Προς το περιεχόμενο

Music player

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ Eusebius Εγώ πάντως από τότε που χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το foobar έχω καταργήσει όλα τα άλλα music players γιατί απλά έχει τα πάντα, ή τουλάχιστον αυτά που θέλω.Και το musikcube πολύ καλό αλλά το foobar μου άρεσε πιο πολύ.Thnx

Δημοσ.
@ Eusebius Εγώ πάντως από τότε που χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το foobar έχω καταργήσει όλα τα άλλα music players γιατί απλά έχει τα πάντα, ή τουλάχιστον αυτά που θέλω.Και το musikcube πολύ καλό αλλά το foobar μου άρεσε πιο πολύ.Thnx

ti theleis esi kai ta exei to foobar?

Δημοσ.

@greekboy τίποτα ιδιαίτερο,απλώς κάποιες ρυθμίσεις που να μου κάνουν τη ζώη πιο εύκολη καθώς και κάποιες δυνατότητες που εκλείπουν από άλλα προγράμματα.Νομίζω ότι το foobar κάνει έναν καλό συνδυασμό αυτών.

Δημοσ.

kai ego to musicmatch xrisimopoiousa mexri pou apo mia ekdosi k meta den emfanizei ta lyrics stis "agorasmenes" ekdoseis. etsi kateliksa se winamp me leolyrics plugin! to sigkekrimeno plugin sou emfanizei ap eutheias ta lyrics katevazontas ta apo to internet apo mia terastia database. para poli euxristo. ante na psaxneis lyrics, na ta apothikeueis klp klp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...