Προς το περιεχόμενο

Εθισμος και χαμενος χρονος

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νιωθετε οτι με την πολυωρη χρηση υπολογιστη εκτος δουλειας, τελικα ειστε εθισμενοι και χανετε πολυτιμο χρονο που θα μπορουσε να αφιερωθει σε αλλες εποικοδομητικες δραστηριοτητες?

Αν οχι, πως τα καταφερνετε? (δυσκολο...)

Αν ναι, τι σκεφτεστε για να περιορισετε το φαινομενο?

Παρακαλώ τα σχόλια σας να ειναι σε κοσμιο επίπεδο και εντος συζητησης.:mrgreen:

Δημοσ.

αυτή την στιγμή δεν νιώθω ότι χάνω κάτι ή ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, και αυτό συμβαίνει επειδή είμαι σε μικρή ηλικία και έχω (είχα) σχολείο και επειδή ψάχνομαι και διευρύνω τις γνώσεις μου! Του χρόνου θα γίνω φοιτητής και θα σπουδάσω το αντικείμενο των υπολογιστών ... είμαι σίγουρος ότι η επαφή μου με τους υπολογιστές ως μέσο διασκέδασης θα μειωθεί και θα τον χρησιμοποιώ περισσότερο για δουλεία!

δεν είμαι ευτυχώς εθισμένος ... αφού μπορώ να περάσω και 3 μήνες χωρίς τον υπολογιστή μου αλλά παρόλα αυτά τον χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση!

μερικές φορές άσκοπου chating ένιωσα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο όπως να διαβάσω κανένα βιβλίο αλλά όταν θα αρχίσω τα tutorials του photoshop όση ώρα και να μου πάρουνε δεν τα λαμβάνω ως χάσιμο χρόνου...

το θέμα είναι να κρατάς τις ισορροποίες! είμαι ο τύπος που δεν θα αντάλαζε την βραδινή του εξοδο για τον υπολογιστή ...

edit: η giovanni είναι κατα την γμώμη μου πάρα πολυ ασχημη ... πάντα αναρωτιόμουν πως σας αρέσει ... :s:p

Δημοσ.
edit: η giovanni είναι κατα την γμώμη μου πάρα πολυ ασχημη ... πάντα αναρωτιόμουν πως σας αρέσει ... :s:p

Δεν έχω δει ποτέ τη φάτσα της.

Δημοσ.
Δεν έχω δει ποτέ τη φάτσα της.

σκληρε αντρα.δεν παιζουν ετσι με τον ψυχισμο μιας γυναικας.εγω μετα απο καθε μ&^κια της δινω και ενα γλυκο φιλι στο στομα.

Δημοσ.
Δεν κοιτάω ποτέ το πουλί μου, είμαι ομοφοβικός.

ειχα διαβασει σε ενα αρθρο οτι οι ομοφοβικοι στατιστικα εχουν περισσοτερες ομοφυλοφιλικες τασεις απο τους νορμαλ.μπα.μλκιες θα λεγε...

Δημοσ.
ειχα διαβασει σε ενα αρθρο οτι οι ομοφοβικοι στατιστικα εχουν περισσοτερες ομοφυλοφιλικες τασεις απο τους νορμαλ.μπα.μλκιες θα λεγε...

Δεν κάνω διακρίσεις, καλό γκομενάκι να 'σαι και όλα οκ.

Δημοσ.
Νιωθετε οτι με την πολυωρη χρηση υπολογιστη εκτος δουλειας' date=' τελικα ειστε εθισμενοι και χανετε πολυτιμο χρονο που θα μπορουσε να αφιερωθει σε αλλες εποικοδομητικες δραστηριοτητες?

Αν οχι, πως τα καταφερνετε? (δυσκολο...)

Αν ναι, τι σκεφτεστε για να περιορισετε το φαινομενο?

Παρακαλώ τα σχόλια σας να ειναι σε κοσμιο επίπεδο και εντος συζητησης.:mrgreen:[/quote']

Ρε μπας και?

Λέτε τελικά ο mjmj να έπαθε κρίση συνειδήσεως?

Δημοσ.

Ξεφυγατε λιγο? :-D

Λοιπον φιλε που εκανες το thread απλα πρεπει και εσυ οπως και πολυ αλλοι οτι και το PC μας κ ειδικα με το internet ειναι ενα ειδος/τροπος διασκεδασης αρκετα φθηνης κ ευκολα προσβασιμης.Βεβαια οταν αυτη η ενασχοληση ειναι η μοναδικη για καποιον ευκαιρεια "διαφηγης" τοτε αρχιζουν τα προβληματα.

Αλλα(το πολυ μεγαλο αλλα)οι ελληνες οσο και να ασχολουνται με το PC το φραπεδακι θα βγουνε να το πιουνε εξω(και οχι μονο). :mrgreen: :mrgreen:

Το να ενταχθει η ενασχοληση με το PC και το Internet στον τροπο ζωης μας δεν κατι το ασχημο/ακραιο αρκει να μην γινει η ιδια η ζωη μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...