scouser Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μια απορια που εχω τον τελευταιο καιρο και ειπα να ρωτησω μηπως με διαφωτισει καποιος που ξερει ρε παιδια... Τελευταια εχω παρατηρησει πως αρκετοι εχουν κρεμασει στα μπαλκονια τους (στα καγκελα) cd.. Ξερει κανεις για ποιο λογο?? :confused:
Bougas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 για να κανει αντανακλαση και να απομακρυνονται τα πτηνα. ετσι δεν θα κουτσουλανε τα μπαλνονια τους!
Cristina Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Πριν μερικούς μήνες είχε και κάποιος άλλος την ίδια απορία... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=124191
scouser Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Σας ευχαριστω παιδια! Ειχα μια υπονοια πως ηταν για τα περιστερια της γειτονιας.. Με διαφωτισατε πληρως παντως και σας ευχαριστω γι αυτο!
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Το σπαστικο με τα cd ειναι οτι κοιμαμαι το πρωι και μολις βγει ο ηλιος αντανακλουν ολα τα cd απο τις απεναντι πολυκατοικιες στο δωματιο μου .Μιλαμε για τρελο ξενερωμα.
Edgar Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Το σπαστικο με τα cd ειναι οτι κοιμαμαι το πρωι και μολις βγει ο ηλιος αντανακλουν ολα τα cd απο τις απεναντι πολυκατοικιες στο δωματιο μου .Μιλαμε για τρελο ξενερωμα. Κάνε "download" κανένα πατζούρι ρε συ...
TonyMontana Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 χεχεχε μάλλον θα το εγκαταστήσω κι εγώ το σύστημα γιατι δεν πάει άλλο με τα περιστέρια... λειτουργέι καλά ή έχει bugs?
CONAN_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ααα τώρα εξηγείται γιατί η διπλανή μου έχει γεμίσει cd σε όλα τα μπαλκόνια της...και εγώ νόμιζα οτι της έστριψε...Πάντως κάνει δουλειά ή είναι της πλάκας το "κόλπο" ?
crach13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Καλη φαση!1Ειναι λιγο προτοτυπο και τραβας τα βλεμματα.Ενταξει μενω και χαμηλα οποτε θα φαω και καμια γκομενα!!
Silok Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ααα τώρα εξηγείται γιατί η διπλανή μου έχει γεμίσει cd σε όλα τα μπαλκόνια της...και εγώ νόμιζα οτι της έστριψε...Πάντως κάνει δουλειά ή είναι της πλάκας το "κόλπο" ? Κι αν της έστριψε στ'αλήθεια και τα βάζει επειδή την άκουσε;
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 και εγω το ειδα σε κατι μπαλκονια στο ζωγραφου και λεω καλα τρελοι ειναι αυτοι?μου λυσατε την απορια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.