Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα καταρχίν!Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,δν ξέρω αν είναι πρόβλημα στον υπολογιστή μ ή στο δύκτιο του οτε!Εδω κ 2 βδομάδες έχω το εξής πρόβλημα.Η σύνδεση μ πέφτει(έχω otenet dsl 384) συνεχώς,μόλις λίγο ζοριστεί τσουπ όλα κάτω!Όταν κατεβάζω σταματάει να κατεβάζει κ αρχίζει μετά από λίγο!Όταν προσπαθώ να συνδεθώ σε servers είτε ελληνικούς είτε ξένους,καλά το ping το βλέπω είναι μικρό,δν είναι εκεί το πρόβλημα,δν μπένει στους σερβερους!!Με ρίχνει!Πέφτει από τν messenger κ τ xfire!Όταν είμαι μέσα στο limewire σταματάει το κατέβασμα κ αρχίζει μετά από κάποια λεπτά,κ δίχνει ότι η σύνδεση μ είναι χείριστη!Οι σελίδες δν ανοίγουν ή αργούν πππααρρααα πολύ!Όλα αυτά φυσικά δν τα τρέχω μαζί!Σε αορίστους χρόνους συμβαίνουν!

Τί γινεται βρε παιδιά;Καταντάει πολύ εκνευριστικό!Έκανα update το ρουτερ,τις κάρτες δυκτίου,αλλά τπτ!

Ουστιαστικά με περιορίζει αρκετά,είναι σαν να μ λέει,κάνε ότι κάνεις με μέτρο κ θα παίξεις όποτε θέλω γω!Ε δν είναι δυνατόν αυτό!Θέλω κ να είμαι στον messenger κ να κατεβάζω!

Να προσθέσω ότι έκανα tracert αλλά νομίζω βρίσκω μια χαρά τις τιμές!Μίπως να σας δείξω;

Δημοσ.

an mporeis ton router se allo pc i me allo router na deis ti ginetai.ektos an exei provlimata aposindeseon i grammi sou.me ti modem ise?isos to modem na ta exei pexei.mporei na ine pola distixos.

Δημοσ.

Με τν Οτε δν μίλησα ακόμα!Περιμένω τπτ λύσεις να μ πείτε κ ως ίστατη περίπτωση θα πάρω τηλ!Έχω ένα rooter/modem, speedtouch 510i!

Στον 2ο pc που έχω πάνω δν βλέπω προβλήματα να έχει!Τν χρησιμοποιεί ο πατέρας μ,αλλά δν βλέπω να έχει προβλήματα.Θα παρακολουθήσω κ αυτόν όμως!

Δημοσ.

εχεις δυο υπολογιστες πανω στο speedtouch και στον εναν δουλευουν όλα, ενω στον άλλον όχι? Χμμμ..μυρίζομαι πρόβλημα υπολογιστή και όχι modem, τουλαχιστον αυτό ειναι πιο πιθανό! Ισως κάρτας δικτύου! Η γραμμή δεν πρέπει να έχει προβλήματα, ετσι οπως τα λες.

Δημοσ.

an ola pezoun mia xara sto ena pc kai sto allo oxi tote kati me to pc.kai to allo pc omos exei pano p2p pou zorizoun to modem?an ine karta diktiou opos leei i tythora dokimase me allous drivers kai dokimase na doseis karfota ip kai dns opos kai na xamiloseis tin taxitita sta 10 mbit anti gia 100.an ginetai kai sto allo pc ekei isos modem isos grammi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...