Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα και το γεγονος οτι η αραχνη ζουσε χωρις φαγητο μεσα στο βαζο για 80 μερες δεν ειναι και οτι πιο λογικο...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kalo htan, prospathise na syndyasei kapoia pragmata apo palia kai na ta kolhsei. Anebike kai h ektimhsh mou sthn nikh, dynamiths to koritsi!!

Anyway an katseis na to ksepsaxniseis pithanon tha breis polles ateloies kai trypes sto shmerino senario, alla as to doume apla os ena diaskedastiko filler. Kai htan kai apo mia entelos diaforetikh optikh gonia kai diaforetiko styl skinothesias as to poume.

BTW o paolo den moiazei poly me ton gael garcia bernal (apo amorres peros, motorcycle diaries..)?? Pantos kai h nikh kai o paolo dosane kalles ermhnies kai tous eixame apoparei sthn arxh, an kai htan lathos ton senariografon pou tous dosane elaxistes atakes kai mas tous gnorisane ousiastika sto epeisodio pou pethenoun O paolos htan poly kalos kai os xerxis sto 300

Δημοσ.

Κορυφαίο επεισόδιο...

Πολύ Αγκάθα Κρίστι μου θύμισε το όλο σκηνικό. ''Γιατί δεν ρώτησαν τον Έβανς'', μου έκανε στο σημείο που δεν κατάλαβαν τι έλεγε αυτήν. Λίγο άσχετο βέβαια σε σχέση με το που μας αφήσαν αλλά εντάξει. Χρειάζονταν κι'αυτό...

Δημοσ.

το επεισόδιο ήταν μια χαρά. αν εξαιρέσεις το ζεύγος των ζώων.

ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ!!!! αν και δεν είμαι πολύ σίγουρος, γιατί στο imdb τους έχει στο cast και για επόμενα επεισόδια. ελπίζω μόνο ως ανάμνηση...

Δημοσ.

Giati mpikan ston kopo na prosthesoun 2 neous xaraktires stin seira apla kai mono gia na tous skotwsoun tautoxrona?

Thelan na mas dwsoun kapoio ithiko didagma?

To episodeio mia xara itan alla tha tairiaze pio polu se kapoia alli seira opws Tales from the crypt i X-Files...

Apla kata tin gnwmi mou itan kapws anousio na mpoune se toso kopo na xanagurisoun oles autes tis skines twn flashback kai ousiastika na min prosferoun tipota neo sto main story... ffs o Paolo mexri kai tous others kai tin mia hatch eide kai den eipe se kanena tipota...

To episodeio itan ena euxaristo tipota...

Δημοσ.

Και εμένα το επεισόδιο μου φάνηκε πολύ καλό! Καταρχήν αμφιβάλλω αν θα πεθάνουν η Nikki και ο Paulo τελικά... Και κατά δεύτερον αποκαλύπτει ότι όλη η φασαρία με τους others έχει γίνει για να πάρει τον Jack ο Ben και να του κάνει την εγχείριση!

Δημοσ.
Giati mpikan ston kopo na prosthesoun 2 neous xaraktires stin seira apla kai mono gia na tous skotwsoun tautoxrona?

Γιατί όπως λέει και η Nicky στην αρχή του επεισοδίου, "we all know what happens to guest stars" ;)

Δημοσ.

Kai giati na mhn mpoun ston kopo guys? h seira den exei thema ton soyer ton giatro kai to an tha nikisoun tous allous ktl. h seira exei thema ths zoes ton anthropon meta to distixima k prhn. Pantos uparxei mia mikrh pithanothta na katanthsh lampsh h seira :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά αυτό το επεισόδιο δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου! Είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω ότι ήταν το καλύτερο filler...

Δημοσ.
Kai giati na mhn mpoun ston kopo guys? h seira den exei thema ton soyer ton giatro kai to an tha nikisoun tous allous ktl. h seira exei thema ths zoes ton anthropon meta to distixima k prhn. Pantos uparxei mia mikrh pithanothta na katanthsh lampsh h seira :D

κι εγώ που νόμιζα ότι έχει θέμα ένα μυστηριώδες νησί...;)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Κορυφαίο επεισόδιο...

Πολύ Αγκάθα Κρίστι μου θύμισε το όλο σκηνικό. ''Γιατί δεν ρώτησαν τον Έβανς'', μου έκανε στο σημείο που δεν κατάλαβαν τι έλεγε αυτήν. Λίγο άσχετο βέβαια σε σχέση με το που μας αφήσαν αλλά εντάξει. Χρειάζονταν κι'αυτό...

Γιατί βρε το έκανες αυτό;! Μου χάλασες το βιβλίο τώρα... Είμαι Αγκάθα Κρίστι φαν και το είχα στη λίστα. Ελπίζω να μην χάλασε εντελώς και να διαβάζεται ακόμα. Ε;

Δημοσ.
κι εγώ που νόμιζα ότι έχει θέμα ένα μυστηριώδες νησί...;)

Λαθος.Το θεμα ειναι οι ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ενος αεροπορικου δυστυχηματος σε ενα "ερημικο" και μυστηριωδες νησι.

3 σαιζον τωρα,γνωριζουμε τα μυστικα του νησιου ΠΑΝΤΑ σε συνδυασμο με δοσεις απο το -δραματικο- παρελθον των πρωταγωνιστων.

Ειναι πρωτα drama,και μετα mystery/sci-fi ή οτι αλλο θες.Εγω ετσι το βλεπω..;-)

Δημοσ.

Ευτυχώς που έβαλες αυτη τη μία λέξη σε άσπρα!Τώρα κανείς δεν θα το καταλάβει το spoiler!!!

Όντως το καλύτερο "γέμισμα" που έχουμε δει στη σειρά.Μας έδωσε και μία καλύτερη εικόνα σε προηγούμενα γεγονότα.Μας το γύρισαν και σε στυλ αστυνομικού θρίλερ.Αφού δεν τους σκότωσε ο μπάτλερ πάλι καλά.

Κορυφαία η τελευταία σκηνή.Έδωσε μια λίγο creepy αίσθηση.

Τώρα το ότι αυτά τα δύο ήξεραν και είδαν τόσα πράγματα,εδικά ο Πάολο ,και δεν είπαν τίποτα λίγο μαλακία.Και δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι πέθαναν,μπορεί να έχουμε καμια ανάσταση ,μέρες που είναι στο επόμενο.Εκτός αν επιβεβαιωθεί η ατάκα της Νίκι για τους γκεστ-σταρ.

Υ.Γ. Σόρρυ και για τη σπόντα αλλά δεν κρατιόμουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...