Akujin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 EKTELESTES, δεν μπορούμε τελικά, σόρι μαν. την επόμενη φορά ίσως. καλό ματσάκι, ελπίζω να βρείτε κι άλλους 2 μέχρι Σαββατο. -δεν υπάρχει πολύ χρόνος δυστυχώς. ο sadead δουλεύει μου είπε και δεν προλαβαίνει να ξεκουραστεί καθόλου κι εγώ θα την κάνω τελικά για Κω αυτές τις μέρες κι έχω ετοιμασίες- cheers
EKTELESTES Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Οκ ρε Ακουτζίν, τι να γίνει, γκαντεμιά, θα κάναμε τρελό χαβαλέ ^^
Nitrous18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 EKTELESTES' date=' δεν μπορούμε τελικά, σόρι μαν.την επόμενη φορά ίσως. καλό ματσάκι, ελπίζω να βρείτε κι άλλους 2 μέχρι Σαββατο. -δεν υπάρχει πολύ χρόνος δυστυχώς. ο sadead δουλεύει μου είπε και δεν προλαβαίνει να ξεκουραστεί καθόλου κι εγώ θα την κάνω τελικά για Κω αυτές τις μέρες κι έχω ετοιμασίες- cheers[/quote'] φιλε αφου θα πας στη κω συνχωρησε, πηγα περσι τρελο νησι περασα τελεια, αμα πατε και αντροπαρεα οπως εμεις τελεια, αν θες πληροφορειες πες μου. ΕΜΕΙΣ θα παμε τελικα? τι θα κανουμε ποσοι μας λοιπουν?
EKTELESTES Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ 2 ΑΤΟΜΑ, Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΛΙΣΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ (!) ΔΗΛ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ Κ ΕΣΕΙΣ
-NetHawk- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ρε 'σεις εαν κανονισετε για σαββατο αυτη την ωρα ειμαι μεσα..Αρκει να 'μαστε 10...Θα πω σε δυο φιλαρακια να δω εαν μπορουν και θα ενημερωσω αυριο..
EKTELESTES Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ρε παιδιά, γι αυτό σας λέω νωρίς να ξέρω! τώρα τι να το κάνουμε, αμα τους πάρω αύριο τηλ για να κλείσω γήπεδο θα το χουν κλέισει άλλοι ήδη ! 4 γήπεδα έχει κ Σάββατο θα χει κίνηση λογικά. Τέσπα, πες όταν ξέρεις Nethawk για να πάρω τηλ να ρωτήσω αν παίζουν γήπεδα!
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Θαναση, λοιπον τελικα για αυτο που σου ειπα δεν ειναι κατι το σοβαρο, οποτε πιστευω θα μπορεσω, αρκει να μην υπαρχει πολυ τρεξιμο, μην παθουμε και τιποτα... αλλα θα σου πω αυριο το απογευμα για σιγουρα, να παω πρωτα στο γιατρο να το τσεκαρω.
Nitrous18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 κλεισε εσυ και αν ειναι το ακυρονουμε δεν ειναι κακο οκ? αλλιως απο 5χ5 γεματα ο κοσμος εδω σε μενα εχει 15 τουλαχιστον. εγω με τους δικους μου ειμαστε 5
EKTELESTES Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 5 εσεις κ μόλις 2-3ς το πολύ εμείς... τέσπα..θα πάρω τώρα τηλ να κλείσω κ βλέπουμε...θα σας πω σε λίγο...
EKTELESTES Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μόλις έκλεισα, Σάββατο 8/7 ( αύριο ) στις 18:00 το απόγευμα, στα Γήπεδα 5χ5 Καρούλια, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ Allou Fun Park στον Ρέντη! Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Nitrous18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ για κανονισουμε ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!! δεν μπορουμε να περιμενουμε ποτε θα σας ερθει η εμπνευση, αν ειναι πειτε να ακυρωθει να κανονισουμε τις δουλειες μας. ΟΚ
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 εγω τελικως δεν θα μπορεσω, Δευτερα εχω επεμβαση απο γιατρο κομμενος ο αθλητισμος για κανα 3μηνο παιδια χιλια συγγνωμη αλλα οπως ειχα πει και στον εκτελεστη, επεσα απο σκαλες πριν λιγες μερες και εχω παθει ζημια στην πλατη
nontasg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 εγω τελικως δεν θα μπορεσω' date=' Δευτερα εχω επεμβαση απο γιατρο κομμενος ο αθλητισμος για κανα 3μηνο παιδια χιλια συγγνωμη αλλα οπως ειχα πει και στον εκτελεστη, επεσα απο σκαλες πριν λιγες μερες και εχω παθει ζημια στην πλατη[/quote'] Περαστικά φίλε.:neutral: :neutral:
EKTELESTES Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 δε πειράζει ωρέ παλικάρι, συμβαίνουν αυτά, ατυχία. Θα ενημερώσω για το τελικό σκορ εδώ + σχολιασμό του Αγώνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.