virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Αυτό πήγα να σου πω τώρα και με πρόλαβες!!!!! :confused: τα μεγαλα πνευματα συναντιοντε :)
g1annis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πωπω φίλε είναι τέλειο ρε. Αυτές τις πλάγιες γραμμές εσύ τις έκανες ή τις είχε? Καλά έτσι όπως το βλέπω θα το στο αγοράσουν τρελά φράγκα.
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πωπω φίλε είναι τέλειο ρε.Αυτές τις πλάγιες γραμμές εσύ τις έκανες ή τις είχε? Καλά έτσι όπως το βλέπω θα το στο αγοράσουν τρελά φράγκα. πολυ αργει το δεκαευρω...μιας και ειναι trendy σημερα στο φορουμ το ΙΝΚΑ να τον καταγγειλουμε?
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 καλη και η πλακα παιδια,ομως ρωτησα να μου πειτε σε ποιο τμημα του φλιμαρκετ να το ανεβασω και δεν πηρα απαντηση! θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε και σαιτ για συλλεκτες. ευχαρiστω
nontasg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 καλη και η πλακα παιδια' date='ομως ρωτησα να μου πειτε σε ποιο τμημα του φλιμαρκετ να το ανεβασω και δεν πηρα απαντηση!θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε και σαιτ για συλλεκτες. ευχαρiστω[/quote'] Ανέβασέ το κάπου και δώσε μας το link...Εγώ δεν ξέρω να σου πώ κάποιος άλλος ίσως....
dalton666 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Ανέβασέ το κάπου και δώσε μας το link...Εγώ δεν ξέρω να σου πώ κάποιος άλλος ίσως.... εγώ είμαι συλλέκτης. Πόσο το δίνεις
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 oso to dynaton perisotero,to anebazw sto imageshack twra
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 http://img305.imageshack.us/my.php?image=cimg09150fe.jpg
tsakaloutis82 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 δεν είναι και πολύ περίεργο πάντως Θα έλεγα να ποντάρεις περισσότερο σε κανα Σκανδιναβό freak.
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 φιλε dalton666,μου προσφερναν κιολας 250 απο την χρηση ευκαιρια,δε το εδωσα ομως.λεω να το βαλω παρα πολλα να δοκιμασω την τυχη μου
MariaTs. Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Επιτέλους είδαμε το 10εύρο! Αν γράψεις στον γούγλη: δημοπρασίες νομισμάτων, θα βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Ένα απ'τα πρώτα αποτελέσματα είναι κι αυτό εδώ! Αν ήμουν στην θέση σου θα το κρατούσα ως αναμνηστικό! Είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο (θέλω να πιστεύω)!
Steven Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 μην κάνεις βλακείες IKARIWTHS αυτά τα πράγματα κάνουν τρελά λεφτα... τα 250 ευρώ είναι ψίχουλα! Κράτα το και σκέψου πριν το πουλήσεις... Και σε καμία περίπτωση μην το βάλεις σε fleamarket... Χαμένο θα πάει..
virgo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 δεν νομιζω οτι μπορει να πιασει παρα πολλα διοτι δεν φαινεται πολυ εντονα το "λαθος" τουτυπογραφειου...φαινεται περισσοτερο σαν τσαλακωμενο..
nontasg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 δεν νομιζω οτι μπορει να πιασει παρα πολλα διοτι δεν φαινεται πολυ εντονα το "λαθος" τουτυπογραφειου...φαινεται περισσοτερο σαν τσαλακωμενο.. Μπράβο...Και εγώ αυτό πιστεύω....Δεν έχει πασιφανές πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.