Bougas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 ξερεις γιατι δεν γουσταρω ευρωπη φετος?για να δω αν ο γαυρο......κοκκαλης,το αρρωστο γαυρακι,θα φερει το ζε ρομπερτο η το ροναλντο. ΤΩΡΑ ειναι ευκαιρια να μου αποδειξει ποσο ολυμπιακος και ποσο ψυχαρα ειναι!
Kandinsky Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Οι αλήτες! Επίτηδες το έκαναν επειδή φέτος θα το παίρναμε. Σκοτεινοί κύκλοι και ξένα, ανθελληνικα και αντιολυμπιακά κέντρα αποφάσεων έδρασαν πάλι.
crach13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Οι αλήτες! Επίτηδες το έκαναν επειδή φέτος θα το παίρναμε. Σκοτεινοί κύκλοι και ξένα, ανθελληνικα και αντιολυμπιακά κέντρα αποφάσεων έδρασαν πάλι. Θα αστειευεσαι φανταζομαι.Ετσι δεν ειναι????
tromeros dennis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Οι αλήτες! Επίτηδες το έκαναν επειδή φέτος θα το παίρναμε. Σκοτεινοί κύκλοι και ξένα, ανθελληνικα και αντιολυμπιακά κέντρα αποφάσεων έδρασαν πάλι. αν ΔΕΝ ειναι αυτος ο αληθνος λογος, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να φανταστω αλλον λογο ΓΙΑΤΙ να μας κοψουν!!!
Kandinsky Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Θα αστειευεσαι φανταζομαι.Ετσι δεν ειναι???? Όχι φίλε μου, δεν αστειεύομαι καθόλου. Δεν μπορεί να έχω αγοράσει εισιτήριο για τον τελικό και να πρέπει να το πουλήσω στη μαύρη τώρα.... :mrgreen: :mrgreen:
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Καλα τιποτα δεν θα γινει.Απλα εχουν δωσει μια διορια και απ΄οτι διαβασα θα συζητηθει το θεμα και θα αποφασισουν.Δεν τους συμφερει παντως.Θα χαθει ο κοσμος απο τα γηπεδα , δεν θα υπαρχουν εσοδα απο την ευρωπη , απο πιθανες προκρισεις των ομαδων κλπ κλπ.Θα ξεσηκωθει ο κοσμος (το μονο σιγουρο) Εγω δεν το ηξερα οτι παιζεται τετοιο σκηνικο και μολις το ειδα σημερα τρελαθηκα .Αλλα καθησα και σκεφτηκα οτι καλα θα τους κανουν γιατι πρεπει να ξυπνησει καποτε ο ελληνας και να παρει την κατασταση στα χερια του. Και ο ελληνας φοβερα θελει μου φαινεται.Πρεπει να του μπει το παλουκι στον κ***λο για να παρει μπροστα και να αποφασισει με σοβαροτητα τι πρεπει να κανει.......
crach13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Όχι φίλε μου, δεν αστειεύομαι καθόλου. Δεν μπορεί να έχω αγοράσει εισιτήριο για τον τελικό και να πρέπει να το πουλήσω στη μαύρη τώρα.... :mrgreen: :mrgreen: Εχουν βγει απο τωρα τα εισητηρια???
mandate Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 -----------------------------------------------------
EKTELESTES Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 δείτε τώρα ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, λέει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα ο Θεοφιλόπουλος, θα μιλήσουν κ με Ορφανό κλπ. Έχουμε καταντήσει το ρεντίκολο της υφηλίου (!)
Kandinsky Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Φέρτε ρε την κότα τον Αμπραίμοβιτς (που θα έλεγε κι ο Αλέφας) που τα έκανε όλα αυτά! Φέρτε τον ρε, που μόλις είδε ότι τραυματίστηκε ο Μπάλακ τά'κανε πάνω μια και κατάλαβε ότι του ξεγλυστράει το τρόπαιο. Ού να χαθείς τσάτσε του Σέλουκ!:twisted: :twisted: :mrgreen:
guido Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Οι αλήτες! Επίτηδες το έκαναν επειδή φέτος θα το παίρναμε. Σκοτεινοί κύκλοι και ξένα, ανθελληνικα και αντιολυμπιακά κέντρα αποφάσεων έδρασαν πάλι. Δάκτυλος των ταλμουδοσιωνιστών Αιγαλεωτών είναι για να μην σηκώσει η Ατρομητάρα το UEFA!
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Τη Λαρισα που την βαζεις.Παιζει για το ιντερτοτο στις 15 Ιουλιου.Δεν θα περασει κανεις απο τον Θεσσαλικο καμπο Περαν της πλακας εγω πιστευω οτι δεν θα γινει τιποτα.Σημερα βγηκε το Πασοκ παλι και εκραζε την κυβερνηση.Το χαβα τους και οι δυο.Λες και αμα ηταν το Πασοκ θα εκανε διαφορετικα πραγματα. Επρεπε η FIFA να μην δωσει καθολου προθεσμια και να απεκλειε τις ομαδες για 2-3 χρονακια. Ε ρε ξυλο που θα επεφτε τοτε.Μιας και δεν προκειται παντως να γινει τιποτα καλη επιτυχια στην Ευρωπη για ολους
Kandinsky Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Επρεπε η FIFA να μην δωσει καθολου προθεσμια και να απεκλειε τις ομαδες για 2-3 χρονακια. Έτσι ακριβώς. Εκεί να δεις πώς θα έτσουζε τον Ελληνάρα και θα τους φασκέλωνε όλους, που πάει ο κάφρος και ψηφίζει 80% τους δύο μεγάλους. Για το φαί του δεν τον νοιάζει, άμα δεν έβλεπε ομως Ολυμπιακάρα, Πανάθα,Αεκάρα στας Ευρώπας, θα σου έλεγα εγώ.
EKTELESTES Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ρεεεεε, θα πάμεεε για μπάλαααα, άντεε δηλώστε συμμετοχήηηη ρεεεε, πάμε για μπαλίτσαα ^^ ----------- συμφωνώ κ εγώ οτι έπρεπε να τους ρίξει κατευθείαν μια τρελή τιμωρία, γιατί το χουν ξεφτιλίσει τελείως !!
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 οι μασωνοι φταινε... btw. τι τροποποιησεις θα γινουν στο νομοσχεδιο ωστε να μας αφησουν να κατεβουμε και να παρουμε ολες τις κουπες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.