Jastonas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Looooooooooolll! Ωωωωωωωωω χριστέ μουυυυυυυ!! Έλεος! Δεν φτανει που οι τύποι έμφανιστηκαν απο το πουθένα (πως ταχα μου δηθεν δεν τους είχαμε προσεξει γιατι δεν συμμετείχαν σε τίποτα ή κρυβόντουσαν πίσω απο την κάμερα lol) και είναι τελείως άκυροι πρέπει να υποστούμε και χαζοflashback τους!: Παιδία watch out major filler on the horizon!!! Ω Καλά είσαι... θα είναι απαράδεκτο επισόδειο, ίσως χειρότερο από αυτό που περιέγραψα με την σερβιέτα:ρ ... το οποίο μπορεί τελικά να είναι season finale για cliffhanger καλό!
sheik Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δε συμφωνω. Το ιδιο γινεται και με την Ροουζ,τον Μπερναρντ και το ιδιο εγινε περιπου και με τον Αρζτ. Ειδικα με τον Αρζτ,τον ξεπεταξαν ακομη πιο αχαρα,ενω ηταν ολοφανερο οτι θα πεθαινε μεσα σε 2,αντε 3 επεισοδια. Επισης την Ροουζ,την ειδαμε στα πρωτα επεισοδια,μετα καμια 10αρια επεισοδια μετα κ.ο.κ ενω στη 3η σαιζον δεν φανηκε καθολου.Επειδη απο οτι φαινεται Νικι και Παολο θα παιζουν μαλλον πιο σημαντικο ρολο απο τον...Αρζτ,ους εβαλαν να πουν 1-2 ατακες στην αρχη της 3ης σαιζον,καμια 5-6 ακομα στα επομενα 10 επεισοδια ωστε και καλα να τους συνηθισουμε και οταν μας δειξουν το φλασμπακ τους απο το νησι να μην πουμε "απο που ξεφυτρωσαν αυτοι και βλεπουμε και φλασμπακ τους". Αυτο που με παρηγορει εμενα ειναι οτι το φλασμπακ θα ειναι απο το νησι,που σημαινει κατι ενδιαφερον θα ειναι και ειμαι βεβαιος οτι οταν τους εισηγαγαν ειχαν σιγουρα ενα σχεδιο στον οριζοντα το οποιο ακομα δεν το εχουμε δει.
fits13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ti lost re paidia kathiste kai deite kamia seira poy na axizei opws heroes kai prison break....
Freakster Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ti lost re paidia kathiste kai deite kamia seira poy na axizei opws heroes kai prison break.... Χρονια πολλα.
sheik Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ti lost re paidia kathiste kai deite kamia seira poy na axizei opws heroes kai prison break.... Τωρα εγω ο καημενος ΠΩΣ να σε αντιμετωπισω οταν παραθετεις τετοια πληθωρα ισχυρων επιχειρηματων....ε? Παρεπιπτοντως,βλεπουμε και σειρες που αξιζουν,οπως heroes,αλλα επειδη ο ανθρωπος απο παντα ειναι λιγακι ηλιθιος,ζωον και μαζοχιστης,βλεπουμε και Lost.Τι να κανουμε...
Greg7vas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια εγω πιστευω πως κατι θα βρουν απο το φλασμπακ να μπαλωσουν τη παρουσια Νικι-Παουλο. Δεν αποκλειεται να τους βαλουν να εχουν καμια ικανοτητα να ενσωματωνονται σε καποιο κοινωνικο συνολο χωρις να γινονται αντιληπτοι η τιποτα αλλο αναλογικα τραγικο...
psyhakias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 ο κα#$@#$ ο μαικλ που χαθηκε?δεν θα επρεπε να δειξουν τι απεγεινε?μας τα ειχε πρηξει σε ολη την δευτερη περιοδο με τον γιο του και τωρα τιποτα
sheik Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Του χρονου παλι Μαικλ.Βασικα μακαρι να ψοφησε,και να δειξουν απλα τον Γουωλτ να φτανει κολυμπωντας εξουθενωμενος στην ακτη,να ψελλιζει "My dad....help him..." και μετα να πεθαινει κι αυτος.
john1987 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μου αρεσει που τον βριζατε,και τωρα σας λειπει!! λολ Παντως,αναμενω εναγωνιως το flashback του Locke και του Jack.
Blader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δε συμφωνω.Το ιδιο γινεται και με την Ροουζ,τον Μπερναρντ και το ιδιο εγινε περιπου και με τον Αρζτ. Ειδικα με τον Αρζτ,τον ξεπεταξαν ακομη πιο αχαρα,ενω ηταν ολοφανερο οτι θα πεθαινε μεσα σε 2,αντε 3 επεισοδια. Επισης την Ροουζ,την ειδαμε στα πρωτα επεισοδια,μετα καμια 10αρια επεισοδια μετα κ.ο.κ ενω στη 3η σαιζον δεν φανηκε καθολου.Επειδη απο οτι φαινεται Νικι και Παολο θα παιζουν μαλλον πιο σημαντικο ρολο απο τον...Αρζτ,ους εβαλαν να πουν 1-2 ατακες στην αρχη της 3ης σαιζον,καμια 5-6 ακομα στα επομενα 10 επεισοδια ωστε και καλα να τους συνηθισουμε και οταν μας δειξουν το φλασμπακ τους απο το νησι να μην πουμε "απο που ξεφυτρωσαν αυτοι και βλεπουμε και φλασμπακ τους". Αυτο που με παρηγορει εμενα ειναι οτι το φλασμπακ θα ειναι απο το νησι,που σημαινει κατι ενδιαφερον θα ειναι και ειμαι βεβαιος οτι οταν τους εισηγαγαν ειχαν σιγουρα ενα σχεδιο στον οριζοντα το οποιο ακομα δεν το εχουμε δει. Ίσως το οτι το flashback τους θα είναι απο το νησί να αποτελεί κάποια παρηγοριά, αλλά και πάλι για κάποιον λόγο (Βλ.3χ10) πιστέυω οτι και αυτό θα είναι filler. Την ίδια γνώμη έχω και για το επεισόδιο της Rose το οποίο και αυτό εκτος απο το γεγονος οτι η ιδια θεραπευτηκε και αυτη στο νησι με μαγικό τροπο δεν είχε καμία αλλη σημασία αφου μετα εξαφανίστηκε και αυτή και ο Bernard. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να μας τους δείξουν (κι ας μην συμμετέχουν) γιατι έτσι "φωνάζει" οτι "τους βαλαμε για να συμπληρωσουμε 24 επεισόδια!!!")
GreekCharmed Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Το 3χ14 ειναι Νικι-Παουλο.Δεν νομιζω πως ειναι αυτο. Μαλλον για το 3χ15 αναφερονται τα σποιλερς. Ναι sorry το διόρθωσα... O ηθοποιός Ian Sommerhalder (Boone) απο την επιτυχημένη ξένη σειρά Lost, κατάφερε να κερδίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για μια νέα ξένη τηλεοπτική σειρά στο κανάλι Sky One που θα βασίζεται στην ζωή και στις περιπέτειες του ερευνητή-ταξιδευτή Marko Polo. Mια behind the scenes σκηνή απο το αυριανό επεισόδιο 3x13 The Man From Talahassee Απο την στήλη της Kristin στο Ε! Entertainment με κάποια στοιχεία για την επόμενη season, τους background χαρακτήρες και το μέλλον του Charlie: H σειρά βεβαίως και θα επιστρέψει του χρόνου αλλά με στυλ "24" δηλαδή θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο με 22 συνεχόμενα επεισόδια χωρίς διακοπές και επαναλήψεις. Όσον αφορά τους background χαρακτήρες, Rose Bernard κλπ δεν εμφανίζονται γιατί δουλεύουν και σε άλλα projects. O Charlie απο ότι ακούγεται θα πεθάνει αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε το πότε και το αν είναι τελικά σίγουρο. Oι πρώτες promo φωτό απο το αυριανό επεισόδιο 3x13 The Man From Talahassee
sheik Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Ξενερωσα. Το Lost δεν ειναι σειρα που μπορει κανεις να περιμενει 8 ολοκληρους μηνες για να δει τη συνεχεια.Αν γινει του χρονου οντως σαν το 24,δηλαδη ξεκινωντας Γεναρη,θα ειναι καταστροφικο.Κανεις δε θα μεινει να βλεπει. Εδω 2-3 μηνες διακοπτεται και ολοι τρελενονται και ξεχναν πραγματα σημαντικα κλπ,φαντασου 8 μηνες αναμονης. Καλυτερα να γινει οπως φετος ή εν αναγκη οπως το Heroes που χωριστηκε σε ματσακια επεισοδιων 8-7-7 καπως ετσι,με 1 μηνα κενο αναμεσα.Καλυτερο θα ειναι.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Απλα να σημειωσω 3 επισοδεια για απεξαρτηση και ειμαι καλα, πλεον ανετα δεν βλέπω ΟΥΤΕ το επομενο...Το καλοκαιρακι ολα μαζι
psyhakias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ειδα πριν λιγο το πρωτελευταιο επεισοδειο "77" και ειναι εκνευριστικο που παρουσιαζουν τον λοκ σαν τον πανιβλακα τις υποθεσης σε μια φαση μου θυμησε το χαζο χομπιτ απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων:evil:
sheik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Οντως τον παρουσιαζουν ως πανιβλακα,αλλα θα δεις στο επομενο αλλα και στο επεισοδιο της Τεταρτης,πως εχει το δικο του σχεδιο για οσα κανει.(κατι που ηδη εχει αρχισει να κανει απο τη 1η σαιζον).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.