Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα δεν ηταν και οτι καλυτερο.

Αλλα φαντασου για να το αποφυγουν,να ελεγε η Τζουλιετ "μονο αν τον σκοτωσει ελικοπτερο"...

Τοτε τι θα κανανε ? :P:p

Πολυ ομορφη η σκηνη με την αρτηρια του Μπεν και την Κεητ να λεει την ιστορια που της δηιγηθηκε ο Τζακ στο 1ο επεισοδιο.Ωραιος παραλληλισμος.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Εμένα η φάση με το λεωφορείο μου θύμισε τον γκαντέμη τον Χέρλι... ελπίζω μόνο να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα εξήγηση για όλες αυτές τις "συμπτώσεις"...

Δημοσ.

τι να συζητήσουμε ακριβώς? όντως θύμιζε το κουρδιστό πορτοκάλι αλλά έχει καθιερωθεί οι σκηνές πλύσης εγκεφάλου να'ναι έτσι.

Δημοσ.

e pos ti na syzhthsoume, afou afhsane kapoies atakes/mynhmata na fanoun. Ego as poume den kathomai na psakso ti mynhmata mporei na nai, alla synithos os aythn thn wra mporei na kykloforoun 50 theories sta diafora forum gia ti kanane ston klark

Δημοσ.

ααα, αν το εννοείς έτσι καλώς. απλά έτσι όπως το'πες νόμιζα ότι αναφερόσουν μόνο στην ομοιότητα.

όντως κι εγώ είμαι περίεργος τι του έκαναν και για ποιο λόγο.

Δημοσ.
Εμένα η φάση με το λεωφορείο μου θύμισε τον γκαντέμη τον Χέρλι... ελπίζω μόνο να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα εξήγηση για όλες αυτές τις "συμπτώσεις"...

Erm....

Δεν ειπαμε πως αυτο το σκηνικο ηταν ΣΤΗΜΕΝΟ?Τι να εξηγησουν εδω?:-?

Οσο για το room 23,δεν ξερω.Το κουρδιστο πορτοκαλι δεν το εχω δει.Ισως του καναν πλυση εγκεφαλου.Ισως αυτος ειναι ο τροπος να τους παιρνουν με το μερος τους.

Αν θυμασαι,σε ενα απο τα τελευταια επεισοδια της 2ης σαιζον,η κ.Κλου ειχε πει στον Γουωλτ(οταν ειπε στον Μαικλ οτι "δεν ειναι αυτοι που δειχνουν) "Θες να σε παω παλι στο δωματιο???" και ο Γουωλτ σωπασε αμεσως.Μαλλον το ιδιο δωματιο εννουσε.

Δημοσ.

Οσον αφορά αυτό που είπε ο Sheik

3. Και εγώ είμαι σίγουρος οτι η Alex είναι η κόρη της γαλλίδας.Ξέρουμε αν η γαλλίδα έφτασε έγγυος στο νησί;Γιατί αν όχι ,τότε ο μπαμπάς μπορεί πράγματι να είναι ο Ben.

Kαι για τη σκηνή με το

λεωφορείο ,είναι κατι που λέει πολύ κοσμός.Τι να έλεγε να πέσει μετεωριτης να τον κόψει στη μέση.Και δεν πιστεύω οτι είναι τελείως τυχαίο.Είναι από τις γνωστές "συμπτώσεις" της σειράς.Είδωμεν

Δημοσ.
Οσον αφορά αυτό που είπε ο Sheik

3. Και εγώ είμαι σίγουρος οτι η Alex είναι η κόρη της γαλλίδας.Ξέρουμε αν η γαλλίδα έφτασε έγγυος στο νησί;Γιατί αν όχι ,τότε ο μπαμπάς μπορεί πράγματι να είναι ο Ben.

Kαι για τη σκηνή με το

λεωφορείο ,είναι κατι που λέει πολύ κοσμός.Τι να έλεγε να πέσει μετεωριτης να τον κόψει στη μέση.Και δεν πιστεύω οτι είναι τελείως τυχαίο.Είναι από τις γνωστές "συμπτώσεις" της σειράς.Είδωμεν

Για την Ρουσσω ξερουμε οτι εφτασε εγγυος στο νησι ή(επειδη δε θυμαμαι πολυ καλα) μολις ειχε γεννησει,οποτε την πηραν βρεφος.Δεν χρειαστηκαν οποτε ουτε καν πλυση εγκεφαλου.Αυτους τους γονεις γνωρισε,αυτους ξερει.

Οσο για το λεωφορειο δεν μπορω να καταλαβω γιατι το βαζετε σαν συμπτωση?Για μενα εκανε ΚΡΑΑΑΑ οτι ηταν στημενο το σκηνικο.

Δειτε τον Ηθαν στην αρχη του επεισοδιου να περπαταει στο διαδρομο και να χαιρετα την Τζουλι.Φαινοταν οτι την παρακολουθουσαν καιρο.(ισως και να ηταν και μεσα στο δωματιο με την αδερφη της,κανεις δεν ξερει).Επισης,το γεγονος οτι πηγε στο νεκροτομειο ο Αλπερτ και της ξαναεκανε την προταση φωναζε απο μακρυα.Μου πεταξε και ενα "δεν θυμαμαι καν να το ειπες αυτο για το λεωφορειο" για ξεκαρφωμα.Επισης το "ειμαστε πολυ σχολαστικοι οταν ενδιαφερομαστε για καποιον" το ιδιο μαρτυρουσε.Ηξεραν οτι ο πρωην της δεν θα την αφηνε να παει και απλα....τον σκοτωσαν.Θα μου πεις μπορουσαν να τον σκοτωσουν απλα,και οχι κανοντας πραξη την "ευχη" της Τζουλι.

Τι να κανουμε,lost ειναι αυτο.

• Members
Δημοσ.
Erm....

Δεν ειπαμε πως αυτο το σκηνικο ηταν ΣΤΗΜΕΝΟ?Τι να εξηγησουν εδω?:-?

Το ξέρω ότι φαίνεται πως είναι στημένο, αλλά παραείναι αναληθοφανές. Ακόμα κι αν την είχε στήσει κάπου το λεωφορείο και περίμενε τον τύπο να βγει στο δρόμο, πάλι δύσκολα θα τον πετύχαινε (θέλει τρομερό συγχρονισμό όσο να ναι). Αν ήθελαν να τον σκοτώσουν γιατί να μη διαλέξουν μια πιο "ήσυχη" και ασφαλή μέθοδο (αν θέλεις να σκοτώσεις κάποιον δεν αφήνεις τόσα πράγματα στην τύχη); Πιο πολύ μου μοιάζει με τις συμπτώσεις που συνέβαιναν στον Χέρλι και επίσης δεν έχουν εξηγηθεί ακόμα. Πιστεύω πως ο τρόπος με τον οποίο στήθηκε το ατύχημα θα είναι παρόμοιος με τον τρόπο με τον οποίο ακολουθούσε τον Χέρλι η κακοδαιμονία.

Δημοσ.

Μπορει κι ετσι να ειναι.Αν κι εγω,εξακολουθω να πιστευω το στησιμο.Υπερβολικα υποπτη συμπεριφορα του Αλμπερτ και του Ηθαν.

Δημοσ.

koitakse blepoume to lost etsi?? kai exoume katalabei oti polla pragmata aiorountai, alla enountai alla yponouountai, alla emfanizontai apithana, yperfysika h den ksero go ti. Nai legane oti tipota den einai yperfysiko, alla nomizo oti me auta pou blepoume sthn seira den mporei kapoios na to yposthrizei akoma auto.

Opote

leo oti h skhnh me to leoforoio den moiazei me enan odhgo parkarismeno na perimenei me tis ores pote tha perasei o allos ton dromo, ALLA oso koufo kai an akougete oti h julliet thelise na xtypithei o antras ths apo leoforeio kai etsi egine! Den htan symptosh, htan prostagh, den htan sthmeno atyxhma, htan san na kinousan dynameis gia na ginei to atyxhma auto. Koufo nai, lost blepoume eipame. Skepsou ton walt na rixnei to pouli sto tzami kai na pethenei sta prota epeisodia, skepsou iptamena synefa kapnou pou skotonoun anthropous...ktlp.

Peri ben os patera ths alex. H russeu otan blepei ton ben (tote pou eixe pagideutei sto dentro) oute leei oti einai o pateras tou paidiou mou, oute einai o arxhgos tous, oute fenete na polygnorizei poios einai. Isos bebaia den ithele na to deiksei. To pithanotero einai oti klepsane thn alex apo mikrh kai emathe ton ben os patera ths.

Peri room 23. Anaferete enas Jacob. Legete oti Jacob sthn biblo einai pateras tou benjamin. Ara mporei na nai pateras tou ben. Alloi lene oti mporei na einai o monofthalmos pou xame dei se mia kamera apo to hatch parokolouthishs.

Telos enoxlhtiko oti pezoun to idio xarti me thn juliet kai ton jack. Kai stous dyo yposxetai o ben oti tha tous afhsei na fygoun apo to nhsi kai oi dyo ton pisteuoun les kai einai aksios empistosynhs. Mia wra rotouse o jack thn juliet ti ths eipe kai apogohteutika entelos otan ths eipe oti tha thn afhne na fygei.

Na prostheso to skhniko pou h tzouliet eno exei zhthsei apo ton tzak na faei ton ben, meta ta gyrizei kai paei kontra ston tzak me apotelsma aytos na thn dinei stegna kai ayth na arneitai oti zhthse ton thanato toy ben. Arketa perirgh stash apo thn juliet. Ousiastika prokalese ton jack na thn dosei

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον φίλτατο Tzino σε αυτά που είπε:

1.Σίγουρα ο Ηθαν και ο άλλος θα κάνανε τα πάντα για να πάει μαζί τους η τζούλιετ αλλά ο΄χι οτι είχαν και στημένο λεωφορείο να περιμένει.Είναι απο τα "περίεργα" του Lost.

2.Σε αυτό που λες για τον Μπεν έχεις δίκιο,τώρα το θυμήθηκα.

Τέλος για 'οτι την αφήνει να φύγει μας δείχνει ότι δεν είναι ακριβώς με τη θέληση της εκεί.Ούτε πρέπει να είναι τόσο ψηλά στην ιεραρχία όσο έδειχνε.Ακόμα και ο Ηθαν φαίνεται να πηγαινοέρχεται νησί-αμερική

Δημοσ.

re paidia sovarologeite oti to leoforeio htan sthmeno?? o antrhopos den prolavainei na pathsei podi sthn asfalto kai pernaei to leoforeio me 100 kai ton kanei lioma!!!ti kinhthra eixe, brabus rocket?? :D

kai ego san thn gantemia tou harley thn kovo...

oso gia to romm 23, nai miazei sto portokali, alla eipame kai to leoforeio emoize sto final destination, ti na kanoume :D

me thn alex pantos poly mperdemena ta pragmata..mallon thn kovo gia plysh egefalou...o ben den mporei na einai o father...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...