Προς το περιεχόμενο

Καλύτερες γευστικές απολαύσεις

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλως τον, καλωσορισες :P

ειδα οτι παιζουν τρια εκει γυρω,

ο θεμης, ο ελευθεριαδης και ο ΤΕΧΛΙΚΙΔΗΣ,

go go καλό μου gps :-)

Ο Ελευθεριάδης είναι πιο παλιός {apo to 1925 peripou}kai καλύτερος se poiotita και για αυτόν τον προτιμά πoλuς κόσμος.Λογικές και οι τιμές του.Όσο για τον Τεχλικίδη κύριwς πάνε όσοι είναι να κάνουν διαφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις,γάμοι k.a.Εγώ σου λέω μακριά.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλως τον, καλωσορισες :P

ειδα οτι παιζουν τρια εκει γυρω,

ο θεμης, ο ελευθεριαδης και ο ΤΕΧΛΙΚΙΔΗΣ,

go go καλό μου gps :-)

Ο Ελευθεριάδης είναι πιο παλιός {apo to 1925 peripou}kai καλύτερος se poiotita και για αυτόν τον προτιμά πoλuς κόσμος.Λογικές και οι τιμές του.Όσο για τον Τεχλικίδη κύριwς πάνε όσοι είναι να κάνουν διαφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις,γάμοι k.a.Εγώ σου λέω μακριά.

Δημοσ.

Άλλη μεγάλη μούφα : Σουβλάκια Καράμπαμπα και γύρω σουβλακοπιάτσας στη Δραπετσώνα.

ωχχχ λες αυτο το γωνιακο ??? omg !! Θυμασαι στο Κερατσινι,στο δημαρχειο απο πανω,αράπης λεγοτανε πως στο καλο δε μου ρχεται τωρα?εκει τρωγαμε οι κερατσινιωτες καλο σουβλάκι !!! :P

Ο καραμπαμπας ειναι αυτος "διπλα" στον ΚΡΕ-ΤΑ ; [εμεις τον λεμε κερατα :lol:] για δωσε info για τον..παναγιωτη στη δραπετσωνα...!? Στη χαραυγη "ο τασος " εκει στη ταβερνα [μην πω επωνυμο, σε ..-ατος τελειωνει] κανει επισης ωραιο,κατα τη γνωμη μου,σουβλακι...:-)

Δημοσ.
Στη χαραυγη "ο τασος " εκει στη ταβερνα [μην πω επωνυμο, σε ..-ατος τελειωνει] κανει επισης ωραιο,κατα τη γνωμη μου,σουβλακι...:-)

Τον Τάσο τον Γαμάτο λες? :lol:

Δημοσ.
Τον Τάσο τον Γαμάτο λες? :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

δε μπορουσα να μην σπαμαρω...!!! χσχαχαχα σταματελάτος μωρε απλα νταξει δε θελησα να κανω διαφημιση αρχικα...

μπορει να αρχιζαμε οτιδηποτε σε ατος ,πχ @@τος, καναπεδατος, χιουνται ατος κτλ κτλ οποτε.. το αποκαλυψα:P

Δημοσ.

ξεκινωντας απο το κατ για ελευθεριαδη αρχικα το gps με κατεβασε μεχρι ψυχικο για να τον βρει :mad::devil:, αγνωστο γιατι, δεν εκατσα να δω κ τι σοι διαδρομη ειχε στο μυαλο του, οπου κ γυρισα κ πηγα θεμη, μια χαρα περιποιημενο μαγαζακι κ πολυ νοστιμο σπεσιαλ πεινιρλακι(α) :-)

Δημοσ.

ξεκινωντας απο το κατ για ελευθεριαδη αρχικα το gps με κατεβασε μεχρι ψυχικο για να τον βρει :mad::devil:, αγνωστο γιατι, δεν εκατσα να δω κ τι σοι διαδρομη ειχε στο μυαλο του, οπου κ γυρισα κ πηγα θεμη, μια χαρα περιποιημενο μαγαζακι κ πολυ νοστιμο σπεσιαλ πεινιρλακι(α) :-)

Δημοσ.

ΟΧΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ για ρομαντικό δείπνο. Εκτός κι αν είστε ασιάτες. Προτίμησε κάτι πιο νορμάλ. Είναι πάντως δύσκολη επιλογή να πας κάπου ήσυχα. Προτείνω το βΗΤΑ

Δημοσ.

Το καλύτερο για ρομαντικό δείπνο είναι το ρώσικο. Να πάτε στο νταήσι στην αριστοτέλους, παραδίπλα από το ραχάτι.

Εναλλακτικά ωραία ρομαντζάδα μπορείς να κάνεις και στο αυγό του κόκκορα, με διάφορα ενδιαφέροντα πιάτα και κοκτέηλ, απέναντι από το παλιό σαντέ στη Βαλαωρίτου. Απλώς πας νωρίς και σε καμία περίπτωση σάββατο. Γενικά προσδιόρισε ρομαντικό δείπνο: θες κεριά; ακριβά κρασιά; τζαζ; κρέας; ψάρι; τι;

Α! Συγκλονιστικό ρομαντικό δείπνο μπορείς να κάνεις και στο εστιατόριο του βυζαντινού μουσείου.

Δημοσ.

Και την ηλικία σας, γιατί αν είστε μικροί δεν είναι και ότι καλύτερο να πας στο Β.

Δημοσ.

28 είμαι εγώ.

Όσο για το ρομαντικό δείπνο ναι, θα ήθελα να υπάρχουν κεριά και επιλογές περισσότερο σε κρέας παρά σε ψάρι.

Στο Electra Palace στην Αριστοτέλους μου αρέσει στο roof garden αλλά πάμε συχνά εκεί. Οπότε κάτι διαφορετικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...