Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το νέο Zone Alarm (6.5.722.000)

eon.s60

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Λοιπόν έχω το Zone Alarm σαν firewall και μονο σαν firewall παρόλο ότι έχει και τα υπόλοιπα. Προχθές έκανε update στην last έκδοση του (6.5.722.000) και έχω πρόβλημα με το irc!

Χωρίς να έχω βάλει καμια ρύθμιση είναι όλα όπως πριν το update του! Με το που πάει να συνδεθεί λέει στο irc και όχι σε κανένα παράθυρο που ανοίγει όταν μπλοκάρει κάτι ότι το μπλοκάρει το Zone Alarm!

Δοκίμασα και το έβγαλα το irc από την λίστα του firewall που αποθηκεύει που θα δίνει access στο net κτλ. Με ρώτησε μετά το Zone Alarm τι να κάνει αν θα το αφήσει η όχι πάτησα πάντα να το αφήνει και κάνει πάλι το ίδιο... Καμια ιδέα please?

Τώρα μπαίνω στο irc κάνω connect και μετά το ανοίγω το Zone Alarm γιατί έτσι μονο μπαίνει! Μήπως είναι κανένα bug τις νέας έκδοσις? Ευχαριστώ πολύ! :cry:

Δημοσ.

re... to ZA exei epilogh "block IRC" pou proepilogh...

vevaia egw exw to ZA securite suite opote isws to firewall na exei alles default rythmiseis...

vevaia , auto mallon to ksereis.. alla epeidh enas filos mou antimetwpize to provlima to eixa psaksei kai htan h aitia.. kati allo den kserw.. ma synithws ta pio apla den elegxoume - so, to anaferw..

p.s.: o idios filos mou eixe ws avatar gia kairo sto msn to avatar sou - ahahah

Δημοσ.

huh..

ante kai se perimena... 4 wres kai ...

ahahahahhahah...

anoigeis.. ZA..

IM Security --> Settings --> Advanced ...

kai kseklikareis.. to "block IRC"

logika to idio tha einai to menu sto .. apla sou lew egw exw to sec suite kai oxi mono to firewall . ..alla kati antistoixo .. prepei na einai kai se sena..

*pes kai an doulepse...????

Δημοσ.

Na eisai kala filos! Kai ego to Suite exo aplos den xrisimopoio ola ta alla pou exei kai to antivirus! Antivirus exo to NOD32 kai firewall auto! Tnks kai pali!

Δημοσ.

Είχα κι εγώ προβλήματα με το ZA. Για κάποιο λόγο μπλόκαρε ορισμένα χαρακτηριστικά του MSN Windows Live Messenger που χρησιμοποιώ (προβολή εικόνας, αποστολή-λήψη αρχείων). Το γνωρίζω αρκετά καλά, οπότε δοκίμασα όλα τα απίθανα κόλπα για να το πείσω να ξεμπλοκάρει το messenger, αλλά εις μάτην. Είναι και βαρύ γενικά (το χρησιμοποιούσα και σαν antivirus). Οπότε αποφάσισα να στραφώ σε kerio για firewall και NOD32 για antivirus. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Καλό το ZA, αλλά όχι τόσο "έξυπνο" όσο θα έπρεπε.

Σε δύο φίλους μου η έκδοση που αναφέρεις προκαλούσε ακόμα σοβαρότερα προβλήματα. Στο PC του ενός κόλλαγαν τα πάντα. Χρειάστηκαν δύο format και επανεγκατάσταση ΟΛΩΝ των προγραμμάτων που είχε μέχρι να καταλάβει ότι έφταιγε το ZA...

Δημοσ.

Και εγώ έχω σοβαρά προβλήματα με την τελευταία έκδοση του firewall....Δεν ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝ!!!!Μου λέει : "Ο χρήστης δεν έχει τα κατάλληλα δικαιώματα για να ανοίξει την εφαρμογή αυτή..."...Αν δεν έχει τα κατάλληλα δικαιώματα ο administrator τότε ποιός ευλογημένος χρήστης τα έχει;;;

Το έκανα επανεγκατάσταση ,αλλά πάλι τα ίδια...Τώρα είμαι στην φάση αναζήτησης εναλλακτικού firewall!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...