greekboy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 re pedia san poli arga dn ine to 7 february??apo aurio arxizo na blepo heroes paralila me LOST..elpizo na min me epireasi to heroes oste na stamatiso to LOST:p
anthony_88 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δεν το νομιζω να διακοψεις το LOST. Moωο και μονο απο περιεργεια θα συνεχιζεις!!
Exoskeletor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 7 febrouariou erxonte ta nea epeisodia? toso makria? ti eine ayto to heroes? kalo?
isabelle Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 paidia deite t nea vinteakia st abc.com! o jack pernaei kala i pernage gt d nomizo n nai paron! t koukli p einai!
sheik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 7 febrouariou erxonte ta nea epeisodia? toso makria?ti eine ayto to heroes? kalo? To Ηeroes ειναι μια παρα πολυ καλη σειρα που ξεκινησε φετος και εχουν παιχτει 11 επεισοδια μεχρι τωρα.Εχει να κανει με συνηθισμενους ανθρωπους,που αποκτουν υπερφυσικες δυναμεις κλπ.Ειναι παρα πολυ καλη,εγω απο σειρες βλεπω Lost και Heroes ενω πριν λιγο καιρο τελειωσα το Alias. Προσωπικα,βαζω το Lost πρωτο ενω για τη 2η θεση δυσκολευομαι να απαντησω///:mrgreen:
anthony_88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 http://www.tv.com/lost/show/24313/summary.html?tag=topten;title;6 To promotional trailer του επομενου επεισοδιου. Στο δεξι μερος της σελιδας...
vlachaquito Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 7 febrouariou erxonte ta nea epeisodia? toso makria?ti eine ayto to heroes? kalo? to heroes einai makran h kalyterh fetinh xronia...poly kalyterh apo to lost
polaki Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Το heroes και εγω το κατεβασα μολις σημερα, ενα τεραστειο τορρεντ με τα 11 επισοδια σε High definition. Προσωπικά, επειδη ειμαι στρατο και εχω απειρο ελευθερο χρονο οταν ειμαι μεσα εχω δει σε 5 μηνες CSI Season 1+2 και εχω ξεκινήσει την 3, την βλεπω αραιά και που. Lost ότι έχει παιχτεί 24 Season 1 (το ειχα δει, αλλα ηθελα να μπω στο κλιμα για την 2) 24 Season 2 (στη μέση, αυτες της μερες ξεκίνησα) Prison Break ότι έχει παιχτεί, και όπως είπα ξεκιναω το Ηeroes.. Το Lost θα συνεχίζω να το βλέπω, οκ μου αρέσει, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι το έχουν @*&&@@ εντελώς. Δηλαδή πλέον ίσα που δεν βλέπεται. Η μια ανατροπη μετα την άλλη, σε λίγο θα σφυρίξουν και πεναλτι. Απτα πιο ακυρα ειναι ο καπνός, και καλύτερα να μην υπήρχε. Δεν ξέρω αν το σενάριο είναι ετοιμο εδω και καιρό μέχρι το τέλος της σειράς, αλλά αν δεν δωσουν μια ΤΡΕΛΗ εξήγηση θα εκτεθούν χοντρά, γιατί ειναι εντελως ακυρος. Προσωπικά το έχω βαρεθεί και δεν θα με χάλαγε καθόλου να τελειώνε στην 3 σεζόν να πηγαίναμε όλοι σπίτια μας. Δειτε και λίγο prison break, μακράν καλύτερο (αν και έχει και αυτό απίστευτα ψέματα).
polaki Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Θα προλάβουν τον Θείο ωστε να μην τα παίρνουμε από τον Θείο και να τα βλέπουμε στην TV απευθείας; Καλή κίνηση απο το Filmnet πάντως. LOL, καλη κινηση οντως! Αν και εγω θα εξακολουθήσω να κατεβάζω την τεράστεια high definition έκδοση για να τη βλεπω, και τις 350άρες για να τη συλλογή..
StRatiGos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Προσωπικά, επειδη ειμαι στρατο και εχω απειρο ελευθερο χρονο οταν ειμαι μεσα εχω δει σε 5 μηνες CSI Season 1+2 και εχω ξεκινήσει την 3, την βλεπω αραιά και που. Lost ότι έχει παιχτεί 24 Season 1 (το ειχα δει, αλλα ηθελα να μπω στο κλιμα για την 2) 24 Season 2 (στη μέση, αυτες της μερες ξεκίνησα) Prison Break ότι έχει παιχτεί, και όπως είπα ξεκιναω το Ηeroes.. LOL ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΑ...
sheik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 2 νεα trailers... http://www.youtube.com/watch?v=Dcm6FaHiL4U Πολυ εντυπωσιακα,αλλα οπως παντα,ας περιμενουμε να δουμε και ας μην εντυπωσιαζομαστε απο τωρα.Ανεκαθεν τα τρεηλερ ολων των σειρων φτιαχνονται ωστε να προκαλουν εντυπωση.
isabelle Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 neo videaki!!!!!!!!! olokliri skini!!!! http://www.youtube.com/watch?v=zkvZ0PmFgrE&NR
sheik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Guys διαβασα οτι απο μερα σε μερα ειναι πολυ πιθανο να ανεβει στο θειο το νεο επεισοδιο,αρκετα πιο πριν δηλαδη απο τις 7 φλεβαρη λογω διαρροης(οπως με το 24)... Αμα βρειτε τιποτα,σφυριξτε...
avenger Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Ιt's payback time τρέμετε others!!!!! Y.Γ Just kidding είναι απο την νέα ταινία του Tarantino
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.