Προς το περιεχόμενο

Vivodi & the holy graal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα χρόνο μετα απο το παπάκι που δεν πήγε ποτέ στην ποταμιά η vivodi επιστρέφει.

Στον ένα χρόνο και κάτι που πέρασε, η vivodi άλλαξε. Πήγε σε καινουργία γραφεία, βάφτισε τους υπαλλήλους της με νούμερα (θέση 52, θέση 38 κτλ), πήρε το μισό technical stuff της hol , έκανε διαφημίσεις, επενδύσεις και βρίσκεται στην πλεονεκτική θέση να μην χρειάζεται την βοήθεια του OTE για να τα κάνει σκατά. ΝΑΙ. Η vivodi τώρα πια, μπορεί να τα κάνει εντελώς σκατα ΜΟΝΗ της. Χωρίς καμία βοήθεια.

Στις αρχές του χρόνου αποφάσισα να μετακομίσω.

Επειδή το dsl ήταν σημαντικό για τις δουλειές μου, προσπάθησα να το οργανώσω έτσι ώστε το χρονικό διάστημα χωρίς dsl να είναι μικρό.

Πήρα λοιπόν, πρώτη πρώτη την vivodi να ρωτήσω τι χρειάζεται και πόσο θα πάρει η μεταφορά.

Η θέση ΧΧ (βάλτε οτι θέτε, έχω μιλησει με όλους στο random(100)), ήταν πολύ ευγενική αλλά δεν μπορόυσε να καταλάβει με τίποτα τι είναι αυτή η μεταφορά (σσ έχει σημασία για την συνέχεια της ιστορίας). Αφού με τα χίλια ζόρια κατάλαβε (οσοι έχουν vivodi μάλλον υπογραφουν στο συμβόλαιο οτι δεν θα μετακομίσουν, για αυτο και οι υπάλληλοι όταν ακούν την λέξη μεταφορά, ψάχνουν στον Μπαμπινιώτη να δούν τι σημαίνει), μου είπε οτι χρειάζεται ένα μονο fax και 3 μέρες. Αφού έπιασα το τηλέφωνο που μου είχε πέσει, την ξαναρώτησα για τις 3 μέρες και το fax, και μου απάντησε πώς έτσι είναι και οτι οφείλει να με προειδοποιήσει οτι θα κοστίσει 100 euro. (tip: όταν ρωτάτε την vivodi κατι σημαντικό, πάρτε οσες πιο πολλές φορές μπορείτε. Αν απαντήσει η ίδια θέση, πείτε μια δικαιολογία να σας δώσει κάποιον άλλον).

Αφου λοιπόν έκανα οτι μπορούσα να μου βάλει ο ΟΤΕ οσο πιο γρήγορα την γραμμή, παίρνω περιχαρής την vivodi και της ζητάω τον αριθμό του fax.

- "Tι θέλετε να κάνετε;"

- "Μεταφορά"

- "Δηλαδή;"

- μπλα, μπλά, μπλά.....

...

...

- "Α ναι. Χρειάζεται έναν μήνα και θα σας κοστίσει 100 euro"

- "Μα...."

- "Θα μας στείλετε τα δικαιολογητικά και θα ξανακάνουμε την αίτηση"

- "Μα...."

Έκλεισα το τηλέφωνο στο Μα...Μετά το έκανα Μαλάκα και μου έριξα ενα φάσκελο. Παίρνω τον ΟΤΕ και κάνω αίτηση για dsl. Χέστηκα για την vivodi σκέφτηκα.

Την επόμενη μέρα το πρωί, με παίρνει τηλέφωνο κάποιος απο τον ΟΤΕ.

Μου λεει οτι η γραμμή μου ειναι δεσμευμένη απο την Vivodi και δεν ισχύει η αίτηση. Ε καλά του λεω, παιρνω τώρα να την αποδεσμεύσω.

- "Σας εύχομαι καλή τύχη. Όσο είμαι εδώ κάτω απο τρείς μήνες αποδέσμευση δεν έχω δεί"

- "Και πόσο καιρό είστε εκεί;"

- "Τρείς μήνες"

Εντωμεταξύ , οι λογαριασμοί της vivodi έρχονται κανονικά. Στο φακελάκι τους, περιποιημένοι.

- "Θέλω κατάργηση και αποδεσμευση"

- "Θα πάρει καιρό."

- "Γιατι ρε παιδιά, ενα καλώδιο τραβάτε. Έχετε χάσει τα κλειδιά ;"

- "Οι αποδεσμεύσεις γίνονται μόνο στο τέλος κάθε μήνα"

- "Ωραία ειναι 27 Ιανουαρίου"

- "Δεν προλαβαίνουμε αυτό τον μήνα"

Ε απο το να πάρει τοσο πολύ σκέφτομαι, ας κανω την γαμω- μεταφορά (οσοι δεν έχετε καταλάβει ακόμα τι είναι η μεταφορά κάντε μια αίτηση εδώ). Ετοιμάζω τα χαρτάκια μου, και τα πάω στην vivodo-εταιρία. Αφού κάνω απολύτως σαφές οτι βίαζομαι την σύνδεση (δεν καταλαβαίνουν και ευκολα είναι η αλήθεια),δινω την αίτηση και φεύγω ήσυχος.

Μετά απο 2 μήνες, και αφού ουτε φωνή ούτε ακρόαση απο την vivodi, παίρνω τηλέφωνο. Εξηγώ φτού και απο την αρχή ποιος είμαι και τι σημαίνει "Μεταφορα". Η θέση κάτι, μου λεει οτι θα με ξαναπάρει τηλέφωνο.

Το ίδιο βράδυ με παίρνει τηλέφωνο να μου πεί οτι ενδέχεται να έχω ήδη dsl, της το είπαν λέει απο το τεχνικό τμήμα (σημ. το αστικό κέντρο είναι το ιδιο. Μετακόμισα στην ίδια περιοχή, ουτε καν τηλέφωνο δεν άλλαξα). Προσπαθώ να την πείσω οτι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, αλλα μάταια. Στο τέλος καταλήγω να συνδέεω modem για να αποδείξω οτι το παπάκι δεν πάει στην ποταμιά. Το τεχνικό τμήμα παραιτείται και ανοίγει μοναστήρι στην Σουηδία.

Η θέση τάδε αποφαίνεται οτι η αίτηση μου είχε μπεί στο συρτάρι.

Αναγκάζομαι να παω πάλι απο τα γραφεία τους, και να κάνω αίτηση διακοπής αυτή την φορά. Είναι ήδη 12/5, τρείς μήνες και κάτι απο την ημέρα που έχω τηλέφωνο στο καινουργιο σπίτι. Συμπληρώνω την αίτηση, στην οποία μάλιστα γράφω οτι επιθυμώ την αποδεσμευση όσο πιο γρήγορα (μετα απο παρότρυνση μιας θέσης τάδε). Το οτι μονο την αρχή του μήνα γίνονται αποδεσμεύσεις το έχουν ξεχάσει και μου υπόσχονται οτι σε μια εβδομάδα θα έχει γίνει η αποδεσμευση.

Μια εβδομάδα και κάτι μετα, ο ΟΤΕ δεν εχει ιδέα για αίτηση αποδεσμευσης. Η vivodi ορκίζεται οτι αυτή την έχει κάνει και φταίει ο ΟΤΕ. Μιλάω με μια, δυο , τρείς διαφορετικές θέσεις και όλες το ίδιο. Ο ΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ Ο ΟΤΕ.

Μετά απο 1 μήνα, μιλάω πάλι με την θέση τάδε και μου ορκίζεται οτι έχει κάνει αιτηση η Vivodi και ο ΟΤΕ την κλάνει.

"Βρε μήπως με έχετε γράψει στα router σας ;", της λεω.

"Ελάτε απο εδώ να δείτε".

Στον δρόμο σκεφτόμουν το nobel. Δεν μπορεί λεω, ανακάλυψα μαυρη τρύπα ανάμεσα στο Χαλάνδρι και στο Μαρούσι. Και μάλιστα μαυρη τρύπα που ρουφάει αιτήσεις. Δεν μπορεί, θα το παρω το nobel.

Τρίτη φορά στην vivodo - εταιρία αυτή η φορά η πισινούλα δεν έχει νερό.

Μετα απο μισή ώρα αναμονή, μια τύπισσα μου λεει οτι είχε γίνει λάθος και δεν καταχωρήθηκε ποτε η αίτηση αποδεσμευσης. Πριν 1 ώρα ηταν σίγουροι , έκοβαν τα τσουτσούνια τους απο την σιγουριά, τώρα ανακάλυψαν οτι δεν είχε γίνει.

Αν δεν πήγαινα απο εκεί, η αιτηση μου θα ήταν στο συρτάρι μέχρι την ημέρα που θα εγκαταλείπαμε την γή.

Εξαγριωμένος ζητάω ενα χαρτί οτι όντως έγινε η αίτηση, και άλλο ένα οτι για την ταλαιπωρία μου αυτους τους 5 μήνες (έχει φτάσει 15 Ιουνιου), φταίνει αυτοί.

Δυο εβδομάδες μετά (ειπαν σε τρείς μερες), μου έρχεται ενα χαρτί, 100 λεξεις όλες και όλες. Μάλιστα αναφέρει "Μεταφορά στην διεθυνση Κοραή 34 όπου ισχυρίζεστε οτι είναι στο ιδιο κέντρο". Η διευθυνση Κοραή 34 είναι η παλιά μου, και το κέντρο είναι το ίδιο σύμφωνα με τον ΟΤΕ.

Είναι τοσο άχρηστοι, που για 10 αράδες τους πηρε 2 εβδομάδες και αυτά τα έγραψαν λάθος.

Και φυσικά το "απο λάθος μας" στις 15 Ιουνίου , στο χαρτί στις 28 του ίδιου μήνα μεταφράστηκε σε "λόγω φόρτου εργασίας". Είχαν τόση δουλειά που δεν μπόρεσαν να στείλουν την αίτηση.

Αν δεν είχα γνωστό μεσα θα ευχομουν εναν 8,5 με επίκεντρο την vivodi και εστιακο βάθος τα 2 μέτρα. ΒΒ vivodi :)

Δημοσ.

Φίλε μου ελπίζω να έχεις σώας τα φρένας μετά από όλη αυτή την περιπέτεια... Τελικά έβαλες ΟΤΕ; Αυτά τα πέρασα κι εγώ πιο συμβατικά όμως γιατί δεν έκανα μεταφορά (την σατανική αυτή πράξη που τόλμησες με τόσο θράσος να απαιτήσεις!), δυόμιση μήνες αναμονή τους είχα πάντος.

Το κακό όμως είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς. Εγώ έκοψα τον ΟΤΕ γιατί είχα ταχύτητες χειροτερες απο pstn, και η μόνη λύση που μου είχε απομείνει ήταν η vivodi που είχε δικό της dslam. Τουλάχιστον μπορεί να ταλαιπωρήθηκα αλλά τώρα έχω καλές ταχύτητες...

Τι άλλο να πούμε εδώ που φτάσαμε...

Δημοσ.

diladi egw pou ekana aitisi gia vivo gia nea adsl grammi edw k treis mines na zitisw ta lefta mou pisw?????????? mias k exw grammi apo ote k eipa na tin kanw vivo ekana amartia? i na parw ena gnwsto sti vivo na tin proxorisei?

Δημοσ.

Po po pikra !!!! Perastika re palikari .Sxolia gia to poso axristoi einai exoun ginei polla edo kai kairo alla merika pragmata apla erxontai kai se kanoun na testareis mexri pou mporoun na ftasoun ta neyra sou ......

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν θα αμφισβητήσω αυτά που γράφει ο Bandito, ούτε έχω καμιά σχέση με την Vivo, αλλά επειδή ακούγονται απόψεις του στύλ "μακριά από τον ένα ή τον άλλο", να πούμε ότι δεν είναι παντού έτσι τα πράγματα.

Ιεράπετρα που είμαι, εδώ και 4 μήνες έχω 10 λεπτά downtime μια φορά, και ταχύτητες σταθερές στα 54K μέρα-νύχτα. Μπορεί στην Αθήνα όντως να γίνεται πανικός, αλλά σε άλλα σημεία τα πράγματα είναι καλύτερα και πάντα ήμουν κατά των γενικεύσεων...

Bandito περαστικά, και καλά κάνεις και το κυνηγάς όσο μπορείς...

Δημοσ.
Σε καμία περίπτωση δεν θα αμφισβητήσω αυτά που γράφει ο Bandito' date=' ούτε έχω καμιά σχέση με την Vivo, αλλά επειδή ακούγονται απόψεις του στύλ "μακριά από τον ένα ή τον άλλο", να πούμε ότι δεν είναι παντού έτσι τα πράγματα.

[/quote']

Τα ίδια και εγώ. Η vivodi έτσι είναι. Αν δεν έχεις πρόβλημα παίζει μια χαρά. Αν παρουσιαστεί το παραμικρό, τοτε την έβαψες.

Δημοσ.

Δυστηχως παιδια για ακομη μια φορα βλεπουμε πως στο Ελλαντα το νταβατζιλικι παει....συννεφο! Η εξυπηρετηση του πελατη ειναι αγνωστη εννοια για ολους αυτους και το δυσαρεστο στη συγκεκριμενη υποθεση ειναι πως τα πραγματα δεν φαινεται να βελτιωνονται..

Φιλε bandito συμπασχω μαζι σου...Μακαρι να τελειωνεις το συντομοτερο με την ταλαιπωρια αυτη, αν και οπως εχω καταλαβει, στο να σου παιρνουν τα χρηματα ειναι ολοι πρωτοι!! Οταν ομως ειναι να σε αποδεσμευσουν ή να κανουν κατι αλλο (πχ μεταφορα- τι ειναι αυτο?!?!?!?!) τοτε τα πραγματα κολλανε.... Εχω κατι φιλαρακια, ο ενας εχει 40Mbps (US), ο αλλος εχει 50Mbps (China), ενας αλλος 2Mbps(Uk) και εμεις εδω παλευουμε για να εχουμε μια ταχυτητα της προκοπης χωρις να πληρωνουμε μια περιουσια...

Δημοσ.
Σε καμία περίπτωση δεν θα αμφισβητήσω αυτά που γράφει ο Bandito, ούτε έχω καμιά σχέση με την Vivo, αλλά επειδή ακούγονται απόψεις του στύλ "μακριά από τον ένα ή τον άλλο", να πούμε ότι δεν είναι παντού έτσι τα πράγματα.

Και να προσθέσουμε ότι και οι υπόλοιπες εταιρείες απέχουν εξίσου από αυτό που θα θέλαμε. Δυστυχώς δεν είναι μόνο η vivodi το μαύρο πρόβατο και οι άλλοι τα καλά παιδιά.

Δημοσ.

bandito σε λυπάμαι. Κουράγιο, έχω τραβήξει κι εγώ πολλά τέτοια.

Αλλά να σου πω κάτι, εσύ φταις, ούτε η VIVODI ούτε ο ΟΤΕ. Αφού ξέρουμε όλοι τι χαζομάρες και προχειρότητες κάνουν.

Αυτό που έπρεπε να κάνεις είναι, να μην σηκώσεις ούτε μια φορά το τηλέφωνο. Όλες οι επικοινωνίες σου με VIVODI και OTE να ήταν γραπτώς, να δεις τότε που θα καθόντουσαν σουζα. Τα σουπα μουπες δεν μετράνε, πολύ σημαντικό. Αν τα είχες κάνει γραπτώς δεν θα μπορούσαν να σου που τίποτα.

Δημοσ.

Τα σεβη μου για το ποστ σου, μπορω να πω οτι ητανε απολαυστικοτατο (κ λογω προσωπικης εμπειριας, το πιστευω 100%), cheers και καλα κουραγια =))

Δημοσ.

Δυστυχώς κι εγώ είχα παρόμοια εμπειρία απο τη Βιβόντι τις τελευταίες 50 μέρες!

Εγώ δεν ήθελα να κάνω μεταφορά (α-πα-πα) αλλά μια "απλή" διακοπή της γραμμής DSL 384, για να κάνω σύνδεση 1bit με την Tellas... ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ??????

Απο 16 Μαϊου και αφού πέρασα ΑΚΡΙΒΩΣ τον ίδιο ύφαλο με τη "θέση ΧΧ" και θέση "ΧΥ" και θέση "ΥΧ" και να μου λένε ΟΛΕΣ οι θέσεις διαφορετικά πράγματα κάθε φορά, κατέληξα να έχω την καινούρια σύνδεση στις 20 Ιουνίου! Και το τραγικό είναι οτι απο τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουνίου δεν είχα καν σύνδεση ίντερνετ! ! μήνα "κενό" για τις μλκς τους!

Η Βιβόντι λοιπόν με ενημέρωσε κι εμένα οτι οι διακοπές γίνονται μόνο στο τέλος του μήνα (τότε είχαμε 16). Τους λέω μα εγώ θέλω να γίνει νωρίτερα.

- Δε γίνεται κύριε υπάρχει ΝΟΜΙΚΟ ζήτημα!

- Τι ζήτημα?

- Εσείς μας έχετε πληρώσει μέχρι το τέλος του μήνα, και πρέπει ΝΟΜΙΚΑ να σας παράσχουμε την υπηρεσία, αλλιώς μπορεί να κινηθείτε νομικά εναντίον της εταιρίας.

- Αν σας στείλω ενα φαξ οτι δεν θα κινηθώ νομικά κι οτι επιθυμώ να διακοπεί η υπηρεσία μου πριν το τέλος του μήνα?

- Ααα, ξέρετε η πολιτική της εταιρίας είναι οτι ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΪΝΟΝΤΑΙ!

- χμμμ, ΟΚ δε με πειράζει, θα αναγράψω στο φαξ οτι παρόλο που σας έχω πληρώσει επιθυμώ τη διακοπή της γραμμής και τα λεφτά σας τα χαρίζω.

- Ε, τότε μόνο έτσι μπορεί να γίνει!

...

- Ξέρετε όμως επειδή σας είπα οτι πρακτικά θέλω να κάνω αλλαγή στην Τελλας και θα πρέπει να δεσμεύσει εκείνη τη γραμμή μου, πρέπει ΠΡΩΤΑ να γίνει διακοπή της γραμμής και μετά να μου διακόψετε το account το δικό σας για πρόσβαση στο ιντερνετ. Μην μείνω χωρίς ίντερνετ πρόσβαση ενώ η γραμμή απο ΟΤΕ δεν θα έχει διακοπεί!!!

- Μην ανυσηχείτε κύριε, γράψτε το στο φαξ αυτό που μου λέτε, αλλά ούτως ή άλλως δεν θα συμβεί αυτό διότι εμείς πρώτα παίρνουμε απο τον ΟΤΕ το ΟΚ οτι η γραμμή αποδεσμεύτηκε και μετά απενεργοποιούμε το λογαριασμό πρόσβασης!

-ΟΚ εγώ θα το αναγράψω ΚΑΙ στο φαξ για καλό και για κακό

- Ναι κύριε βεβαίως!

Όπως θα καταλάβατε, απο τις 25 Μαϊου η Βιβοντι μου έκοψε το λογαριασμό πρόσβασης ενώ η γραμμή υφίστατο κανονικά απο πλευράς ΟΤΕ!!! Επιβεβαιωμένο και απο τον ΟΤΕ και απο το DSL router μου που μου έδειχνε ύπαρξη γραμμής, αλλά τελικά και απο τη βιβόντι που μετά απο καινούριο τηλεφώνημά μου μου λένε

-Τι περιμένατε κύριε?

- Να γίνει αυτό που μου ειπε στο τηλέφωνο ο συνάδελφος σας θέση "ΧΧ" και που ΑΝΕΓΡΑΦΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΑΞ μου!

- Κύριέ μου εδώ έχουμε ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, δεν γίνονται αυτά!!! (γλουπ!)

Η δε Τελλάς, μέχρι τότε είχε λάβει 2 φορές την απάντηση απο τον ΟΤΕ "Άλλος πάροχος" σε προσπάθειες δέσμευσης της γραμμής μου! Την 1η Ιουνιου η γραμμή DSL διεκόπη απο τον ΟΤΕ και στις 5 Ιουνίου ξανακάλεσα Τελλάς και μου λένε οτι δεν έχουν ξαναπροωθήσει την αίτησή μου απο τις 23 Μαϊου!!! Μα τους λέω εδώ και 5 μέρες δεν έχει δέσμευση η γραμμή και μου είχατε πει οτι θα προσπαθείτε κάθε 3 μέρες για δέσμευση.

- Ε ναι έχετε δίκιο...

Άντε πάλι αναμονή απο Τελλάς αυτή τη φορά! Η απάντηση που πήρανε αυτή τη φορά απο τον ΟΤΕ ήταν οτι ναι μεν δεν υπάρχει "άλλος πάροχος" αλλά.... "Εκκρεμμούν αιτήσεις" (2ο γλουπ)

-Τι σημαίνει αυτό?

- Κύριε σημαίνει οτι πιθανόν έχετε ζητήσει μετατροπή γραμμής απο PSTN σε ISDN ή έχετε ζήτήσει μεταφορά.

- Μα τίποτα απο αυτά δεν ισχύει! Η γραμμή είναι στο όνομά μου εδώ και 1 χρόνο και φυσικά δεν θέλω να την κάνω ISDN.

-Δεν ξέρουμε κύριε, είναι θέμα ΟΤΕ.

Παίρνω τον ΟΤΕ...

- Ξέρετε εμείς δεν έχουμε λάβει αίτηση απο κανέναν! (3ο γλουπ)

- Μα τι λέτε?

- Ετσι όπως σας τα λέω!

- Τι να κάνω? Έχω μπλέξει κυρια μου ανάμεσα απο τον πάροχο και τον ΟΤΕ!

-Έχετε δίκιο, το καταλαβαίνω αυτό συμβαίνει με τους παρόχους! Εμείς όμως δεν έχουμε ούτε αιτήσεις να εκκρεμμούν στο λογριασμό σας ούτε αίτηση απο κάποιον άλλο για δεσμευση της γραμμής! Μπορείτε αν θέλετε να πάρετε DSL απο εμας που τα βλέπουμε όλα ΟΚ, γιατί θέλετε τον πάροχο? (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΛΟΥΠ!!!!)

Παιδιά σας το ορκίζομαι οτι αυτό ακριβώς μου ειπε η τυπισσα! Δεν το πίστευα! Πωλήσεις ΟΤΕΝΕΤ και απο το 134!!! Φυσικά της απάντησα οτι αν μου δώσετε το 1 Mbit με 39,90 το μήνα all inclusive το παίρνω αλλα δεν μπορείτε!

-Χεχε, ναι είναι κι αυτό!

Για να μη σας πολυλογώ, η Τελλάς ξαναέκανε νέα αίτηση στον ΟΤΕ (η 4η στη σειρα μετά απο 2 "άλλος πάροχος" και 1 "εκκρεμμούν αιτήσεις") και η γραμμή ενεργοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου. Για κερασάκι στην τούρτα, στις 20 του μήνα έβλεπα τη γραμμή στο ρούτερ αλλά η Τελλάς δεν είχε λάβει ειδοποίηση απο τον ΟΤΕ και δεν μπορούσε να μου δώσει username & password για να μπω στο ίντερνετ! Ζήτησα demo όπως δίνει η forthnet αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο στην Τελλάς! Τελικά με πήραν την Παρασκευή (23 Ιουνιου) και μου έδωσαν ενα activation ID και έφτιαξα λογαριασμό!

Με λίγα λόγια παιδιά, Αν μπορείτε να μείνετε σε 1 πάροχο και να μην αλλάζετε είτε παρόχους είτε σπίτια, καλώς. Διαφορετικά έτσι όπως έχει η ακτάσταση με δέσμευση γραμμών τηλεφώνου απο 3ους, δεν θα ξεμπλέξετε αν θελήσετε να πάρετε μια καλή προσφορά. Απο την άλλη αν πληρώνετε στον ΟΤΕ εσείς το πάγιο DSL και στον πάροχο μόνο το ίντερνετ, τότε πάει πολύ ψηλά το κόστος! Δίκοπο μαχαίρι!

Ηθικό Δίδαγμα: Κάτσετε στ'αυγά σας! Μην κινειστε διότι για να σας ακολουθήσουν οι υπόλοιποι δυσκινητοι (βλ. εταιρίες) θα φτύσετε αίμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...