NinjaMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 ναι Psycho_warhead, αφοσιωμένους leavers Challenge accepted αν αυτό υπονοείς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 lol και καλά το main account postαρε για ξεκάρφωμα?
NinjaMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 lol και καλά το main account postαρε για ξεκάρφωμα? Χαχαχα, ότι να'ναι πρωί πρωί.. Κάπου σας χάνω...
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Και καλά εσύ είσαι το νέο μου account.. Αλλά με προσβάλεις Thresh, όχι και να μην ξέρω τι είναι το lane control....
NinjaMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Και καλά εσύ είσαι το νέο μου account.. Αλλά με προσβάλεις Thresh, όχι και να μην ξέρω τι είναι το lane control.... Thanx για την επεξήγηση. Στην περιγραφή του lane control που κάνω το λάθος;
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Διάβασε εδώ για να μάθεις τι ακριβώς είναι το lane control. http://www.playdota.com/learn/lanecontrol
NinjaMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 α)για αυτό έχουν μειωθεί τόσο τα ελληνικά κανάλια στο garena ε? β)ναι Psycho_warhead, αφοσιωμένους leavers και άπειρα μπινελίκια γ)και το LoL έχει τουρνουά με 5.000.000$, τι συμπέρασμα θα βγάλουμε τώρα δλδ? α)λογικό απ'όταν το Hon και το Lol ήρθαν να ανταγωνιστούν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Dota 2 δεν μπορεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία β)μπινελίκια πάντα υπάρχουν σε όλα τα είδη: bnet, garena, grc, clan matches, tournaments γ)εγώ δεν μίλησα για κάποιο συμπέρασμα ούτε υποστήριξα κάτι σχετικά με το τουρνουά της Dotas2, απλά παρέθεσα το link Διάβασε εδώ για να μάθεις τι ακριβώς είναι το lane control. http://www.playdota.com/learn/lanecontrol Προτού σε ρωτήσω αυτό ακριβώς το άρθρο διάβασα στα πεταχτά. Ήθελα να δώσω μια επεξήγηση του lane control (ούτε καν ορισμό) σε πολύ γενικές γραμμές και νομίζω ότι έπεσα μέσα. Μήπως έπρεπε να μεταφράσω και ολόκληρο το κείμενο που έγραψε ο "λιωμένος" στο link που έδωσες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 α)λογικό απ'όταν το Hon και το Lol ήρθαν να ανταγωνιστούν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Dota 2 δεν μπορεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία β)μπινελίκια πάντα υπάρχουν σε όλα τα είδη: bnet, garena, grc, clan matches, tournaments γ)εγώ δεν μίλησα για κάποιο συμπέρασμα ούτε υποστήριξα κάτι σχετικά με το τουρνουά της Dotas2, απλά παρέθεσα το link α) υπόθεση, μέχρι τότε τα 15m registered users του LoL μου φαίνονται αρκετά... β) το θέμα είναι να υπάρχει και τιμωρία, πράγμα που βλέπουμε με bans πχ στο LoL, γ) το έβαλες ως "επιχείρημα" όμως
NinjaMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 α) υπόθεση, μέχρι τότε τα 15m registered users του LoL μου φαίνονται αρκετά... β) το θέμα είναι να υπάρχει και τιμωρία, πράγμα που βλέπουμε με bans πχ στο LoL, γ) το έβαλες ως "επιχείρημα" όμως α)δεν αντιλέγω β)γιατί στην Dota δεν υπάρχουν; γ)Μην τα μπερδεύεις. Το επιχείρημα είναι αυτό "Με την εμφάνιση της Dota 2 τα δεδομένα ανατρέπονται για μια ακόμη φορά" και το τεκμήριο αυτό "Επίσημο site Dotas2 και live matches με το ομώνυμο τουρνουά του 1.000.000$ που βρίσκεται σε εξέλιξη".
Xvipes Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 και το LoL έχει τουρνουά με 5.000.000$, τι συμπέρασμα θα βγάλουμε τώρα δλδ? Είναι πολλά τα λεφτά Thresh!!! Είδα σήμερα το Dota 2 και μπορώ να πω ότι δε με ενθουσίασε.Περίμενα κάτι πιο δημιουργικό και καινοτόμο από gameplay πλευράς.Τα γραφικά του είναι οκ αλλά ίσως θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα για παιχνίδι του 2011. Το χειρότερο που άκουσα είναι ότι η τιμή του θα είναι στα 60 ευρώ!!!Αν αυτό ισχύει τότε θα αποτύχει παντελώς. Εδώ το hon που το είχε 25 ευρώ και έχανε υπερβολικά πολύ κόσμο και το γύρισε στο free.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 β)γιατί στην Dota δεν υπάρχουν; στο battlenet @@ bans πέφτουν...
Grobath Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μα γι αυτό βγαίνει η Dota 2 η οποία θα είναι αυτόνομο παιχνίδι. Στο Warcraft 3 δεν μπορούσαν να σε κάνουν τπτ καθώς η Dota δεν ήταν παιχνίδι της Blizz αλλά ένα Custom Map. Τώρα που θα βγεί σαν ανεξάρτητο παιχνίδι θα μπορεί να ρίχνει ban για cheat, leave και μπινελίκι. Επίσης δεν ξέρουμε ακόμα αν το κλασσικό mode που είδαμε στο τουρνουά θα είναι και το μοναδικό. Μπορεί να έχει και άλλα modes. Απ ότι κατάλαβα μέσα σε κανα μήνα θα αρχίσει η beta οπότε τότε θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.
PaokToTheBone Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δεν νομίζω ότι κανένας ήρωας από early μέχρι late game είναι auto-attack. Αυτό μπορεί να στο αποδείξει εύκολα μια κόντρα apomsh με τον ένα από τους 2 να κάνει ηθελημένα auto attack. Το ότι ένας Nevermore μπορεί να farm πολύ πιο εύκολα από έναν Zeus για παράδειγμα το καταλαβαίνω αλλά και πάλι με auto attack μένεις πίσω... To auto attack δεν υπαρχει ουτε στο early ουτε στο late για κανενα λογο.Οχι μονο για το farm αλλα για να κανεις ελεγχομενο push μπλα μπλα μπλα... Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι εννοείς με το lane control. Eννοείς να μπορεί κάποιος να επιτίθεται και να αμύνεται με τέτοιο τρόπο ώστε μην είναι πίσω σε σχέση με τα lvl του αντιπάλου του, να βοηθάει τους mates του και να pusharei καλύτερα από τον αντίπαλο; τα λεει το link το οποιο παραθεσε ο psycho warhead, αλλα lane control με λιγα λογια ειναι απο το να ξερεις να φαρμαρεις στο lane ,να μην δεχεσαι gang η να αφηνεις τους αντιπαλους που εχεις στο lane να πανε για gang και σιγουρα να μην αφησεις τον αντιπαλο να φαρμαρει με denies/harass,και γενικα σε μαχες να μπορεις να "κρατας τους αντιπαλους ετσι ωστε να μην μπορουν να σε δειρουν.(hex stun silence μπλα μπλα μπλα.) Συγκεκριμένα ο SF για μένα πρέπει να παίζεται και carry και solo mid μόνο! Ποιος θα τολμήσει να τον παίξει support και δεν θα τον "γλεντήσουν" σε late game; Και γενικά το carry κάνει farm μέχρι να ντυθεί αυτό επειδή αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός του, damage dealer, να σκοτώνει δηλαδή όσο περισσότερους αντιπάλους μπορεί στον ταχύτατο δυνατό χρόνο. Ειδικά, εγώ και πολλοί σαν εμένα που παίζουν battle net πιο πολύ παίζουν πάντα σαν carry ασχέτως αν δεν είναι οι μοναδικοί στο team τους που το κάνουν αυτό απλά και μόνο επειδή δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον "άγνωστο" συμπαίχτη σου που δεν ξέρεις ούτε πως παίζει ούτε πως θα αντιδράσει υπό συνθήκες πίεσης (π.χ.gang). Δεν θα μπορουσες να περιγραψεις καλυτερα την νεοτροπια του publicka,χωρις να θελω να σε προσβαλλω.Σιγουρα δεν θα παιξει κανεις support τον nevermore αλλα εμενα η ενσταση μου στο προηγουμενο post ηταν στο οτι ολοι θελουν να παιζουν carry γιατι "παίζουν πάντα σαν carry ασχέτως αν δεν είναι οι μοναδικοί στο team τους που το κάνουν αυτό απλά και μόνο επειδή δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον "άγνωστο" συμπαίχτη σου που δεν ξέρεις ούτε πως παίζει ούτε πως θα αντιδράσει υπό συνθήκες πίεσης (π.χ.gang)." Ε και ο καλυτερος να εισαι αν δεν υπαρχει team οσο ξυλο και να δεινει ενα carry το game δεν περνεται ευκολα.Λιγες ειναι οι φορες που ενα ατομο εχει παρει match.(Δεν μιλαω για publick/eleos/nol και τα λοιπα αστεια.) Αν δεις replay η καλυτερα παιξεις σε ενα καλο καναλι θα δεις οτι την πιο πολυ δουλεια την κανουν οι "τσιροι" και στο τελος οι τσιροι με το lane control βοηθουν το carry που πλεον εχει ντυθει να κανει το dps.Συμφωνω οτι οταν το pick σου εχει βαρυ carry οπως ο sf θα πρεπει να φαρμαρει πολυ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μεχρι να φαρμαρει δεν θα ειναι στο παιχνιδι.Φαντασου με αυτο που λες οτι σε ενα team μπορει να παιξουν και 3α carry γιατι ο κα8ενας νομιζει η θελει να παιξει τον ηρωα που θα παρει το game.Σε ενα καλο καναλι μπορει να τυχεις σε randoma που δεν ειναι και τοσο καλος παιχτης αλλα τα βασικα τα ξερει και δεν γινεται αυτο το μπαχαλο του publick. Tέλος, ένα video για όλους εσάς για να απολαύσετε μερικές μοναδικές στιγμές Dotas...: Για μενα κορυφαιο ειναι το στιγμιοτυπο του meepo.Αν και εχω σταματησει αρκετο καιρο να παιζω competitive dota υπαρχουν videakia που ειμαι και εγω μεσα.Αν βρω κανενα ξεχασμενο θα ποσταρω.
NinjaMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Για μενα κορυφαιο ειναι το στιγμιοτυπο του meepo.Αν και εχω σταματησει αρκετο καιρο να παιζω competitive dota υπαρχουν videakia που ειμαι και εγω μεσα.Αν βρω κανενα ξεχασμενο θα ποσταρω. Ακόμα περιμένω να δω videaki σου, φίλτατε! Psycho_Warhead καταρχήν ευχαριστώ που ανέβασες το συγκεκριμένο dota movie, Sneaky World III, γιατί καταρχάς χάρηκα που είδα επιτέλους ένα πολύ καλό βίντεο από Έλληνες παίχτες (το τονίζω) διότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι χρειαζόμασταν μια τονωτική "ένεση" και γενικά τα μόνα που έχω βρει ως τώρα που αξίζουν να τα δεις και έχουν υψηλό επίπεδο είναι αυτό και το movie Arkana από έναν επίσης καλό παίχτη, τον Maestro. Έχω να σου κάνω 2 ερωτήσεις: α)Αναρωτιέμαι, είσαι μήπως κάποιος από τους Bandit, just)killer a.k.a. Ιωάννης Μαργιέτης (παίζει competitive dota μαζί με τον don στην F|five|), Sneaky, x-don.shukuchi; β)Ποια είναι η γνώμη σου για τον sogovegeta a.k.a. Βαγγέλης; PaokToTheBone εδώ θα ήθελα και την δικιά σου γνώμη. (Νομίζω τώρα παίζει dotalicious με το name MYM]eBriZeiS αλλά δεν είμαι σίγουρος, απλά ξέρω ότι και αυτόν τον λένε Βαγγέλη και είναι πολύ καλός παίχτης). Α, και φυσικά μην ξεχάσω το βίντεο του Maestro: http://www.youtube.com/watch?v=prqom90WsHM&feature=youtu.be
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα