NeuroN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΟΙ!!! τι χάνετε την ώρα σας μιλώντας για dota? μπείτε να παίξουμε
predator Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 παιδια αυτο το παιχνιδι ειναι expansion? τι ακριβως πρεπει να κανω για να το εγκαταστησω? το επαιξα σε ενα νετ καφε και μου αρεσε και λεω να προπονηθω στο σπιτι. κατι ακουσα πως πρεπει να κατεβασω bots για να παιξω,Online δεν παιζει?
ntinos19 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Πρέπει να αγοράσεις το πακετο που ειναι αυτο εδω. Θα μπεις στο battlenet να κανεις τα update που χριάζεται για το map. Πήγεναι στο www.getdota.com και κατέβασε το last map και βάλτο στο c:/progam files/warcraft III/maps/Download/ ή στο c:/program files/warcraft III/maps/frozen throne/scenario. απόσο θυμάμε υπάρχει μόνο ενα map με bots αλλά δεν θυμάμε πος λεγόταν. και σε αυτο το site θα βρεις και άλλα maps να παίξεις
predator Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 σε ευχαριστω. τελικα καταφερα να το παιξω το παιχνιδι. μηπως ξερεις αν γινεται να μεγαλωσω την αναλυση? παει μονο μεχρι 1280x1024 και θελω να το παω στην native της οθονης μου που ειναι 1680x1050.
ntinos19 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δεν έτηχε να το ψάξω, δεν έχω τόσο μεγάλη οθόνη στο PC όστε να το κοιτάξω αλλά βρήκα αυτό εδώ .
predator Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 ευχαριστω για το Link αλλα δυστυχως δεν επιασε το κολπο!
Nayagio_gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μια ερςτηση.Που πας να κανεις καριερα με zeus και sniper
red7genius Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μια ερςτηση.Που πας να κανεις καριερα με zeus και sniper Σε χαλανε ε?
Dark_Sage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 και οι 2 ενα hook και ενα ulti του Pudge ειναι στο early game... Ψωμιά και τα δυο... Και αν feedareis early game... αντε τρέχα να ντυθείς μετά... βλέπω Ζευς με κανα προβατακι μόνο στο lvl 25 και sniper με κανα but... Καλοί ήρωες αν παίζεις λίγο καιρό dota... μετα βλέπεις πως υπάρχουν δεκάδες καλύτεροι ήρωες
sotstorm7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 δεν υπαρχει η εκφραση καλυτερος παιχτης στη δοτα.ο καθε ηρωας εχει και τον αντιηρωα του.απο εκει και περα ειναι θεμα στρατηγικης,τροπος παιχνιδου και εμπειρια.οπως επισης και ηρωες που ειναι καλοι early game και ηρωες καλοι στο late game.Π.χ ο διας ειναι πολυ καλος για αρχη,εμποδιζει τον αντιπαλο να φαρμαρει κτλπ αλλα late game ειναι gtp καθως τα σπελλ του εχουν ελαχιστο dmg..
@P3tr0s@ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 εγω 2 παιχτες ξερω οτι θεριζουν ο admiral prooudmore και balanar που τιν νυχτα δεν χωνεται οι παιχτες τα σπανε αν τους ανεβασεις και παρεις καλα items χωνεις στην σειρα 2-3 ατομα
panos1994 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 εγω 2 παιχτες ξερω οτι θεριζουν ο admiral prooudmore και balanar που τιν νυχτα δεν χωνεται οι παιχτες τα σπανε αν τους ανεβασεις και παρεις καλα items χωνεις στην σειρα 2-3 ατομα +1...
sotstorm7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 εγω 2 παιχτες ξερω οτι θεριζουν ο admiral prooudmore και balanar που τιν νυχτα δεν χωνεται οι παιχτες τα σπανε αν τους ανεβασεις και παρεις καλα items χωνεις στην σειρα 2-3 ατομα αμα παρω meepo ο balanar θα δει re-spawn time σε 3 sec.
teo64x Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Παιδιά... Broodmother. Balanced ξεbalanced, η αραχνούλα τα σπάει σταθερά ό,τι αλλαγές κι αν της κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα