Προς το περιεχόμενο

CD στα μπαλκονια!!!

scouser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απορια που εχω τον τελευταιο καιρο και ειπα να ρωτησω μηπως με διαφωτισει καποιος που ξερει ρε παιδια... Τελευταια εχω παρατηρησει πως αρκετοι εχουν κρεμασει στα μπαλκονια τους (στα καγκελα) cd.. Ξερει κανεις για ποιο λογο?? :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

για να κανει αντανακλαση και να απομακρυνονται τα πτηνα.

ετσι δεν θα κουτσουλανε τα μπαλνονια τους!

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια! Ειχα μια υπονοια πως ηταν για τα περιστερια της γειτονιας.. Με διαφωτισατε πληρως παντως και σας ευχαριστω γι αυτο!

Δημοσ.

Το σπαστικο με τα cd ειναι οτι κοιμαμαι το πρωι και μολις βγει ο ηλιος αντανακλουν ολα τα cd απο τις απεναντι πολυκατοικιες στο δωματιο μου .Μιλαμε για τρελο ξενερωμα.

Δημοσ.
Το σπαστικο με τα cd ειναι οτι κοιμαμαι το πρωι και μολις βγει ο ηλιος αντανακλουν ολα τα cd απο τις απεναντι πολυκατοικιες στο δωματιο μου .Μιλαμε για τρελο ξενερωμα.

Κάνε "download" κανένα πατζούρι ρε συ... :P :D

Δημοσ.

χεχεχε μάλλον θα το εγκαταστήσω κι εγώ το σύστημα γιατι δεν πάει άλλο με τα περιστέρια... λειτουργέι καλά ή έχει bugs? :)

Δημοσ.

ααα τώρα εξηγείται γιατί η διπλανή μου έχει γεμίσει cd σε όλα τα μπαλκόνια της...και εγώ νόμιζα οτι της έστριψε...Πάντως κάνει δουλειά ή είναι της πλάκας το "κόλπο" ?

Δημοσ.

Καλη φαση!1Ειναι λιγο προτοτυπο και τραβας τα βλεμματα.Ενταξει μενω και χαμηλα οποτε θα φαω και καμια γκομενα!!

Δημοσ.
ααα τώρα εξηγείται γιατί η διπλανή μου έχει γεμίσει cd σε όλα τα μπαλκόνια της...και εγώ νόμιζα οτι της έστριψε...Πάντως κάνει δουλειά ή είναι της πλάκας το "κόλπο" ?

Κι αν της έστριψε στ'αλήθεια και τα βάζει επειδή την άκουσε;

Δημοσ.

και εγω το ειδα σε κατι μπαλκονια στο ζωγραφου και λεω καλα τρελοι ειναι αυτοι?μου λυσατε την απορια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...