Mystirios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Το δα σ'ένα άλλο φόρουμ και είχε γέλιο Έχει ως εξής : Πετάς κάτι στον επόμενο αυτός το αποφεύγει η το εισπράττει και πετάει κάτι άλλο στον επόμενο κτλ κτλ and the story goes... Αμα μπει και φαντασία στη μέση βγάζει γέλιο Π.χ Εγώ : *Πετάει μία μπανανόφλουδα στον επόμενο* Επόμενος : *τρώει σούπα , τσαντίζεται , πιάνει μια πέτρα και τη πετάει στον επόμενο * Επόμενος : *τρώει τη πέτρα στο κεφάλι μπλα μπλα μπλα...* Κάνω την αρχή *Παίρνει 5 μέτρα φόρα , και σουτάρει με εξωτερικό προς τον επόμενο*
blueviper Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ...πιάνει ό,τι στο καλό του σούταρε ο προηγούμενος, πηγαίνει στον ογκολόγο του, αφαιρεί το προχωρημένο και σε μετάσταση καρκίνωμα και το σφηνώνει στα σωθικά του επόμενου μαζί με την κατάρα του.
djskoufos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μετα ο επομενος περνει την καταρα,την βαζει στην Samara και την πεταει μεσα σε ενα πολυ πολυ βαθυ πηγαδι...Επεισης της πεταει και μια πετρα στο κεφαλι για να ειναι σιγουρος πως δεν θα ξαναβγει,με τις γνωστες σε ολους μας επιπτωσεις...
Kandinsky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ...μεταπτώσεις και αναστατώσεις, αλλά αυτή βγαίνει, θαρρείς σαν απ' το "RING", μακρυμαλλούσα παραμορφωμένη, και πάει προς τον επόμενο και πάνω του ξερνάει, ένα αρουραίο ψόφιο που μόλις είχε φάει...
danton Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 επειδή ο επόμενος είναι κινέζος λιγουρεύεται τον φρέσκοπεθαμένο αρουραίο και τον κάνει τηγανιτό με ελιές Πεκίνου και μακαρόνια Σανγκάης. Πάει γρήγορα γρήγορα να φάει τη λιχουδιά του αλλά γλιστράει και φεύγει το πιάτο για τον επόμενο...
MsquitoPrincess Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ...που ήταν ανθρωποφάγος.Σκοτώνει λοιπόν την πιο ζουμερή και λαχταριστή γυναίκα του χωριού και αφού την ψήνει την βάζει στο πιάτο του.H γυναίκα όμως ήταν έγγυος.Έτσι,πριν την φάει,την ξεγεννάει και πετάει το μωρό στον επόμενο...
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 που θυσιαζει το μωρο στον Οντιν και περνει το τελετουργικο σφυρι του Θορ και το πεταει στον επομενο
MariaTs. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πιάνω το πολυπόθητο σφυρί του Θορ και το κρατάω για πάρτη μου και πετάω στον επόμενο μια τσάπα (έχω κάτι ζαρζαβατικά ασκάλιστα)!
sniper_206 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ο επόμενος που πιάνει την τσάπα την στέλνει στο διάολο και πετάει ένα φτυάρι ότι πρέπει για θάψιμο...
MariaTs. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Mμμ, καλά! Πιάνω το φτυάρι και πετάω μια 19άρα οθόνη υπολογιστή που μου πιάνει τον χώρο και είναι κι ασήκωτη!
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πιάνω την οθόνη,την κρατάω για να βλέπω ταινίες και πετάω το στερεοφωνικο μου που εχει χαλάσει...
Goddess Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Και το στερεοφωνικό δεν θα μου λείψει καθόλου, το έμαθε όμως η πεθερά μου και θέλει να έρθει να μου βάλει μυαλό γι'αυτά που κάνω...
MariaTs. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Οπότε... πετάμε την πεθερά απ'τον τρένο... (να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός)!
sniper_206 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πέφτει πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του επόμενου ο οποίος τη βάζει στο πορτμπαγκάζ και πετάει έξω τη ρεζέρβα...
djskoufos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πιανω την ρεζερβα και την κανω κονσερβα (την πεταω πολυ μακρια),και παει στου Allien την φτερνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.