traianos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 @ Eusebius Εγώ πάντως από τότε που χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το foobar έχω καταργήσει όλα τα άλλα music players γιατί απλά έχει τα πάντα, ή τουλάχιστον αυτά που θέλω.Και το musikcube πολύ καλό αλλά το foobar μου άρεσε πιο πολύ.Thnx
greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 @ Eusebius Εγώ πάντως από τότε που χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το foobar έχω καταργήσει όλα τα άλλα music players γιατί απλά έχει τα πάντα, ή τουλάχιστον αυτά που θέλω.Και το musikcube πολύ καλό αλλά το foobar μου άρεσε πιο πολύ.Thnx ti theleis esi kai ta exei to foobar?
agnwstos x Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 musicmatch jukebox den pernei tuxaia ta vravia pou pernei to programataki skizei!
greekboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 re paidia ontos poli kalo to musicmatch alla poli "bari"...sta dika sas pc einai bari?
traianos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 @greekboy τίποτα ιδιαίτερο,απλώς κάποιες ρυθμίσεις που να μου κάνουν τη ζώη πιο εύκολη καθώς και κάποιες δυνατότητες που εκλείπουν από άλλα προγράμματα.Νομίζω ότι το foobar κάνει έναν καλό συνδυασμό αυτών.
kallair Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 kai ego to musicmatch xrisimopoiousa mexri pou apo mia ekdosi k meta den emfanizei ta lyrics stis "agorasmenes" ekdoseis. etsi kateliksa se winamp me leolyrics plugin! to sigkekrimeno plugin sou emfanizei ap eutheias ta lyrics katevazontas ta apo to internet apo mia terastia database. para poli euxristo. ante na psaxneis lyrics, na ta apothikeueis klp klp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.