Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μήπως το δεύτερο μισό της τρίτης σεζόν γ...άει και δέρνει;!

Εγώ γουστάρω τρελά πάντως!

Δημοσ.
Μήπως το δεύτερο μισό της τρίτης σεζόν γ...άει και δέρνει;!

Εγώ γουστάρω τρελά πάντως!

ontos molis ida to episodeio kai ontos g@maei!!!!!exeis dikio meta to episodeio me to amaksi ta episodeia einai SUPER!!!!

perimeno na do ti tha kanei o Locke kai pos vrethike eki o peteras tou!!dn ksero giati alla exo tin entiposi oti tha ton arxisei stis grigores:-P

Δημοσ.

Φοβερο το episode παιδες...

Ενα δεν μπορω να καταλαβω

Ποιο ειναι το κινητρο του Locke να καταστρεψει το υποβρυχιο πριν να φυγει ο Τζακ??Αφου ετσι κι αλλιως δε θα επεστρεφε.Δηλαδη,ελεος,μην ξεφυγει κανεις απο το κωλονησο,τους θελει ολους να μεινουν...Στο κατω κατω γιατι να το καταστρεψει in the first place?Στο κωλονησο δε θα μπορουσε να μεινει ετσι κι αλλιως?Τον αναγκαζει κανεις να φυγει??

Πολυ μου την εσπασε η συμπεριφορα του.Ενταξει,ειναι τραγικη η ιστορια του,αλλα στερει και απο τους losties τη δυνατοτητα να φυγουν...

Ο Locke επαιξε πολυ καλα,αλλα για μενα ο Ben εκλεψε την παρασταση.Φοβερος.

Δημοσ.

Τρέλα επεισόδιο. Κατα την γνώμη μου έχουν αρχίσει να παίρνουν και μια σειρά τα πράγματα. Όχι ότι δίνουν απαντήσεις αλλά έχουν μια σειρά. Πολύ σπαστικός ο Λόκ. Τις βλακείες του πληρώνουν όλοι...

Δημοσ.
Τις βλακείες του πληρώνουν όλοι...

Έχω αρχίσει πλέον να αμφιβάλλω αν πρόκειται για απλά βλακείες........

Δημοσ.

πολύ καλό επεισόδειο με αρκετά καλούς διαλόγους μεταξύ Λοκ κ Μπεν.

γέλασα πολύ με την απάντηση στο ερώτημα για το ρεύμα. φάνηκε πολύ γρήγορη και αυθόρμητη.

ο Μπεν μαρέσει πολύ σαν ηθοποιός και του ταιριάζει πολύ ο ρόλος.

ο Λοκ νομίζω γενικά δεν πάει τον Τζακ δε ξέρω γιατί ίσως μάθουμε αργότερα

δε νομίζω πως είναι γενικά για να μην φύγουν απ το νησί, αν ήταν δεν θα έπρεπε να είχε κάνει κάτι να μην φύγουν με την σχεδία ο "where-is-my-son"?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια που μιλάγαμε για αγαπημένες σκηνές, εμένα είναι η πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου της δεύτερης σεζόν, όπου βλέπουμε τον Ντέσμοντ και γενικά ένα "κανονικό" σπίτι και εκεί που έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι ότι βλέπεις κάποιο flashback και ότι είσαι στον πραγματικό κόσμο, ακούγεται ο κρότος και βλέπεις τους Λοκ και σία να κοιτάνε μέσα στην καταπακτή. Η πιο "what the f" σκηνή για μένα μέχρι τώρα (εκτός αν ξεχνάω κάποια).

Δημοσ.

Τρομερο επεισοδιο.Τα 3 τελευταια μ'αρεσαν παρα πολυ.Εμεινα μ......ς με το τελος του επεισοδιου.Ενα πραγμα με χαλασε και αυτο ηταν η σκηνη με τον Λοκ οπου επεσε απο τον 6ο οροφο και επεζησε.Καλυτερα να ειχαν δειξει κατι αλλο.

ΥΓ:Ο Ben ειναι μακραν ο καλυτερος ηθοποιος σ'αυτην τη σειρα.

Δημοσ.

Και ο Λοκ σκιζει.

Βασικα ολοι καλοι μου φαινονται εμενα :P

Εκει με τον πατερα του Τζον που τον ριχνει εμεινα :o

Το τελος μου φανηκε παρατραβηγμενο. Σιγα μην τον εβγαλαν και απο το καπελο.

Δημοσ.

Τον ειχαν ηδη εκει για καποιο λογο προφανως απο πολυ πιο πριν.

Εξαλλου,οταν ο Μπεν ειπε "φερτε μου τον αντρα απο το Ταλαχασι" εννοουσε μαλλον αυτον...

Δημοσ.
Τον ειχαν ηδη εκει για καποιο λογο προφανως απο πολυ πιο πριν.

Εξαλλου,οταν ο Μπεν ειπε "φερτε μου τον αντρα απο το Ταλαχασι" εννοουσε μαλλον αυτον...

dn nomizo,ama ton eixan idi ekei giati ixe tosa traumata...dn mas exoun deiksei oti autoi vasanizoun...apo kamia sintrivi tha ine kai autos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...