Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε τώρα σοβαρά μιλάς. Ακόμα και μια σελίδα να γέμιζα με σπόιλερ πάλι δεν θα μπορούσες να υποψιαστείς στο ελάχιστο τι γίνεται σε βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι... Εννοείται ότι διαβάζεται... (και μαμάει κιόλας)! :-P

Thanks man ;)

by the way, έχω λύσει βιβλίο Αγκάθα Κρίστι (μια και μοναδική φορά)

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Thanks man ;)

by the way, έχω λύσει βιβλίο Αγκάθα Κρίστι (μια και μοναδική φορά)

Τώρα βγαίνουμε πολύ εκτός θέματος αλλά έχω διαβάσει κάπου στα 40 βιβλία της Κρίστι και ούτε σε ένα δεν βρήκα τον δολοφόνο. Ξέρεις... Κάθε φορά που το ξεκινούσα και το έφτανα μέχρι την μέση νόμιζα ότι όλα ήταν σε μια τάξη στο μυαλό μου. Στα 3/4 του βιβλίου άρχισε να επικρατεί μια σύγχηση και στις 50 τελευταίες σελίδες διάβαζα σαν μοτεράκι για να δω τι θα πει πάλι ο Πουαρό και θα μας κουφάνει... Ααααχ... ωραίες αναμνήσεις. Ποιο ήταν αυτό που τελικά τον βρήκες?

Δημοσ.

Έγκλημα στο Νείλο (φυσικά ήταν από τα τελευταία που διάβασα και έτσι είχα κάνει λίγο προπόνηση).

Τέλος το offtopic (sorry παιδιά). Ότι άλλο μέσω pm ;)

Δημοσ.
Όχι αυτός πέθανε. Τον έχουμε δει σε νεκροτομείο, και ο Jack τον αναγνώρισε (πρώτη season). Πάει, μας άφησε χρόνους, τα τίναξε τα πέταλα, τέρμα, καπούτ.

Αν τον δούμε ξανά αργότερα στο νησί θα είναι κάποιο τέχνασμα του smoke monster ή κανένας δίδυμος αδελφός.

Μου έχει καρφωθεί η ιδέα οτι ζει δεν ξέρω γιατί . . .

Δημοσ.

Όσον αφορά το νέο επεισόδιο 3x17 Catch-22, σας δίνω την λίστα με τους guest stars:

Guest starring are Sonia Walger as Penny Widmore, Jack Maxwell as Derek, Joanna Bool as Ruth, Andrew Connolly as Brother Campbell, Andrew Trask as older monk and Marsha Thomason as parachutist.

Sneak Peek 2 για το επεισόδιο 3x15 Left Behind

Η επίσημη περίληψη του επεισοδίου 3x17 Catch-22:

O Desmond πείθει τους Charlie, Hurley και Jin για μια πεζοπορία μέσα στην ζούγκλα μετά απο άλλο ένα "μελλοντικό" flash του...αλλά μήπως βάζει επίτηδες τηγ ζωή του Charlie σε κίνδυνο? Εντωμεταξύ, η Kate στρέφεται στον Sawyer που δεν έχει ιδέα τι γίνεται αφού βλέπει τον Jack μόνο του με την Juliet.

Δημοσ.

Ο πατέρας του Τζακ έχει πεθάνει ρε παιδιά.Μην περιμένετε να τον δείτε ζωντανό.Όπως προαναφέρθηκε τον έχουμε δει σε νεκροτομείο να τον αναγνωρίζει ο Τζακ.Εκτός αν μας το γυρίσουν σε πολύ μεταφυσικό και το καπνός μπορεί και ανασταίνει και πτώματα.

Όσο για τις αράχνες που φάγατε κόλλημα αν λιμοκτονούσαν ή όχι, πόσο δύσκολο είναι να τις τάιζε η Νικι από τη μέρα που πέθανε ο Αρζτ και μετά;Τόσο εύκολη εξήγηση που δεν χρείαστηκε καν να μας το πούνε.

Δημοσ.

Καλούτσικο το επεισοδιακι.... Φυσικα δεν τρελάθηκα οπώς δεν τρελαθηκα και με το προηγουμενο....

Anyways, η αλήθεια είναι οτι μου αρέσε αρκετα ο τροπος που ξαναγυρισανε τις σκηνες απο την πρωτη season. Νομίζω οτι γενικα ηταν πολυ εξυπνο και καλογυρισμένο... Αφου σε καποια φάση αναρωτήθηκα "μα ηταν οντως στο νησι απο την αρχη?"

Πάντως γενικα έχω αρχίσει να χάνω το ενδιαφέρον μου στη σειρα αφου μετα τα εκνευριστικως ηληθια επεισοδια με την κινέζα γκομενα και το φορτηγάκι, σταματησε για μενα το ατελειωτο suspense που υπηρχε σε καθε σκηνη των προηγούμενων επεισοδιων... Μα έλεος ποοοοσο θα το τραβηξουν! Ελεος!

We should campaign against global warming, war and FILLERS!!!

Δημοσ.

3x15 Left Behind Canadian Trailer

Επίσης...

Το κανάλι ABC άλλαξε στην λίστα των guest stars για το επεισόδιο 3x17 Catch-22 το όνομα της Marsha Thomason και απο αλεξιπτωτίστρια έγινε Naomi. Ακόμα απο μια spoiler συζήτηση με ένα μέλος απο το The Fuselage, η naomi αυτή πρέπει να έχει σχέση με το food drop που είδαμε στον 2ο κύκλο και μας λένε οτι το food drop αυτό δεν έγινε απο αεροπλάνο αλλά απο κάτι άλλο στον ουρανό..οπότε λογικά αν το πάρουμε...η Naomi είναι της Dharma Initiative και έχει καθήκοντα τροφοδοσίας για το νησί....αλλά μήπως ο τίτλος Catch-22 αναφέρεται στο οτι η Naomi έχει τον κωδικό 22 στο Dharma Food Protocol...και στο επεισόδιο αυτό πιάνεται απο τους Losties?

Δημοσ.

Συμφωνω για τα εκνευριστικως ηλιθια επεισοδια με την κινεζα και τον Βαν-ακι του Χερλυ,αλλα τα επεισοδια απο κει και μετα(οπως και τα 3χ7 και 3χ8 ) τα βρισκω τρομερα και εχουν επαναφερει την αγωνια....

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το επεισοδιο με τον Desmond ητανε πολυ μαματο! Αλλα anyways δεν ξερω τι έχω πάθει, ισως επειδη με χαλασανε απιστευτα τα 2 αυτα επεισοδια με το βανακι και το μ****κι να έχασα την τρελη πορωση μου!

Please θέλω να με επαναφέρετε!!:smile: lol

Δημοσ.

Η κλασσική ώρα μας με την εβδομαδιαία περιγραφή του αποψινού επεισοδίου 3x15 Left Behind:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η περιγραφή είναι πολύ λεπτομερής και όποιος δεν θέλει να μάθει τι θα γίνει ας μην προχωρήσει παρακάτω.

O Hurley κάνει τον Sawyer να πιστέψει πως πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά και να γίνει καλός αλλιώς θα τον διώξουν. Ο Saywer το χάβει και προσπαθεί ψαρεύοντας, κυνηγώντας και δίνει και μια κουβέρτα στην Claire για το μωρό. Ο Hurley το κάνει αυτό επειδή τώρα όλοι κοιτάνε τον Sawyer σαν αρχηγό. Είναι ο επόμενος προφανής αρχηγός καθώς οι άλλοι υποψήφιοι είναι φυλακισμένοι. Η Juliet λιώνει την Kate στο ξύλο. Η Κate κρύβεται πίσω απο την κεντρική πόρτα και προσπαθεί να χτυπήσει την Juliet με την στέκα του μπιλιάρδου καθώς της έφερνε ένα σάντουιτς. Ο Locke μπαίνει στο δωμάτιο της Kate για να χαιρετήσει και να πει πως φεύγει με τους άλλους. Λέει..τους είπα καλά λόγια για σένα και τους είπα οτι είσαι καλό άτομο. Μετά όμως μου είπανε τι έχεις κάνει.

Kate flashbacks: Η Kate προσπαθεί να επικοινωνήσει με την μητέρα της και να την ρωτήσει γιατί την κατέδωσε. Τελικά την βοηθάει η κοπέλα του Sawyers (απο το επεισόδιο The Long Con). Η κοπέλα αυτή λέει στην Kate πως είναι έγκυος απο τον ίδιο τύπο που την κορόιδεψε.

Αργότερα βλέπουμε τους Others να ρίχνουν κάποιο αέριο στην Kate, αυτή λιποθυμάει και ξυπνάει στην ζούγκλα δεμένη με χειροπέδες με την Juliet που είναι λιπόθυμη. Η Kate ρωτάει γιατί είναι δεμένες και η Juliet απαντάει πως στον Ben αρέσουν τα παιχνίδια. Ο καβγάς στο trailer γίνεται γιατί η Juliet κατηγορεί την Kate που γύρισε και έτσι κατέστρεψε την ευκαιρία του Jack να φύγει μια και καλή απο το νησί. Κατά την διάρκεια τοθ καβγά, η Kate εξαρθρώνει τον ώμο της Juliet και τότε τσουπ...εμφανίζεται το τέρας (ωραία ώρα βρήκε). Η Kate αρπάζει την Juliet, τρέχουν και κρύβονται στα δέντρα. Το τέρας τις πλησιάζει. (εμείς βλέπουμε απο την οπτική γωνία του τέρατος). Βλέπει την Juliet, βγάζει μετά κάτι φωτεινές λάμψεις και φεύγει (τι αυτό ήτανε??). Η Juliet το παίζει χαζή και ρωτάει την Kate αν είναι ασφαλές για να βγούνε απο την κρυψώνα τους. Η Kate όμως δεν πιστεύει πως είναι εδώ 3 χρόνια και δεν το έχει δει ποτέ. Μετά η Juliet λέει στην Kate ότι ράγισε την καρδιά του Jack και πως είδε το video με τον Sawyer. Η Kate βάζει τον ώμο της στην θέση του και κοιμούνται για λίγο. Συνεχίζουν την πεζοπορία τους. Ξανακούνε το τέρας και η Kate τρέχει μαζί με την Juliette. Φτάνουν στην περιοχή που μοιάζει με τον φράχτη που σκότωσε τον Patchy. Η Kate λέει πως δεν μπορούν να περάσουν η Juliet όμως επιμένει και λέει πως είναι κλειστό. Η Kate δεν αφήνει να την τραβήξει η Juliet, αυτή όμως βγάζει ένα κλειδί απο την πίσω τσέπη της, λύνει τις χειροπέδες, τρέχει σε έναν απο τους πυλώνες και αρχίζει να βάζει νούμερα σε ένα panel και προειδοποιεί την Kate οτι καλύτερα να πάει απο την άλλη μεριά του φράχτη. Βλέπουμε πως το τέρας πλησιάζει, χτυπάει πάνω στο αόρατο φράγμα των πυλώνων και μάλλον πέφτει κάτω. Η Juliet λέει πως δεν ξέρουν τι είναι το τέρας, αλλά ξέρουμε πως δεν του αρέσει και πολύ ο φράχτης. Η Kate την αγριοκοιτάζει και της λέει είχες το κλειδί τόσο καιρο? Η Juliet ζητάει συγγνώμη και λέει πως οι άνθρωποί της την άφησαν πίσω. Πίστευα λέει οτι θα τα πηγαίναμε καλύτερα αν νόμιζες πως είμασταν μαζί σε αυτό. Πάνε πίσω στα σπίτια η Juliet λέει πως ο Sayid είναι σε ένα απο αυτά και πρέπει να πάει να πάρει τον Jack. Η Kate πάει εκεί που έπαιζε πιάνο ο Jack και είναι αναίσθητος στον διάδρομο. Αρκετά δοχεία είναι στον διάδρομο. Τον ξυπνάει, του λέει τι συνέβη και ζητάει συγγνώμη που δεν μπόρεσε να φύγει απο το νησί. Ο Jack ρωτάει αν έφυγε και η Juliet? Φεύγουν και την βρίσκουν έξω με μια τσάντα. Έρχεται ο Sayid λέει στον Jack πως πήρανε όλα τα όπλα και δεν άφησαν τίποτα πίσω. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε λέει ο Jack είναι να πάμε πίσω στην κατασκήνωσή μας και ξεκινάει να περπατάει μαζί με την Juliet. Ο Sayid λέει πως αυτή δεν θα έρθει μαζί μας. Nαι θα έρθει Sayid. Γιατί? Γιατί την άφησαν πίσω. Ο Sayid κοιτάει απλά την Kate.

Για το flashback της Kate:

Βλέπουμε το αμάξι της να χαλάει καθώς περιμένει σε ένα βενζινάδικο και κάτι τύποι τσακώνονται με το κορίτσι απο την απατεωνιά του Sawyer. H κοπέλα δοκιμάζει το κόλπο του Sawyer με τα κοσμήματα, η Kate επεμβαίνει και λέει ο πατέρας μου είχε κοσμηματοπωλείο και καταλαβαίνω πως αυτά είναι αυθεντικά και αγοράζει κάποια. Οι τύποι φεύγουν και παίρνει πίσω τα λεφτά της. Η κοπέλα λέει πως κατάλαβε πως δεν ήθελε να φωνάξουν οι τύποι τους μπάτσους. Θα σε πάω κάπου λέει αν με κεράσεις ένα ποτό. Τελικά λέει η μία τα μυστικά της στην άλλη και ξέρουν και οι δύο πότε λέει η μία ψέμματα. Η κοπέλα προσπαθεί να μιλήσει με την μητέρα της Kate εκ μέρους της αλλά ο σερίφης την περιμένει στο σπίτι της μαμάς της για να την συλλάβει. Στο τέλος του flashback η Kate λέει στην κοπέλα να καταδώσει τον Sawyer.

Δημοσ.

αρκετά καλό το επεισόδιο. το μόνο που έλειπε ήταν το κλασικό, πολλά υποσχόμενο τέλος.

ίσως τέτοιου είδους φινάλε να τα κρατάνε για τα μέτρια επεισόδια :P

το όλο στόρυ με τον sawyer στην αρχή μου φάνηκε κάπως, αλλά τελικά δε χαλάει τη ροή του επεισοδίου. μάλλο το αντίθετο, τονίζει τα όσα ενδιαφέροντα γίνονται στην άλλη μεριά του νησιού.

μπόλικο "καπνοτέρας" και κυνηγητό, κρίμα που η juliette δεν ξέρει τι είναι(ή τελοσπάντων έτσι είπε στην kate). τουλάχιστον μάθαμε ότι δε γουστάρει το "φράχτη"(το πεδίο).

περίεργος είμαι πού πηγαίνουν οι others με το locke και τα παράτησαν όλα έτσι πίσω τους(εκτός κι αν έχει δωθεί κανα hint στο προηγούμενο επεισόδιο και δεν το θυμάμαι)

και τέλος, η καλύτερη σκηνή, στην αρχή του επεισοδίου, όπου η juliette σαπίζει την kate. βέβαια αργότερα αντιστράφηκαν οι ρόλοι αλλά ήταν ψιλοαναμενόμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...