stefanos1234 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 kalispera,enas filos exei to n/b h/p dv 8284 me skiroys diskoy sata to "problima" einai oti theloume na perasoyme windows pro kai xriazomaste ton controler, th diadikasia tin gnorizo,to oti tha xreiastei eksoteriko fdd usb alla den brisko poion controler prepei na xrisimopoihso. sto site tis h/p brika kapoion alla den kanei kserei kaneis kati??????/
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Φιλε να βρεις ενα cd windows xp pro me SP2 και θα εισαι οκ. Εχει τους drivers του sata μεσα.
asmilon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δυστυχως κανεις λαθος, τα XP εχουν περιορισμενη βαση οδηγων για SATA και το SP2 δε περιεχει οδηγους, αλλα patches και updates για το λειτουργικο... Μπες εδω Intel SATA AHCI Controller Driver HP Pavilion dv8284ea Notebook PC και κατω κατω εχει το link που θελεις, το βαζεις σε μια δισκετα και θα εισαι ΟΚ... Μπορει ομως το CD εγκαταστασης του φορητου να τα εχει ενσωματωμενα, δοκιμασε το μπορει να σου δουλεψει κατευθειαν...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εγω φιλε μου που εχω CD με ενσωματωμενο SP2 δεν ειχα ποτε προβλημα στο να μου δει sata δισκους σε (HP-FUJITSU-TOSHIBA PC & NOTEBOOK) μεχρι στιγμης για το συγκεκριμενο μοντελο δεν ξερω δεν εχει πεσει στα χερια μου ακομα. Και το ειπα για να μην καθετε να φορτωνει με δισκετες η usb flash τον controler. tespa
asmilon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Ναι το ξερω αυτο που λες αλλα δε ειναι επειδη εχουν SP2 τα CD σου, αλλα επειδη οι κατασκευαστριες εταιριες εχουν ενσωματωσει τους οδηγους στα CD αυτα ωστε να μην χρειαζεται δισκετα... Αν παρεις ενα απλο CD των Windows XP θα δεις οτι σε αρκετα μηχανηματα δε θα μπορεις να κανεις εγκατασταση χωρις SATA drivers. Kαι εγω πιστευω πως αν εχει φυλαξει το αρχικο CD των ΧΡ θα του δουλεψει κανονικα, αλλα για να μας κανει post ο φιλος μας προφανως εχει καποιο προβλημα...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Επισης ολα τα HP ΝΟΤΕΒΟΟΚ εχουν restore cd και μετα ζητανε το cd με τα xp που σου δινουν μαζι.( το restore εχει και drivers για τον controler) Mαλλον ο φιλος μας εχει xp home και θελει να τα κανει xp pro.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Ναι το ξερω αυτο που λες αλλα δε ειναι επειδη εχουν SP2 τα CD σου' date=' αλλα επειδη οι κατασκευαστριες εταιριες εχουν ενσωματωσει τους οδηγους στα CD αυτα ωστε να μην χρειαζεται δισκετα... Αν παρεις ενα απλο CD των Windows XP θα δεις οτι σε αρκετα μηχανηματα δε θα μπορεις να κανεις εγκατασταση χωρις SATA drivers. Kαι εγω πιστευω πως αν εχει φυλαξει το αρχικο CD των ΧΡ θα του δουλεψει κανονικα, αλλα για να μας κανει post ο φιλος μας προφανως εχει καποιο προβλημα...[/quote'] Τα CD ΜΕ SP2 που εχω ειναι ΟΕΜ σαν αυτα που αγοραζεις με ενα νεο pc ( δεν εχω παντα τα original cd που δινουν οι εταιρειες HP - TOSHIBA κλπ ) H microsoft μαζι με patches και updates στο sp2 εχει βαλει και μια μεγαλη γκαμα sata controlers drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.