GreekCharmed Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Σας δίνω αναλυτική περιγραφή του αποψινού επεισοδίου 3x13 The Man From Talahassee με ότι θα συμβεί απόψε. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στο επεισόδιο, μην προχωρήσετε παρακάτω. Πάμε λοιπόν... Ο Locke προσπαθεί να πάρει επίδομα ανικανότητας επειδή έχει κατάθλιψη αλλά τον απορίπτουν. Στο σπίτι του εμφανίζεται μια μέρα ο Peter Talbot. Η μητέρα του Talbot γνώρισε έναν άντρα πριν 2 μήνες, τον ερωτεύτηκε τρελά αλλά ο Peter δεν τον εμπιστεύεται. Αυτός ο άντρας είναι ο πατέρας του Locke. Ο Talbon ρωτάει τον Locke για το νεφρό και ο Locke λέει πως του το έδωσε ανώνυμα. Ο Locke βρίσκει τον πατέρα του με την αρραβωνιαστικά του σε ένα ανθοπωλείο να κανονίζουν τα του γάμου. Του λέει πως τον βρήκε ο Talbot και πως καλά θα κάνει να σταματήσει το σχέδιο του με τον ψεύτικο γάμο αλλιώς θα τον καρφώσει. Ο πατέρας του λέει ΟΚ. Το FBI πάει στον Locke για τον Talbob, αυτός τους λέει δεν τον ξέρω. Οι Talbot έχουν περιουσία 200 εκατομ. Του λένε πως είναι νεκρός και πως βρήκανε το όνομά του στην τσέπη του. Ο Locke πάει στο σπίτι που μένει ο πατέρας του τώρα και τον ρωτάει αν τον σκότωσε. Αυτός ορκίζεται πως δεν είναι δολοφόνος και πως απλά ήθελε λεφτά αλλά η γυναίκα ακύρωσε τον γάμο μόλις έμαθε για τον θάνατο του γιού της. John- She called of the wedding? Cooper- Yes? John- If I call her thatʼs what sheʼll say? Cooper- The phones right there? Picks up the phone John- Whatʼs the number? Ο πατέρας του τον πετάει απο το παράθυρο του 8ου ορόφου. Ο Locke σπάει την πλάτη του. Το FBI και ο Locke είναι στο νοσοκομείο. Του λένε πως ο πατέρας του μετά το γεγονός εξαφανίστηκε και μπορεί να βρίσκεται παντού. Μπαίνει ο νοσοκόμος και τον αναγκάζει να κάτσει στο αναπηρικό καροτσάκι, φεύγει απο το δωμάτιο και ο Locke κλαίει. Ο Jack παίζει ποδόσφαιρο και η Juliet πάει κοντά του και του λέει κάτι. Πάνε προς το κτίριο, βγαίνει ο Ben με το καροτσάκι και δίνουν τα χέρια με τον Jack. Η Danielle εξαφανίζεται καθώς παρακολουθούν. Ο Sayid αναρωτιέται αν ο Jack θέλει να τον σώσουν. Η Kate δεν φεύγει χωρίς αυτό. Ο Locke προτείνει να περιμένουν μέχρι να σκοτεινιάσει και να βρει τον Jack μόνος του, αν θέλει να φύγει θα τον βοηθήσουμε λέει. Σκοτεινιάζει και ο Sayid προσέχει μπροστά, η Kate προχωράει και ο Locke προσέχει πίσω, ή έτσι νομίζουμε. Η Kate βλέπει τον Jack να παίζει πιάνο, αυτός της φωνάζει να φύγει γιατί τον παρακολουθούν. Οι πόρτες ανοίγουν και πιάνουν την Kate ενώ έχουν ήδη τον Sayid. Ο Jack φωνάζει να μην της κάνουν κακό. Ο Ben ακούει κάποιον ανοίγει το φως βλέπει τον Locke στο δωμάτιό του. Μην πυροβολήσεις John θα σου πω που είναι ο Jack. Δεν ήρθα για τον Jack ήρθα για το υποβρύχιο. Η Alex μπαίνει μέσα ο Locke την αρπάζει και ακούνε τον Tom. Ο Locke την κλείνει σε μια ντουλάπα. Ο Tom λέει στον Ben για τους Sayid και Kate. Φέρε μου τον άντρα απο το Tallahassee, του λέει και φεύγουν. Ο Locke λέει στην Alex να φέρει την τσάντα του και την στέλνει ο Ben. Ο Ben είχε ζητήσει να κάτσει σε αναπηρικό καροτσάκι, θέλει την αξιοπρέπειά του. Ξέρω πως βρήκες τα εκρηκτικά και πως θέλεις να ανατινάξεις το υποβρύχιο. Ξέρω πως κατέληξες, του λέει, στο καροτσάκι. Ben- Did it hurt? Locke- I felt my back break, what do you think? Η Kate προσπαθεί να ελευθερωθεί όταν μπαίνει ο Tom και λέει στον Jack πρόσεχε τι λες και του δείχνει το αυτί του. Υποννοεί πως το δωμάτιο έχει κοριούς. Κάνουν ψιλή κουβεντούλα. Ο Jack της λέει πως οι άλλοι και τα παιδιά είναι ασφαλή. Η Kate ρωτάει αν είναι τώρα πια μαζί τους. Με κανέναν δεν είμαι, έκανα μια συμφωνία για να πάω σπίτι το πρωί με το υποβρύχιο και θα φέρω βοήθεια. Θα γυρίσω για σένα Kate λέει και φεύγει. Ο Ben λέει πως του ήταν δύσκολο να μην μιλήσει για την ανικανότητα του Locke να περπατήσει όταν ήταν στην καταπακτή. Ben-Was it immediate as soon as you crashed you got the feeling back? Locke-Yes. Locke-Your wondering why you havenʼt healed yet? In fact how did you get sick in the first place? Η Alex φέρνει την τσάντα και πάει κοντά στον Sayid που της λέει μοιάζεις στην μητέρα σου. Η μητέρα μου είναι νεκρή, του λέει. Είμαι σίγουρος πως αυτό σου είπανε, της λέει. Ben: Αν ανατινάξεις το υποβρύχιο θα έχω μεγάλο πρόβλημα με τους δικούς μου, θέλουν να είναι εδώ αλλά θέλουν να νοιώθουν πως μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν. Αν το ανατινάξεις, αυτή η ψευδαίσθηση θα εξαφανιστεί. Επέλεξες να μείνεις εδώ, σκέψου John. Μπορώ να σου δείξω πράγματα που θέλεις να δεις. Απίστευτα πράγματα για το νησί αυτό. Να στο δώσω να το καταλάβεις. Φαντάσου ένα κουτί...ξέρεις απο κουτιά ε? Κάπου στο νησί υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κουτί και έχει μέσα οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, οτιδήποτε ήθελες στην ζωή σου και όταν ανοίξεις το κουτί εκεί θα είναι όλα. Τι λες John? Λέω πως ελπίζω το κουτί να είναι πολύ μεγάλο για να φανταστείς ένα νέο υποβρύχιο. Γιατί είσαι τόσο θυμωμένος John? Επειδή κλέβεις, έρχεσαι και φεύγεις όποτε θες, έχεις όπλα και ρεύμα. Δεν σου αξίζει να είσαι στο νησί. Αν ήξερες τι ήταν αυτό το νησί, δεν θα είχες το χτεσινό κοτόπουλο στο ψυγείο σου. (ε?? τι λέει εδώ καλέ??) Ο Ben του λέει εδώ γεννήθηκα και ο Locke είναι εδώ 80 μέρες. Πως το ξέρω? Επειδή εσύ είσαι σε καροτσάκι και εγώ όχι. Ο Ben λέει στον Locke για την συμφωνία που έκανε με τον Jack. Η Alex οδηγεί τον Locke στο υποβρύχιο και του λέει ο πατέρας μου σε κοροιδεύει, σε κάνει να πιστεύεις πως αυτό είναι δική σου ιδέα αλλά είναι δική του. Ο Locke λέει θα το έχω υπόψιν μου. Της ζητάει συγγνώμη που την χρησιμοποίησε και πάει στην προβλήτα για να ανατινάξει το υποβρύχιο. Η Danielle κρυμμένη στους θάμνους παρακολουθεί αλλά δεν έρχεται σε επαφή. Ο Jack και η Juliet πάνε να δουν τον Ben, ο Jack του ζητάει να αφήσει ελεύθερους τους φίλους του. Θα τους αφήσω μόλις φύγεις απο το νησί, έχεις τον λόγο μου. Η Juliette λέει ευχαριστώ που τήρησες την υπόσχεσή σου Ben. Οι Jack, Juliet και κάποιοι άλλοι συναντούν τον Locke στην προβλήτα ενώ είναι έτοιμοι να φύγουν. Ο Jack τον ρωτάει τι κάνει εκεί και ο Locke απαντάει, συγγνώμη Jack. Jack- Sorry for what? BOΟΟΟOM Το υποβρύχιο είναι κομμάτια και ο Jack τα έχει πάρει άγρια. Περνάνε χειροπέδες στον Locke και τον βάζουν σε ένα δωμάτιο που μοιάζει με λέβητα. Ο άντρας που 'στρατολόγησε' την Juliette και τον Ben ανοίγει την πόρτα. Locke- Δεν είναι ανάγκη να κάνεις πως είσαι απογοητευμένος. Ξέρω πως ήθελες να ανατινάξω το υποβρύχιο. Ο Ben λέει στον 'στρατολόγο' να του βγάλει τις χειροπέδες. Θυμάσαι όταν μου είπες πως κλέβω? Ποτέ δεν ήθελε να αφήσει τον Jack και την Juliette γιατί ήταν ένα σημάδι αδυναμίας και αποτυχίας αλλά και δεν μπορούσε να αθετήσει την υπόσχεσή του και να τους σκοτώσει επειδή αυτό θα ήταν κλεψιά και δεν θα ασκούσε πια δύναμη πάνω στους άλλους. Και τότε ήρθε περπατώντας μέσα απο την ζούγκλα και έκανες το όνειρό μου πραγματικότητα. Δεν θα αρχίσεις πάλι να μου λες για το μαγικό κουτί ε? (Aκολουθεί το σημαντικό spoiler όποιος θέλει να το διαβάσει, ας μαρκάρει την περιοχή) Όχι John θα σου δείξω τι βγήκε απο το κουτί. Όταν σε ρώτησα αν σε πόνεσε όταν έπεσες, δεν εννοούσα σωματικό πόνο. Πως ένοιωσες που ο πατέρας σου προσπάθησε να σε σκοτώσει? Locke- Θέλεις να μάθεις αν με πλήγωσε? Ben- Ξέρω οτι φοβάσαι. Γιαυτό δεν θέλεις να βγεις απο την κρυψώνα σου, εδώ είναι το μοναδικό μέρος που δεν θα σε βρει ποτέ. Έχεις ένα είδος 'κοινωνίας' με το νησί John και αυτό σε κάνει πολύ ξεχωριστό. Θέλω να σε βοηθήσω. Locke- Γιατί? Ben- Επειδή εγώ είμαι σε καροτσάκι και εσύ όχι. Είσαι έτοιμος να δεις τι ήταν μέσα στο κουτί? Ο πατέρας του Locke βρίσκεται δεμένος σε μια καρέκλα με ταινία στο στόμα του. Locke- Μπαμπά? Ακόμα, και άλλα spoilers: Ο Paulo θα πεθάνει απο πυροβολισμό στο κεφάλι Aπο το τελευταίο Lost podcast: The Nikki and Paulo episode will be a good one and they confirm the title is called Exposé, with an accent We will learn more about Locke's motivations Is Mikhail really dead? The Others didn't know or had limited knowledge about the Swan station We are not done with Dharma by a long shot.
Blader Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ξενερωσα.Το Lost δεν ειναι σειρα που μπορει κανεις να περιμενει 8 ολοκληρους μηνες για να δει τη συνεχεια.Αν γινει του χρονου οντως σαν το 24,δηλαδη ξεκινωντας Γεναρη,θα ειναι καταστροφικο.Κανεις δε θα μεινει να βλεπει. Εδω 2-3 μηνες διακοπτεται και ολοι τρελενονται και ξεχναν πραγματα σημαντικα κλπ,φαντασου 8 μηνες αναμονης. Καλυτερα να γινει οπως φετος ή εν αναγκη οπως το Heroes που χωριστηκε σε ματσακια επεισοδιων 8-7-7 καπως ετσι,με 1 μηνα κενο αναμεσα.Καλυτερο θα ειναι. Πιστέυω οτι καλύτερα να ξεκινήσει μια και καλή το Γενάρη παρά να μας δειχνουν "ματσάκια" γιατι θα μας σπάσει τα νεύρα... Βέβαια, η αλήθεια είναι οτι τα μισά θα τα χουμε ξεχάσει μεχρι να ξαναρχίσει..αλλα..τεσπα.
Konnosgeros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ειδα πριν λιγο το πρωτελευταιο επεισοδειο "77" και ειναι εκνευριστικο που παρουσιαζουν τον λοκ σαν τον πανιβλακα τις υποθεσηςσε μια φαση μου θυμησε το χαζο χομπιτ απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων:evil: Δεν πιστεύω ότι τον παρουσιάζουν και πανίβλακα.Απεναντίας είναι από τους πιο και καλά ξύπνιους καθώς είναι μέσα σε όλες τις καταστάσεις και ήταν από τους πρώτους που προσαρμόστηγκαν στη ζωή στο νησί και βοήθησε και τους άλλους. Απλώς έχει τα κολλήματα τα πνευματικά, ότι το νησί έχει μυστικά και ότι υπάρχει κάποοις λόγος που βρέθηκε εκεί και ότι περπατάει πάλι.Πιστεύει πολύ εύκολα σε οτιδήποτε του δώσει ενα σημάδι. Όσον αφορά το επεισόδιο Νικι-Παολο και εγώ για filler το βλέπω αλλά ίσως να αποκαλυφθούν και κάποια πράγματα.Και σίγουρα θα έχει καλό τέλος.Όσο πιο ξενέρωτο επεισόδιο τόσο πιο πολύ θα μας αφήσει μαλάκες στο τέλος για να περιμένουμε τη συνέχεια.
GreekCharmed Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Όσον αφορά το επεισόδιο Νικι-Παολο και εγώ για filler το βλέπω αλλά ίσως να αποκαλυφθούν και κάποια πράγματα.Και σίγουρα θα έχει καλό τέλος.Όσο πιο ξενέρωτο επεισόδιο τόσο πιο πολύ θα μας αφήσει μαλάκες στο τέλος για να περιμένουμε τη συνέχεια. Σύμφωβα με το τελευταίο podcast στο επεισόδιο 3x14 Expose με Nikki και Paulo θα απαντηθεί μια μεγάλη μυθολογική απορία οπότε πιστεύω έχουν τον σκοπό τους και αυτοί 2 ΑΟL clips απο το σημερινό επεισόδιο
DimitRi_Del Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Emena ta paizei o media player classic, exw k-lite codecs.
georgepetrou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Κούραση... Ειδικά αν σκεφτείτε ότι σε 12 ώρες maximum θα έχουμε το κανονικό επεισόδιο στα "χέρια" μας!
the_end Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 πολύ ωραίο επεισόδιο. το flashback κορυφή. και επιτέλους αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό με τα γιγάντια χάμστερ
KaizerSoze Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Apla na shmeiwsw pws epese sta 12,5, to 24 anevike sta 12,4 to blepw na peftei katw apo to 24... edit: sorry an to exoun xanapei, apla apo to 8 kai meta exw kopsei na to vlepw, tha ta dw to kalokairi, kai den thelw na faw kana spoiler koitwntas proigoumena posts
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 ti itan afto re paidia....pira lsd kai den to ksero?
GreekCharmed Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 3x14 Expose trailer Και νέα spoilers για το 3x14 Expose: Ο Ethan τοποθέτησε μια συσκευή ελέγχου στην Claire όταν την είχε όμηρο. Οι Οthers μπορούν να την ενεργοποιήσουν και να την κάνουν άρρωστη. Η Juliet πάει στην κατασκήνωση των Losties για να θεραπεύσει την Claire. Οι Paulo & Nikki αρχίσουν να ψάχνουν για διαμάντια στο νησί και βρίσκουν αράχνες που όταν σε δαγκώνουν προκαλούν παράλυση. H Nikki το ξέρει αυτό απο τον καθηγητή της που είναι ο ίδιος τύπος που ανατινάχτηκε απο τον δυναμίτη (o Artz?). Τελικά βρίσκουν διαμάντια και κάπως η Nikki κάνει μια αράχνη να δαγκώσει τον Paulo. Κατά λάθος όμως την δαγκώνουν και την ίδια. Όταν τους βρίσκουν, υποθέτουν πως είναι νεκροί και θάβονται ζωντανοί. Η αδερφή της Juliet με τον καρκίνο υποτίθεται πως θα θεραπευόταν απο τον Henry Gale. Για τώρα φαίνεται πως ο Jack γίνεται ένας απο τους Οthers
sheik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Apla na shmeiwsw pws epese sta 12,5, to 24 anevike sta 12,4 to blepw na peftei katw apo to 24... ????Πειραζει που δεν καταλαβα τι θελεις να πεις...? :mrgreen:
tzinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 mallon ta ratings enoei se pososto viewers gia to 24 kai to lost. To lost exei pesei se 12.5 (ekatomyria?? kai apo poso?) kai to 24 exei paei se 12.4 BTW to epeisodiaki bazo na to do tora, elpizo na nai kalo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.