιρικας και ειχε γινει μοδα το ετρωγα τωρα δεν μπορω να το φαω.Ειναι αισχος, Γευση δεν εχει,το μπουχτιζει και με τις απαραδεκτες πατατες και γινετε ενας αχταρμας γευσεων.Το μονο καλο που εχει ειναι οτι ειναι μεγαλο και χορταστικο.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Αστειευσαι σιγουρα,ε??? Ειναι τελειο,εχει γευση κρεατος,γευση λαχανικων,γευση σαλτσας,γευση ψωμιου ολα μαζι!!ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ!!!
Tasoti Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Αστειευσαι σιγουρα' date='ε??? Ειναι τελειο,εχει γευση κρεατος,γευση λαχανικων,γευση σαλτσας,γευση ψωμιου ολα μαζι!!ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ!!![/quote'] Εχει γευση κρεατος= Σαπιου με μπολικο λιπος. Γευση λαχανικων= Ποια ενοεις λαχανικα,αυτα τις ρωσικης σαλατας? Γευση Σαλτσας= Πλακα κανεις η εκτος αν εννοεις την κετσαπ και τυροσαλ κ.α που ειναι παγωμενες. Γευση ψωμιου= Γευση ενος χαλια παγωμενου ψωμιου. αλο μαζι=ΠΛΗΡΕΣ ΑΗΔΙΑ!!! Υ.Γ Ξεχασες να μας πεις για τις πατατες(αμα ειναι πατατες αυτες?).
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Εχει γευση κρεατος= Σαπιου με μπολικο λιπος.Με την καμια ομως!!!Λιπος ναι,σαπιου ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Γευση λαχανικων= Ποια ενοεις λαχανικα,αυτα τις ρωσικης σαλατας?Καλα,ντοματα κρεμμυδι μαρουλι στο δικο σου δεν βαζει ποτε?Γευση Σαλτσας= Πλακα κανεις η εκτος αν εννοεις την κετσαπ και τυροσαλ κ.α που ειναι παγωμενες. Παγωμενες για σενα,δροσιστικες για μενα!!!Τυροσαλατα,ρωσσικη,κετσαπ γ... και δερνουν παγωμενες.Αν ηταν ζεστες θα τις ξερναγαΓευση ψωμιου= Γευση ενος χαλια παγωμενου ψωμιου. Μα με την καμια!!!Μα με την καμια!!!5-6 φορες σε 10 χρονια ναχω πετυχει παγωμενο ψωμακι αλο μαζι=ΠΛΗΡΕΣ ΑΗΔΙΑ!!!Πηγαινε σε γιατρο,κοιτα την γλωσσα και τον ουρανισκο σου,σουχουν καει οι νευρωνεςΥ.Γ Ξεχασες να μας πεις για τις πατατες(αμα ειναι πατατες αυτες?).Α σωστα,ΦΟΒΕΡΕΣ πατατεσ,ποτε δεν εχω πετυχει παγωμενες απο μεσα και ψημενες απεξω οπως σε αλλες καντινες Ειλικρινα παντως,οτι ο τυπος εχει βγαλει ΤΑ ΛΕΦΤΑ,εχει φτιαξει ΜΑΓΑΖΙ πλεον και οχι καντινα,οτι ηταν το 1ο βρωμικο ΜΕ ΝΤΙΛΙΒΕΡΙ !!! δεν σου λεει τιποτα? Μην πεις για τον μεσο Ηρακλειωτη/ΝεοΙωνιωτη καγκουρα που δεν ξερει να φαει.Ενα καρο καντινες υπαρχουν στην γυρω περιοχη ΜΟΝΟ στον Γιαννη γινεται Ο ΧΑΜΟΣ.Εισαι ο πρωτος που οχι απλα δεν λεει καλα λογια,λεει τα χειροτερα.Το χειροτερο πουχα ακουσει ειναι "Ε,εχω φαει και καλυτερα"
Tasoti Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Κοιτα αυτο με την πατατα οντως ειναι κανοτομια. Σου ειπα παλια το ετρωγα αλλα τωρα δεν παει αλλο.Εμενα προσωπικα με μπουχτιζει,οταν τα βλεπω ολα αυτα μαζι δλδ μου ερχετε αναγουλα. Και το κακο ειναι οτι η κοπελα μου ειναι πορωμενη με το βωμικο. Επισης οτι καγκουρια υπαρχει εκει μαζευεται ουτε στη bien να ημουν.Ελεος. Δεν εχει σημασια αυτο απλως το θεωρω το γευμα του μεθυσμενου,αμα δεν εχεις πιει δεν μπορεις να φας απο εκει. Επισης και τα mac πουλανε σαν τρελλα σε ολο τον κοσμο αλλα δεν τρωγονται!!! Υ.Γ Σε παρακαλω να απαντας στην πασχαλια αμα σου κανει ερωτησεις και να μην την απηλεις.Η κοπελα δεν ηξερε τι ειναι βρωμικο ε κακο ειναι?
Kandinsky Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δε νομίζω ότι βγαίνει άκρη σε θέματα γούστου. Μπορεί να δώσεις σε κάποιον το κόκκινο κρασί των 25 ετών και να θέλει το χύμα της λαϊκής. Ή, να του δώσεις έδεσμα απ' τον καλύτερο σεφ και να θέλει τα παϊδάκια στη Χασιά. Τί να κάνουμε, ακόμα και η τροφή είναι θέμα εκπαίδευσης. Όσον αφορά το συγκεκριμένο βρώμικο δεν τον ξέρω. Ξέρω τον άλλο, αυτόν στη Συγγρού που επίσης λέγεται ότι είναι κορυφαίος. Σκατά στα μούτρα του είναι, με το απροσδιορίστου γεύσης χάλι που σερβίρει. Άσε δε που έχουν βρει όλοι το κόλπο και βάζουν στον ατμό το ψωμί και σου σερβίρει μπαγιατούρα νοτισμένη. Όπως και στα περισσότερα θέματα, έτσι και στο φαί, η πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει γούστο. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν παίρνω θέση στην άνωθεν διαμάχη, κρίνω από γνωστούς μου και φίλους.
bandito Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Με την καμια ομως!!!Λιπος ναι' date='σαπιου ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Καλα,ντοματα κρεμμυδι μαρουλι στο δικο σου δεν βαζει ποτε? Παγωμενες για σενα,δροσιστικες για μενα!!!Τυροσαλατα,ρωσσικη,κετσαπ γ... και δερνουν παγωμενες.Αν ηταν ζεστες θα τις ξερναγα ...... [/quote'] Το κακό είναι οτι ειναι ΒΛΑΚΑΣ. Μια φορά του ζήτησα να μου ψήσει το ψωμάκι (γιατι ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ). Απάντησε: "Τα ψωμάκια εδώ ειναι φρέσκα και δεν θέλουν ψήσιμο". Θα έπρεπε να είχα απαντήσει "Εγώ μπορεί να γουστάρω να το βάλω και στον κ*λο μου , λογαριασμό θα σου δώσω;" Δευτερη φορά, μίλαγα στο κινητο και ακουσε την φράση "θες βρώμικο;", και φώναξε "Ε οχι και βρώμικο". Σίγα ρε καγκούρι μην περνάει και η αγορανομία 100 φορές την ημέρα δηλαδη.
paschalia Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Υ.Γ Σε παρακαλω να απαντας στην πασχαλια αμα σου κανει ερωτησεις και να μην την απηλεις.Η κοπελα δεν ηξερε τι ειναι βρωμικο ε κακο ειναι? Στεγνα μ'εδωσες αδερφακιμ :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.