nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Έχει δίκιο ο Manuel....Άν και βάζελος θέλω να πω ότι βαρέθηκα όλοι να δουλεύουν για το συμφέρον των μεγάλων ομάδων και τις μικρές να τις τρώει το μαύρο το σκοτάδι....Που για μένα μικρή δεν είναι καμία ομάδα!!!!Έλεος πια!!!Έτσι θα πάει μπροστά ο ελληνικός αθλητισμός????:evil: :evil: :evil:
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 τελικα ειναι οριστικο?ακουσα θα προσφυγουν ολες οι ελληνικες ομαδες για διαφυγντα κερδη..ισχυει?
Kandinsky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Tίποτα δεν είναι οριστικό στην Ελλάδα. Απ' τη Ναυτεμπορική : "Τελική υποχώρηση για τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό. Με τρίτη τροπολογία που κατέθεσε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, παραχωρούνται όλα τα θέματα λειτουργίας και οργάνωσης του ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ , σύμφωνα με τις επιταγές της FIFA Η εν λόγω τροπολογία είναι στη διάθεση του προέδρου της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος συνεδριάζει με τον ειδικό σύμβουλό του για την υπόθεση, Ζερόμ Σαμπέιν, για να κρίνει κατά πόσο οι αλλαγές που περιλαμβάνει η τροπολογία είναι αρκετές για την άρση της απόφασης αποβολής της ΕΠΟ και του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων. Σε περίπτωση που οι τροποποιήσεις κριθούν ανεπαρκείς, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα επιβληθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τουλάχιστον διετής αποκλεισμός." Κι αυτές να κριθούν ανεπαρκείς, αύριο θα καταθέσει άλλες. Θα τον βάλει το αφεντικό του να καταθέτει και μία τροπολογία στην τροπολογία τρις τη μέρα μετά το φαγητό, έτσι για να γίνει άντρας μια και ως τώρα το έπαιζε τέτοιος...
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μακάρι να πάνε όλα καλά και να αρθεί ο αποκλεισμός με τον οποίο μας απειλεί η FIFA,γιατί αλλιώς ο ελληνικός αθλητισμός θα υποστεί βαρύ πλήγμα..... :(
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 παιδια δεν υπαρχει ελληνικο ποδοσφαιρο και αυτο φαινεται απο πολλα πραγματα. Πχ η υποθεση Σαβιολα - Παο...πολλοι λενε οτι ο Παναθηναικος εδινε περισσοτερα...ο παικτης ομως λεει οτι προτιμω να παω ειτε στην Αγγλια ειτε αν δεν κατσει με Αρσεναλ σε μια μικρομεσαια ομαδα της Ισπανιας...Γιατι?Γιατι ειναι Ευρωπη...Αγαπω την Ελλαδα αλλα απο κει και περα ειμαστε πολυ πισω σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις σε σχεση με την Ευρωπη...Δεν ερχονται παικτες καλοι σε σωστη ηλικια..και μην πει κανεις για Ζαχοβιτς η Ζιοβανι..Αυτοι ηταν η εξαιρεση...Η ουσια ειναι οτι δεν υπαρχει ελληνικο ποδοσφαιρο...Ουτε εθνικη ομαδα εχουμε...Κατα τυχη το πηραμε το Euro...επαιζε ενας Ιησους σεντερ μπακ...Αυτα κατα τη γνωμη μου...
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 επαιζε ενας Ιησους σεντερ μπακ... Πρέπει να ήταν πολύ καλό σέντερ μπακ..... :mrgreen:
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 παιδια δεν υπαρχει ελληνικο ποδοσφαιρο[/b'] Έχουμε μακρύ δρόμο για να γίνουμε πραγματικά άξιοι των άλλων ευρωπαικών χωρών..... :( :(
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πρέπει να ήταν πολύ καλό σέντερ μπακ..... :mrgreen: Εμενα μου λες?Το μονο ατομο που πιστεψε οτι μπορουμε να παρουμε το euro ηταν η ανηψια μου τοτε 7 χρονων... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Έχουμε μακρύ δρόμο για να γίνουμε πραγματικά άξιοι των άλλων ευρωπαικών χωρών..... :( :( Και τωρα αλλη μια φλασια που μου ηρθε[μην φοβαστε το παθαινω συχνα ειμαι ομως ακακη]Καποιοι εβγαιναν και ελεγαν κακως που σαν εδρα της εθνικης επιλεχτηκε το Καραισκακης..Μηπως θα προτιμουσαν να εχουν αδειες 80000θεσεις αν επελεγαν το ΟΑΚΑ?Η μηπως πιστευουμε οτι με τις εμφανισεις της εθνικης θα γεμιζουν και οι 32000 θεσεις του Καραισκακη?Εμεις ειμαδτε οπαδοι μονο οταν παμε καλα[δηλαδη μσχεδον ποτε]
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Και τωρα αλλη μια φλασια που μου ηρθε[μην φοβαστε το παθαινω συχνα ειμαι ομως ακακη']Καποιοι εβγαιναν και ελεγαν κακως που σαν εδρα της εθνικης επιλεχτηκε το Καραισκακης..Μηπως θα προτιμουσαν να εχουν αδειες 80000θεσεις αν επελεγαν το ΟΑΚΑ?Η μηπως πιστευουμε οτι με τις εμφανισεις της εθνικης θα γεμιζουν και οι 32000 θεσεις του Καραισκακη?Εμεις ειμαδτε οπαδοι μονο οταν παμε καλα[δηλαδη μσχεδον ποτε] ΠΕΣΤΑ!!!!!!!
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 μα ειναι γεγονος οτι θα παραμεινει αδειο...η εθνικη ηταν μια σαπουνοφουσκα που εσκασε...δεν εχουμε ομαδα...εγω απο την εποχη που πηραμε το ευρωπαικο φωναζα οτι ο Ρεχαγκελ ειναι μλ@@ς...οχι βεβαια οτι φταιει μονο ο προπονητης...αλλα μεχρι εδω ηταν η ελλαδα...κοιμηθηκε ο θεος μι φορα,δεν θα ξαναγινει...
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 μα ειναι γεγονος οτι θα παραμεινει αδειο...η εθνικη ηταν μια σαπουνοφουσκα που εσκασε...δεν εχουμε ομαδα...εγω απο την εποχη που πηραμε το ευρωπαικο φωναζα οτι ο Ρεχαγκελ ειναι μλ@@ς...οχι βεβαια οτι φταιει μονο ο προπονητης...αλλα μεχρι εδω ηταν η ελλαδα...κοιμηθηκε ο θεος μι φορα,δεν θα ξαναγινει... Βρε μην υποβαθμίζεις τόσο πολύ την Ελλαδίτσα μας....Που ξέρεις...μπορεί να το ξαναζήσουμε κάποια στιγμή αυτό.... :-D
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Βρε μην υποβαθμίζεις τόσο πολύ την Ελλαδίτσα μας....Που ξέρεις...μπορεί να το ξαναζήσουμε κάποια στιγμή αυτό.... :-D ναι,αν ξανα παιξει ο Ιησους που λεγαμε...Ειδες στα τελευταια φιλικα,αλλα και επισημους αγωνες την ομαδα που να μπορει να πρωταγωνιστησει?
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ειδες στα τελευταια φιλικα,αλλα και επισημους αγωνες την ομαδα που να μπορει να πρωταγωνιστησει? ΟΧΙ.................. :( :( :(
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ΟΧΙ.................. :( :( :( ε τοτε?θα λεμε προσδοκω νικη της εθνικης σε λιγο [ οπως λεμε προσδοκω ανασταση νεκρων....]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.