Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όταν η Ρωσία τρολλάρει την Eurovision, ναι είναι το official.

Η Ρωσία έχει στο ενεργητικό της ακόμη ένα τρολάρισμα, πιο "τρολίστικο" (διακριτικό/όχι φανερό), από τον Peter Nalitch, τον οποίο λατρεύω γενικότερα. Τον θυμάστε οι περισσότεροι από το guitar.

http://www.youtube.com/watch?v=IOB7uaWuRyc

Εδώ οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τίποτα. Αγαπημένες στιγμές:

"φωτογραφία" και ανεμιστήρας

Τα τραγούδια του τα σπάνε πάντως. Ακόμα κι αυτό της Eurovision είναι ωραίο τραγουδάκι, απλά δεν το ακούς γιατί προσέχεις άλλα πράγματα. Όσοι ενδιαφέρεστε ακούστε πχ αυτό.

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι ρε, γαμώ τα τραγουδάκια είχε πάει ο τυπάς, απλά δεν είχε καμία σχέση με την Eurovision, νομίζω κιόλας ότι μετά από ψηφοφορία διαδικτυακή είχε βγει αυτός ή κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Όχι ρε, γαμώ τα τραγουδάκια είχε πάει ο τυπάς, απλά δεν είχε καμία σχέση με την Eurovision, νομίζω κιόλας ότι μετά από ψηφοφορία διαδικτυακή είχε βγει αυτός ή κάτι τέτοιο

Εγώ δε διαφωνώ ότι το τραγουδάκι είναι μια χαρά. Όπως είπα, του έχω αδυναμία και κάθομαι και παίζω τα τραγούδια του στο πιάνο, τα ακούω όταν παίζω Civilization και όταν ταξιδεύω με το τραίνο :P . Αλλά πρόκειται γενικά για έναν τύπο που αυτοσαρκάζεται (πχ για την κακή Αγγλική προφορά του, από όπου προέκυψε και το guitar) και έχει γενικώς μια φιλοσοφία σε ότι κάνει, καλή κακή δεν ξέρω, πάντως δική του. Ε, όταν κάποιος πηγαίνει σε έναν διαγωνισμό που, όπως σωστά λες, δεν ταιριάζει, πολλοί προσπαθούν να προσαρμοστούν. Αυτός έκανε το δικό του και αμόλησε και τα "what are you doing, man?" κτλ, κατά τη γνώμη μου ειρωνικά.

Δημοσ.

Εχει ξαναμπει...Btw η μουσικη απο το 10:45 ειναι σκετη μαγεια....(Διαφανη βροχη, Κυριακος Καλαϊτζιδης)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...