Panathinaikara Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 HAgen Dazs: chocolate lovin spoon με 3 μπάλες παγωτό(άμα θέλετε βάλτε λιγότερες) : strawberry, macademia nut, tiramisu, και για γαρνίρισμα σοκολατα γάλακτος που σταθεροποιείται και σκαρλιέτες λευκής σοκολάτας, μιλάμε για πολύ κα@λα που μπορεί να συγριθεί με μαστούρα μη πω ότι την ξεπερνάει κιόλας!!!
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Κοιτα αυτο με την πατατα οντως ειναι κανοτομια.Σου ειπα παλια το ετρωγα αλλα τωρα δεν παει αλλο.Εμενα προσωπικα με μπουχτιζει' date='οταν τα βλεπω ολα αυτα μαζι δλδ μου ερχετε αναγουλα. Και το κακο ειναι οτι η κοπελα μου ειναι πορωμενη με το βωμικο. Επισης οτι καγκουρια υπαρχει εκει μαζευεται ουτε στη bien να ημουν.Ελεος. Δεν εχει σημασια αυτο απλως το θεωρω το γευμα του μεθυσμενου,αμα δεν εχεις πιει δεν μπορεις να φας απο εκει. Επισης και τα mac πουλανε σαν τρελλα σε ολο τον κοσμο αλλα δεν τρωγονται!!! [/quote']Συμφωνω απολυτα για το μπουχτισμα.Και για διαιτα και γιατι δεν μπορω πια τοσο συχνα,εγω τρωω μια φορα το 2μηνο και αν.Απλα οταν το τρωω μετα απο κλαμπ(προφανως και ειναι ρε του μεθυσμενου,δεν θα το ετρωγα για μεσημεριανο) ειναι απολαυση. Οσο για τους καγκουρες,φταιει η περιοχη,οχι το μαγαζι Υ.Γ Σε παρακαλω να απαντας στην πασχαλια αμα σου κανει ερωτησεις και να μην την απηλεις.Η κοπελα δεν ηξερε τι ειναι βρωμικο ε κακο ειναι?ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θα γουσταρα τρελα να μου πεις τι σου ειπε,πως σου κλαφτηκε κτλ...Λοοολ ειναι απιστευτο ακομα και καλημερα να πεις σε αυτο το κοριτσι θα κρατησει λογκ,θα το πει σε 32 ινσομνιακς και θα το ακουσεις και απο τον Σπορ-φμ ξερω γω
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Στεγνα μ'εδωσες αδερφακιμ :Ρ Παντα μου αρεσε η λογικη του να τα χωνουμε σε αυτον που δινει τι ειπε καποιος αλλος και οχι αυτον που το ειπε αρχικα
paschalia Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Ok . Δεν κρατησα ιστορικο . Ενα π.μ. εστειλα στον Tasoti , σε χαλαρο υφος , μιας κ ειδα οτι ηξερε τι ειναι το βρωμικο . Δε φταιω εγω αν πηρε τοις μετρητοις οτι εγραψα .
dioptra999 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Κατα την γνώμη μου: σουβλάκι:γουρουνακια κηφισσιάς,πέτρινο στην Πεντέλη κρεπα:στο ξύλινο Ερυθραία παγωτό καιμάκι:συντριβάνι Ν.Φιλαδελφεια (φοβερό, λαστιχωτό!!!!!!!!!!!!!!!όπως παλιά) Σαντουιτς:Everest Κηφισσιας (με πατάτες τιγανισμένες στο βουτηρο) Hamburger:Γλυφάδα στο Queen (με πατάτες χειροποιητες με μαγιονέζα χειροποιητη) Χασαποταβέρνα:Το Τζακι, Πολυδενδρι Εστιατόριο:Ο Τηλέμαχος, Ν.Κηφισσιά (συνορα Λυκόβρυση) Βρώμικο:Γιανναρας, Ν.Ιωνια (ξενύχτης μονο)
e-tic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Κατα την γνώμη μου: σουβλάκι:γουρουνακια κηφισσιάς κρεπα:στο ξύλινο Ερυθραία Σαντουιτς:Everest Κηφισσιας (με πατάτες τιγανισμένες στο βουτηρο) Εστιατόριο:Ο Τηλέμαχος' date=' Ν.Κηφισσιά (συνορα Λυκόβρυση) [/quote'] Κατά τη δική μου γνώμη και άποψη, τα παραπάνω είναι αιώνες πίσω και θέλουν πολύ δουλειά για να βελτιωθούν. Δεν μου άρεσε κανένα απο αυτά και δεν έφαγα ποτέ δεύτερη φορά. Η δική μου λίστα επιλογών: Σουβλάκι: Grill Palace (Καλλιθέα), Pita time (Βούλα), Φαγητοδρομίες (Περιστέρι) Σάντουιτς: Ο γιατρός της πείνας (Ιωάννινα), Γρηγόρης(Πρώην "Μαύρο πρόβατο"(Πρώην "Η στάνη")) (Καλλιθέα), Πίπης (Καλλιθέα) Κρέπα: Hippo (Ιωάννινα) - Έχει παράτημα και στην Αθήνα (Χαιδάρι) αλλά στα γιάννενα είναι κλάσεις ανώτερος (Γεια σου ρε Φώτη!!!), Απέναντι απο το village στο Παγκράτι (no name available) Παγωτό: Νούσιας (Ιωάννινα) Ταβέρνα: Το κουτούκι του Χαρδαλιά (Καλλιθέα), Στέφανος (Ν. Μάκρη) Ραβανί: Δεν το συζητώ, Βέροια (Πίσω απο τη Μητρόπολη) Γαλακτομπούρεκο: Στο ζαχ/στειο που βρίσκεται πάνω στη παραλία της Σαρωνίδας (again no name is available) Προφιτερόλ: Le chocolat (Μαρούσι) Βρώμικο: ΟΣΕ-Σταθμός Λαρίσης, διασταύρωση Πειραιώς-Χαμοστέρνας. Πεινιρλί: Χειροποίητον (Αχαρναί) Ψαρικό: Ο Γιάννης (Λουτράκι) Επίσημο: Pausa il ristorante rosso (Μαρούσι) Εξωτερικού: Los amigos locos (Μεξικάνικο - Αγ. Παρασκευή), Καυκάς (Ρώσικο - Μοσχάτο), Maracana (Βραζιλιάνικο - Καλλιθέα) Σταματάω γιατί μου ήρθε λιγούρα... Μπορεί να επανέλθω αργότερα...
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Κατα την γνώμη μου: σουβλάκι:πέτρινο στην Πεντέλη Ρουλζ! κρεπα:στο ξύλινο ΕρυθραίαΡουλζ μορ!!! Βρώμικο:Γιανναρας' date=' Ν.Ιωνια (ξενύχτης μονο)[/quote']One cantine to rule them all
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Επίσημο: Pausa il ristorante rosso (Μαρούσι) Φοβερες γευσεις?Ισως η ποσοτητα μου φαινεται καπως ελλειπης αλλα γενικα πολυ καλα κρασια και τρελες μακαροναδες.Ναταν και λιγο πιο ευρυχωρο
dioptra999 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Κατά τη δική μου γνώμη και άποψη' date=' τα παραπάνω είναι αιώνες πίσω και θέλουν πολύ δουλειά για να βελτιωθούν. Δεν μου άρεσε κανένα απο αυτά και δεν έφαγα ποτέ δεύτερη φορά. ................. Σταματάω γιατί μου ήρθε λιγούρα... Μπορεί να επανέλθω αργότερα... [/quote'] Ειναι περίεργο αλλα πώς θα φάς και στα Ιαννινα και στην Βεροια! Εκτός και αν οταν εχεις λιγουρα κανεις ταξίδια! :confused: :confused:
LL_NEO Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Εγώ προτιμώ το βρώμικο στη Μιχαλακοπούλου. Ενα πριν και ένα μέτα τό ξενύχτι....
Forensick Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 βρωμικο: ρωσιδες στο παλλατακι(χαιδαρι). οποιος εχει φαει εκει, ξερει τι σημαινει βρωμικο. το καλυτερο ever(γνωμη παιδιων που εχουν φαει σε πολλα αλλα και οταν τους πηγα εκει ειδαν το χριστο φανταρο).
adi32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 για πιροσκι τι λετε? καποιος μου ειχε πει για ενα εργαστηριο με τρομερα πιροσκακια με διαφορες γεμισεις σε μια γειτονια κοντα στο κεντρο στο Πειραια αλλα δεν το θυμαμαι
Kandinsky Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μάλλον θα εννοεί ένα στη Φίλωνος (ή Νοταρά είναι? εμπερδεύθην αλλά δεν έχει σημασία, απ' όσο ξέρω δεν έχει άλλο). Στην ίδια τιμή έχει 2 πολύ καλύτερα στη Δραπετσώνα, το ένα το έχει ένα ζευγάρι Ρώσων και το άλλο κάτι Πόντιοι. Καμμία σχέση, μεγαλύτερο, πιό αφράτο και με λιγότερη λαδούρα...
adi32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 νομιζω Δραπετσωνα ειναι μπραβο θυμασαι διευθυνση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.