Προς το περιεχόμενο

Στραβοτυπωμένο ευρώ

IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πωπω φίλε είναι τέλειο ρε.

Αυτές τις πλάγιες γραμμές εσύ τις έκανες ή τις είχε?

Καλά έτσι όπως το βλέπω θα το στο αγοράσουν τρελά φράγκα.

Δημοσ.
Πωπω φίλε είναι τέλειο ρε.

Αυτές τις πλάγιες γραμμές εσύ τις έκανες ή τις είχε?

Καλά έτσι όπως το βλέπω θα το στο αγοράσουν τρελά φράγκα.

πολυ αργει το δεκαευρω...μιας και ειναι trendy σημερα στο φορουμ το ΙΝΚΑ να τον καταγγειλουμε?

Δημοσ.

καλη και η πλακα παιδια,ομως ρωτησα να μου πειτε σε ποιο τμημα του φλιμαρκετ να το ανεβασω και δεν πηρα απαντηση!

θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε και σαιτ για συλλεκτες.

ευχαρiστω

Δημοσ.
καλη και η πλακα παιδια' date='ομως ρωτησα να μου πειτε σε ποιο τμημα του φλιμαρκετ να το ανεβασω και δεν πηρα απαντηση!

θα ηθελα αν ξερετε να μου πειτε και σαιτ για συλλεκτες.

ευχαρiστω[/quote']

Ανέβασέ το κάπου και δώσε μας το link...Εγώ δεν ξέρω να σου πώ κάποιος άλλος ίσως....

Δημοσ.
Ανέβασέ το κάπου και δώσε μας το link...Εγώ δεν ξέρω να σου πώ κάποιος άλλος ίσως....

εγώ είμαι συλλέκτης. Πόσο το δίνεις

Δημοσ.
:) φιλε dalton666,μου προσφερναν κιολας 250 απο την χρηση ευκαιρια,δε το εδωσα ομως.λεω να το βαλω παρα πολλα να δοκιμασω την τυχη μου
Δημοσ.

Επιτέλους είδαμε το 10εύρο! sport-smiley-5537.gif

Αν γράψεις στον γούγλη: δημοπρασίες νομισμάτων, θα βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Ένα απ'τα πρώτα αποτελέσματα είναι κι αυτό εδώ!

Αν ήμουν στην θέση σου θα το κρατούσα ως αναμνηστικό! Είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο (θέλω να πιστεύω)! boredom.gif

Δημοσ.

μην κάνεις βλακείες IKARIWTHS αυτά τα πράγματα κάνουν τρελά λεφτα... τα 250 ευρώ είναι ψίχουλα! Κράτα το και σκέψου πριν το πουλήσεις... Και σε καμία περίπτωση μην το βάλεις σε fleamarket... Χαμένο θα πάει..

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι μπορει να πιασει παρα πολλα διοτι δεν φαινεται πολυ εντονα το "λαθος" τουτυπογραφειου...φαινεται περισσοτερο σαν τσαλακωμενο..

Δημοσ.
δεν νομιζω οτι μπορει να πιασει παρα πολλα διοτι δεν φαινεται πολυ εντονα το "λαθος" τουτυπογραφειου...φαινεται περισσοτερο σαν τσαλακωμενο..

Μπράβο...Και εγώ αυτό πιστεύω....Δεν έχει πασιφανές πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...