doxadramas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα σε όλους! Έφτασε δυστυχώς η ώρα να ασχοληθώ κι εγώ με τα Virtual PCs της Microsoft. Έχω στήσει σε ένα μηχάνημα Windows Server 2003 Enterprise Edition με σκοπό να ρίξω πάνω του 5-6 pc με WinXP Pro και να κάνω μία δίκτυο-κατάσταση, όλα αυτά για καθαρά προσωπικούς, "εκπαιδευτικούς" λόγους (να ξεστραβωθούμε λιγάκι βρε αδερφέ...). Επειδή θέλω να κάνω κάποια τεστάκια και κάποιους πειραματισμούς πριν συνδέσω τα XP-pcs με τον Server (τα οποία και φοβάμαι μην πάθουν τίποτα και τρέχουμε), είπα να "σηκώσω" κάποια Virtual PCs με XP στον host που έχω στήσει τον Server 2003. Όμως, ούτε η απλή ούτε η έκδοση MS Virtual PC 2004 με το SP1 δεν εγκαθίσταται. Μου βγάζει μήνυμα πως το s/w αυτό υποστηρίζει μόνο WinXP και 2000. (Για άγνωστο λόγο - παράξενο - η εγκατάσταση, μόλις πατάω ΟΚ στο παραπάνω μήνυμα, συνεχίζεται αλλά κολλάει στο τέλος!). Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει τίποτα για το θέμα, κανένα patch της Microsoft, κτλ. για να μην κάνω τελικά format το στημένο σύστημα, βάλω από την αρχή XP και εκεί πάνω "σηκώσω" μετά 2 VPCs (Server και XP client)... Ευχαριστώ πολύ! Alexk_DOXA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.