georgemarios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 χαιρετε παιδια αγορασα σημερα ενα adsl router, το Belkin F5D7633 το οποιο ειναι ασυρματο. Η γραμμη μου ειναι 312κ isdn και ως τωρα εμπαινα με το jetspeed 520i της intracom και ημουν σχετικα οκ, τωρα ομως χρειαζομαι να συνδεω περισσοτερα μηχανηματα και να μοιραζω το ιντερνετ. Βαζω λοιπον το καινουργιο ρουτερ, το συνδεω κανονικα κτλ αλλα δεν καταφερνα να συνδεθω στο ιντερενετ. Μετα παρατηρησα οτι ουτε το τηλεφωνο λειτουργουσε, εκανε απλα ενα φυσημα και μετα απο λιγο ενα συνεχες γρηγορο ντου-ντουτ. Αν επιτοπου βγαλω τα καλωδια απο το belkin και τα καρφωσω στο jetspeed, σχεδον αμεσως η γραμμη αποκαθισταται και μπαινει στο νετ με τη μια...... σημειωση οτι το jetspeed ΔΕΝ ειναι ασυρματο. επισης να προσθεσω οτι απο τον σπλιτερ, το ενα καλωδιο παει στο ρουτερ, το αλλο παει στο νετμοντ (παλι της ιντρακομ) απο το οποιο φευγουν αλλα δυ καλωδια, το ενα για το ενα ασυρματο τηλεφωνο μου και το αλλο παει στο φαξ (οχι, αυτο δεν ειναι ασυρματο) Καμια ιδεα; Καμια ιδιαιτεροτητα των ασυρματων που πρεπει να προσεξω; Δοκιμασα να απομακρυνω και να αλλαξω θεση στο ρουτερ αλλα τζιφος.
georgemarios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 λοιπον, περιορισα καπως (αρκετα θα ελεγα) το προβλημα. Καταρχήν, τα τηλέφωνα δεν δουλευουν γενικα οταν adsl καλωδιο που φευγει απο τον σπλιτερ δεν ειναι συνδεδεμενο με το jetspeed. Οταν αυτο το καλωδιο, καρφωνεται στο Belkin, τα φωτακια που υποτιθεται θα επρεπε να αναβουν δεν αναβουν. Αρα 2 τινα μπορει να συμβαινουν: 1) η προσβαση στο wan ειναι απενεργοποιημενη και πρεπει να ενεργοποιηθει με καποια ρυθμιση (χλωμο μου φαινεται) 2) ειναι χαλασμενο. τι αλλο να πω; αυριο θα το παω πισω να δουμε........
madsc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Αν δεν δουλεύουν τα τηλέφωνα όταν δεν είναι συνδεδεμένο το router, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει το router. Τσέκαρε αν είναι βραχυκυκλωμένο το καλώδιο που πάει από το splitter στο router, ή δοκίμασε με άλλο splitter. Πώς τα έχεις συνδέσει; /sc
georgemarios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 ευχαριστω για την απαντηση καταρχην, υπενθυμιζω οτι με την τρεχουσα συνδεσμολογια, με το jetspeed, δουλευει μια χαρα δοκιμασα με 2 σπλιτερς, αυτον που ειχα πριν και αυτον που δινοταν μαζι με το belkin. Και με τους 2 το jetspeed δουλευει, και με τους 2 το belkin δεν δουλευει. Αρα it is safe to assume that οι σπλιτερς ειναι οκ, και το καλωδιο ειναι οκ. Η συνδεση ειναι ως εξης. Απο τον τοιχο, παει ενα καλωδιο στον σπλιτερ στην υποδοχη που λεει line. Απο τον σπλιτερ φευγουν δυο καλωδια, ενα που λεει adsl και το οποιο παει στον ρουτερ, και ενα που λεει phone και που παει στο netmod. Απο το νετμοντ παλι φευγουν παλι 2 καλωδια που πανε σε δυο τηλεφωνικες συσκευες. Το θεμα ειναι πως πανω στο ρουτερ εχει ενα φωτακι που θα επρεπε να αναβει οταν συνδεεται στο WAN δηλαδη στην adsl anebled γραμμη (ετσι γινεται και στο jetspeed, αναβοσβηνει για λιγο και μετα σταθεροποιειται). Στο belkin δεν κανει τιποτε......
Jowfox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Ρώτησες αν είναι συμβατό με ISDN (ANNEX ή με PSTN?
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 an to router einai gia annex a anti gia annex b opos leei o filos pio pano tote sinithos mplokarei kai to netmod.auto ginetai toulaxiston me to crypto f320 pou ama to afiseis annex a se grammi annex tote mplokarei to netmod.an to exeis agorasei sosta tote girna to piso i se kapoion filo gia elegxo pou exei adsl kai autos.
georgemarios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 χεχε, φιλοι μου πεσατε διανα μου εδωσαν τον ρουτερ ως καταλληλο για isdn αλλα ειχανε κανει καποια λαθη με τους κωδικους του προιοντος. Το περιεργο ειναι πως ο σπλιτερ ηταν για isdn. Τεσπα, τα παιδια αναγνωρισαν το λαθος τους και μου εδωσαν τον ιδιο ρουτερ αλλα για isdn. Τωρα ειμαι οκ, ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.....
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 tixenoun kai ta lathi paketarismatos.tora emathes ti ginetai otan koumposeis annex a se annex b.telos kala ola kala
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.