antreas18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Pw..pige poly makria to lost pleon...dld eleos ...PWS TON VRIKAN AUTON ?:p
sheik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Και τοτε ο Man from Tallahassee ποιος ητανε?Εξαλλου και ο τιτλος του επεισοδιου αυτος ηταν.Εγω πιστευω πως για καποιο λογο τον ειχαν ηδη απαγαγει/στρατολογησει.
antreas18 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Nai pragmati..autos afinei na enoithei pws einai...to thema einai pws ton eixan?dld uparxoun xilia erotimata..pws ikseran oti tha tous xreiastei...k.a.Tespa..ta teleutaia 2 epeisodia einai arketa kala me tin enoia oti toulaxiston se kratane se agwnia..
sheik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Φαινεται πως υπαρχει μεγαλυτερο masterplan στο τι κανουν γενικα οι Others και τι χρειαζονταν τους Losties.ΕΛπιζω,οπως ειπε ο Μπεν στον Λοκ,με τον καιρο θα αρχισουμε να καταλαβαινουμε καλυτερα τα πραγματα.
georgeadams Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Υπάρχει βέβαια μια υποψία αυτός τον οποίο παρουσίασαν στον Λοκ ως πατέρα του να μην είναι πραγματικός αλλά να είναι ο "μαγικός καπνός" (σαν τον αδερφό του Έκο πριν από μερικά επεισόδια). Ακόμα υπάρχει και μια διχογνωμία σχετικά με το αν ο Λοκ ανατίναξε τελικά το υποβρύχιο ή αν ήταν κόλπο. Αυτό γιατί όταν πρωτομπήκε στο υποβρύχιο τον έδειξε να ψαχουλεύει περίεργα, και αργότερα λίγο πριν την ανατίναξη τον έδειξε μουσκεμένο. Μήπως "έκρυψε" κάπου το υποβρύχιο και μετά κολύμπησε μέχρι την αποβάθρα και απλώς πυροδότησε τα εκρηκτικά για να τους ρίξει στάχτη στα μάτια? Δεν ξέρω, το μέλλον θα δείξει...
georgepetrou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Αυτό παίζει μόνο αν ήταν στο ναυτικό ο Locke! Ήταν όμως;
GreekCharmed Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Νέο επεισόδιο 3x20: Θα έχει flashback στην δεκαετία του 70. Θα δούμε τον Horace, ένα επιστήμονα-μαθηματικό και την Olivia μια όμορφη δασκάλα δημοτικού σχολείου. Και οι δύο είναι μέσα στον ιδεαλισμό των χιπις. Η Olivia μπορεί να εμφανιστεί και σε άλλα επεισόδια. Διαβάστε παρακάτω μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του ηθοποιού Michael Emerson (Ben) στο site The Trades (σας δίνω τα σημαντικότερα στοιχεία, στο link διαβάστε όλη την συνέντευξη): Aν γίνει flashback για τον χαρακτήρα του Ben, μπορεί και πάλι (όπως και με το flashback της Juliette), να αλλάξει η γνώμη των θεατών. “Θα είναι συνταρακτικό όταν αρχίσουν να ξετυλίγουν την ιστορία του Ben” λέει. “Η όλη κατάσταση στο νησί θα 'φωτιστεί'. Θα πρέπει να φέρουν στο φως πολλά γεγονότα και πολλές επεξηγήσεις.” Όσον αφορά το τι πρέπει να περιμένουν οι θεατές απο ένα τέτοιο flashback, ο Emerson λέει, “Νομίζω υπάρχει υλικό για τον Ben που πλησιάζει. Δεν ξέρω αν θα είναι αυτή την season ή όχι. Δεν έχω δει τίποτα μέχρι τώρα. Ξέρω πάντως οτι το δουλεύουν.” Aποκαλύπτει επίσης πως όσοι ζητάνε απαντήσεις θα χορτάσουν με κάποιες μεγάλες αποκαλύψεις με το τέλος του 3ου κύκλου. “Ξέρω πως ένα σετ ιστοριών που συνδέονται θα φτάσει στο τέλος της στο επεισόδιο που γυρίζουμε τώρα και είναι κάτι πολύ μεγάλο”. Διαβάστε όλη την συνέντευξη εδώ
Konnosgeros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Το πως βρέθηκε εκεί ο μπαμπα-Λοκ θά το μάθουμε κάποτε.Αυτός είναι ο Man from Tallahassee και πιστεύω ότι τον έχουν από αρκετά πιο πριν εκεί.Το νωρίτερο για μένα είναι κάποιες μέρες μέτα από όταν έπεσε το αεροπλάνο.Μπορεί να τον έδειραν και εκείνη τη στιγμή μόνο και μόνο για να τον δεί ο Λοκ έτσι. Για το υποβρύχιο ,παρόλο που του είπε του Λοκ ο Μπεν ότι θα αφήσει τον Τζακ να φύγει με αυτό, δεν νομίζω ότι τον πίστεψε ο Λοκ.Για αυτό και πιστεύω ότι και όντως το διέλυσε.Ζητάει και συγνώμη στο τέλος στον Τζακ. Είδωμεν από εβδομάδα...
capitan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Ακόμα υπάρχει και μια διχογνωμία σχετικά με το αν ο Λοκ ανατίναξε τελικά το υποβρύχιο ή αν ήταν κόλπο. Αυτό γιατί όταν πρωτομπήκε στο υποβρύχιο τον έδειξε να ψαχουλεύει περίεργα, και αργότερα λίγο πριν την ανατίναξη τον έδειξε μουσκεμένο. Μήπως "έκρυψε" κάπου το υποβρύχιο και μετά κολύμπησε μέχρι την αποβάθρα και απλώς πυροδότησε τα εκρηκτικά για να τους ρίξει στάχτη στα μάτια? Δεν ξέρω, το μέλλον θα δείξει... Μάλλον το πας μακριά... Πιθανότατα να έβαλε τα εκρηκτικα στο εξωτερικό μέρος του sub έτσι ώστε να σιγουρέψει την καταστροφή του. Γι αυτό βράχηκε κιόλας... Αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να 'ναι βέβαιος με στο Lost...
koumos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Guys βρηκα κατι πολυυυ ενδιαφερον για τους αριθμους 4 8 15 16 23 42 Προσοχη εγω το θεωρω spoiler οποτε οποιος το δει να το εχει υποψη...
GreekCharmed Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Το video αυτό είναι ψιλοπαλιό αλλά κλασσικό πλέον Πάμε σε spoilers: Τα πρώτα στοιχεία για το επεισόδιο 3x16 One Of Us: Η χαρά για την επιστροφή του Jack στην κατασκήνωση δεν κρατάει πολύ καθώς οι άλλοι επιζώντες βλέπουν να τον συνοδεύει κάποιος απο τους Others. Μια μυστηριώδης αρρώστια καταλαμβάνει την Claire Τα παρακάτω που σας δίνω είναι ΦΗΜΕΣ που αφορούν τον χαρακτήρα του Ben. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτε, όμως όταν υπάρξει κάποια επιβεβαίωση τότε θα γίνει και επίσημα spoiler: O μικρός Benjamin Linus θα κάνει μια εμφάνιση σε ένα μελλοντικό επεισόδιο. Ο ρόλος ακόμα δεν έχει δοθεί, που σημαίνει οτι το επεισόδιο θα παιχτεί σε ενάμιση μήνα, γεγονός που σημαίνει τα εξής: 1. Ο Ben μάλλον θα εμφανιστεί σε flashback κάποιου άλλου χαρακτήρα, δεν το βρίσκουμε όμως πιθανό. 2. Σχεδιάζουν να κάνουν ένα επεισόδιο όλο με flashbacks, όπως το finale του 1ου κύκλου και ο Ben θα είναι ένας απο αυτούς. 3. Ο Ben θα έχει το δικό του επεισόδιο, που είναι και το πιο πιθανό. Source: OGMOG Σημειώστε όμως το εξής: Πριν 2-3 μέρες είχαμε μια συνέντευξη του Michael Emerson (Ben) που έλεγε οτι μέχρι τώρα πιστεύει πως έρχεται κάτι για τον Ben αλλά δεν ξέρει ακόμα αν θα είναι για φέτος ή του χρόνου και πως ακόμα το δουλεύουν. Πάντως αν και όταν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση, θα σας ενημερώσω.
GREGKERKYRA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μάλλον το πας μακριά... Πιθανότατα να έβαλε τα εκρηκτικα στο εξωτερικό μέρος του sub έτσι ώστε να σιγουρέψει την καταστροφή του. Γι αυτό βράχηκε κιόλας...Αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να 'ναι βέβαιος με στο Lost... Δν κρύβεις τόσο εύκολα ένα υποβρύχιο... Και για να το κρύψει θα πρέπει να ξέρει και να το χειρίζεται. Απο την άλλη υπάρχουν πολλά κενά για το αν έχει όντως ανατιναχτεί. Τα subs είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να μην ανατινάζονται/καταστρέφονται απο εξωτερικές εκρήξεις, ακόμα και μέσα να τα έβαλε θα έπρεπε να τα βάλει σε συγκεκριμένο σημείο ώστε να το βυθίσει...
GREGKERKYRA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Guys βρηκα κατι πολυυυ ενδιαφερον για τους αριθμους 4 8 15 16 23 42Προσοχη εγω το θεωρω spoiler οποτε οποιος το δει να το εχει υποψη... H theoria auth exei apodeixtei, kai einai ontws alhthinh. Opws kai to video einai 100% alhthino, to 1962 exei guristei... apo soto_2002 (lost translate man): "O Αλβαρο εξηγεί ότι πίσω στο 1962 όταν δυο υπερδυνάμεις άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους υπήρχε φόβος για πιθανή εξαφάνιση της ανθρωπότητας, όπως ήταν γνωστή έως τότε. Έτσι προσέλαβαν έναν μαθηματικό να δημιουργήσει μια μαθηματική εξίσωση από την οποία θα προέκυπτε η ακριβής ημερομηνία του τέλους του κοσμου. Η εξίσωση Βαλεντζετι. Προφανώς η εξίσωση έχει 6 τιμές "πυρήνων" 4, 8, 15, 16, 23 και 42. Η δουλεία της Dharma είναι να αλλάξει αυτές τις τιμές κάνοντας τρελά πειράματα στο νησί." thn sunexeia kserete pou tha thn breite...
georgeadams Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μάλλον το πας μακριά... Δεν είπα πως συμφωνώ με αυτές τις θεωρίες. Απλά τις είδα και τις ανέφερα κι εδώ. Με τόσα που μας έχουν δείξει μέχρι τώρα, ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.