Προς το περιεχόμενο

Jajah FREE Calls

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mπορεις λιγο να το εξηγησεις τι γινεται? Ενδιαφερον φαινεται το δοκιμασα, αλλα υπαρχει περιπτωση να σε χρεωσει κατι? Αν ναι πως το κανει?

Δημοσ.

Ρε παιδιά το δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις;;;

Ποια είναι η χρέωση για τα κινητά εντός Ελλάδος, ανά λεπτό;

Σίγουρα είναι free ή η κάρτα μας στο τέλος θα τα παίξει;;;

Δημοσ.

Otan pas na kaneis mia klisi kai pata sto Call sou dixnei poso xreonese.

Ego to dokimasa alla einai oligon akrivo apo to voipbuster pou doulevo.

Alla i piotita einai pio kali apo oti katalava

Δημοσ.

και στο ιδιο το http://www.jajah.com εχει ολες τις πληροφοριες που χρειαζεται καποιος για να καταλαβει πως δουλευει το συστημα.απλα διαβαστε τα faqs.

Δημοσ.

Δε χρειάζετα να ρωτάς το ίδιο κάθε 5 λεπτά. Κρυφές χρεώσεις δεν υπάρχουν. Αυτοί σε παίρνουν τηλέφωνο. Κάνω paste ότι έχω γράψει και στη κεντρική σελίδα.

"Μέσα από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις από το σταθερό σας τηλέφωνο σε οποιοδήποτε άλλο σταθερό του Ο.Τ.Ε αστικό και υπεραστικό και το σημαντικότερο, χωρίς καμία χρέωση. Το πλάνο της εταιρείας είναι να παρέχει δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις σε όλο το κόσμο ακόμα και σε κινητά τηλέφωνα μεταξύ των μελών του jajah.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγραφείτε μέλος στην ιστοσελίδα της εταιρείας και να δηλώσετε τρία τηλεφωνικά νούμερα που θέλετε να καλείτε δωρεάν. Θα πρέπει να δοθεί προσοχή στο ότι οι κλήσεις που πραγματοποιούνται δε χρεώνονται μόνο αν τα τηλεφωνικά νούμερα που εμπλέκονται στη κλήση έχουν δηλωθεί στο jajah κατά την εγγραφή οποιουδήποτε μέλους. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει χρέωση 0,020€ που χρεώνεται σε πιστωτική κάρτα που θα δηλώσετε. Για αρχή το jajah σας κάνει δώρο 1.20€. Οι κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα Ελλάδας για την ώρα χρεώνονται ενώ μπορείτε κανονικά να καλείτε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες καθώς και στην Αμερική. Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στον πίνακα χρεώσεων από το παρακάτω link.

Αφού πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, καλείτε το νούμερο που επιθυμείτε και το πρόγραμμα αυτόματα σας ενημερώνει αν υπάρχει χρέωση η αν η κλήση είναι δωρεάν. Αμέσως μόλις πατήσετε το Call, θα κτυπήσει το σταθερό σας τηλέφωνο και μια γυναικεία φωνή θα σας ενημερώσει ότι το jajah σας συνδέει με το τηλέφωνο που επιλέξατε. Η ποιότητα της συνομιλίας είναι πολύ καλή και ελπίζουμε να μείνει έτσι όσο διάστημα θα συνδέονται χρήστες στην υπηρεσία. 'Ενα αρνητικό σημείο που έχουμε εντοπίσει είναι ότι η γραμμή σας δεν ελευθερώνεται άμεσα μετά το τέλος της κλήσης αλλά πρέπει να περιμένετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα."

Δημοσ.

Εγώ εξαρχής είχα εντυπωσιαστεί απο την ποιότητα του Jajah δοκιμάζοντας το πριν απο 1-2 μήνες με τα 5 λεπτά δωρεάν.

Σε θέμα καθυστέρησης δεν έχει καμμία σχέση με Voipbuster (που έχει γίνει πιά τεράστια).

Ενεργοποίησα μέσα απο 3-4 διαφορετικά mail που έχω 6-7 αριθμούς που κάνω το 70-80% των κλήσεων μου κάθε μήνα (σπίτι, πατρικό ,δουλειά ,εξοχικό κ.λ.π) και επίσης είπα σε 3-4 φίλους να κάνουν το ίδιο.

Ετσι τώρα πολύ σπάνια θα χρειαστεί να κάνω κάποιο τηλέφωνο εκτός Jajaη.

Αποτελεί προς το παρόν νομίζω καταπληκτική λύση και μακάρι να παραμείνει δωρεάν, έστω και μόνο για τους registered χρήστες

Δημοσ.

Den prokite na paraminei dorean afto na to xehaseis.

Afti einai i taktiki tous se aftes tis eteries na mazepsoune tzampe kosmo stin arxei kai meta na anevazoune siga siga times.

Etsi xekinise kai to voipbuster kai ola ta sinafi.

Arga i grigora tha xreonei kai to jajah.

Kata ti gnomi mou paei etsi stin arxei na xtipisei to voipbuster kai na pari kosmo logo tis kalis piotitas pou exei.

IDOMEN!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...