newfather Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 στα Xp δε μπορώ να ανοίξω την προσθαφαίρεση προγραμμάτων . βγάζει μια ειδοποίηση ότι το πρόγραμμα εγκατάστασης δε μπορεί να φορτώσει το κύριο αρχείο πληροφοριών. ???
asmilon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δοκιμασε το Dial-a-fix. Eπελεξε τα ολα και πατα GO. Eσενα σε ενδιαφερει το πεδιο που λεει Control Panel Applets, αλλα και να τα επιλεξεις ολα δε θα χασεις τιποτα. . .
newfather Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 παιδιά, το πρόβλημα είναι στο προσθαφαίρεση στοιχείων των windows, την προσθαφαίρεση προγραμμάτων την ανοίγει. sorry
asmilon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δοκιμασε να κανεις αυτο που σου προτεινα πιο πανω να τα επειλξεις ολα και να στα φτιαξει, μπορει να μην εχει γινει σωστο register καποιο στοιχειο του Explorer και για αυτο να σου βγαζει αυτο το προβλημα... Μονο εκει στο κανει? Το ειδες πουθενα αλλου, οπως για παραδειγμα στο παραθυρο της επαναφορας συστηματος?
newfather Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 τίποτα με το dial a fix. η επαναφορά μια χαρά
newfather Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 τελικά μάλλον μου λείπει το sysoc.inf των windows ( ελληνικά sp2 pro) πώς θα το βρω? δεν έχω το σιντάκι των win
asmilon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Αυτο το αρχειο απο που το βρηκες? Δε πρεπει να ειναι των Windows ισως ειναι κανενος driver :-?. Στο δικο μου μηχανημα με μια αναζητηση σε ολα δε το βρηκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.